In de mega store in Amersfoort is een assortiment aanwezig dat je veel (aanvullende) ideeën van wat je komt zoeken. Het heerlijke is dat je ook kan uitproberen. Bijv. hoe handig is deze variant van die tafel. Er is één nadeel: als je koopt doe je een bestelling. Direct mee nemen is er niet bij.
Zie bovenstaande
goede service, veel directe informatie bv na de brand, en ook voor de leveing vn de apullen heel mooi geregeld met Dusseldorp. Heel tevreden dus.
Bezorgen niet zo goed duurt wel lang
de bestelde kussens waren er snel, zijn precies wat ik er van verwachtte en de kwaliteit is subliem. Enige minpuntje: Ik kreeg een doos thuis; joepie! Mijn kussens zijn er. Toen ik de doos open maakte miste ik de helft van de bestelling. Er zat ook geen pakbon in de doos dus ik kon ook niks controleren. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, waar ik nog steeds geen reactie op heb gekregen....en een paar dagen later kreeg ik nóg een doos, met de rest van de bestelling. Ook in deze doos geen pakbon of een briefje met excuses. Om onrust te voorkomen hadden jullie een pakbon toe kunnen voegen, of vantevoren duidelijk aan kunnen geven dat de bestelling in 2 leveringen geleverd zou gaan worden, of kunnen reageren op mijn mail. Al met al ga ik dit weer vergeten hoe dit gegaan is en ben ik alleen nog maar aan het genieten van mijn heerlijke mooie nieuwe kussens.
De bank is volgens verwachting en zit comfortabel. Bij levering was de bank goed verpakt en zonder beschadigingen geleverd. De chauffeur belde van te voren wanneer hij voor de zou staan. Dus produkt, communicatie en levering helemaal goed.
Dit was nu de tweede keer dat we iets besteld hebben en wij zijn super tevreden met Kees Smit Maar ook hoe de werkwijze en de bezorging van dit bedrijf is. Kortom goed en perfect geregeld
Eindelijk een mooie tafel gevonden en besteld bij Kees Smit Tuinmeubelen. Best een lastig iets om zonder echt te kunnen kijken en voelen zo'n aankoop te doen. De tafel is precies zoals op de foto en voldoet ook echt aan onze verwachtingen. Wij zijn er erg tevreden over. Levertijd was ook oke.
Mijn schoonmoeder heel blij gemaakt met heel mooi tuinmeubel van Kees Smit.. mooie kwaliteit, goede service, echt een aanrader
Ondanks de coronacrisis hebben jullie alles goed op de rit. Als wij weer iets nodig hebben denken wij zeker aan jullie. Fijn bedrijf.
Toch netjes geleverd.ondanks dat ze brand hebben gehad
Van advies t/m de levering is alles uitstekend verlopen. In een woord TOP!
Zeer behulpzaam personeel, dat geholpen heeft bij het omruilen van de tuinbank
Na nog een setje afdekdoppen, werd een set met onvoldoende bouten gestuurd en pas daarna kon de bank in elkaar worden gezet. Een zeer frustrerend traject waarbij de slechte bereikbaarheid per telefoon en het niet reageren op e-mail niet meewerkt. Uiteindelijk zit de bank in elkaar en kunnen we deze gebruiken waarvoor die is bedoeld. De bank werd geleverd met onvoldoende bouten. Het duurde ruim een half uur (in gesprek en daarna heel lang in wachtrij) voordat ik de helpdesk te pakken kreeg. Vervolgens kreeg ik een factuur voor afdekdoppen, waar ik niet om gevraagd had. De helpdesk een tweede keer bellen kostte nu meer dan een half uur en dan ga je maar beoordelingen schrijven tijdens het wachten.
Geachte mevrouw Heijne, Wat fijn dat u inmiddels lekker kunt genieten van de mooie bank. Onze excuses dat het niet in een keer juist is gegaan. Wel veel plezier gewenst van de bank! Zonnige groet, Debby - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Ben zeer tevreden ondanks dat er een brand is geweest toch een snelle service en ons gelijk op de hoogte stellen van wat er was gebeurd en dat de levering misschien iets langer kon duren. Maar dezelfde week kregen we al bericht dat de opbergbox geleverd zou worden. Helemaal top
Ondanks tegenslag van het bedrijf, toch een vlotte levering.
Fijn bedrijf die netjes communiceert als je iets vraagt. Goede service en erg aardig geholpen.
Verkeerd onderdeel ontvangen in zending. Onsdanks problemen binnen bedrijf met brand in magazijn werd onze klacht snel opgepakt en krijgen wij alsnog nieuwe zending toegestuurd. Blij met ons nieuwe tuintafel en top service vsn Kees Smit!
Veekeerde maat gekozen , duidelijke aanwijzingen gekregen wat betreft retour en vlot de nieuwe maten ontvangen . Ook snel het retourbedrag terugontvangen . Top!
Goede service en gratis levering!
Super service grote parasol gekocht incl voet ik vroeg aan de mannen die hem kwamen brengen of ze hem ook even in elkaar wilde zetten Nou mevrouw voor een kopje koffie doen we dat Met 10 minuten was alles klaar
Een bestelling gedaan en via mail was het duidelijk te volgen. Erg tevreden.
Klantenservice regelt alles snel mocht er iets mis zijn met aankoop. Snelle en nette levering
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate