de klant staat echt centraal bij Kees Smit!

Al vanaf het moment dat je de winkel binnenkomt merk je dat ze bij Kees Smit "klantvriendelijkheid" niet zomaar als loze kreet hanteren. Het personeel zegt je vriendelijk goedemiddag, en dan niet alleen de persoon die je helpt maar ook personeel dat langs loopt zegt je wat. Zonder te vragen begreep de man die ons hielp dat we niet precies wisten waar we moesten zijn en hij kwam pro-actief op ons af en hielp ons naar de juiste afdeling. We konden direct door naar het afhaalmagazijn waar onze bestelling klaar stond. Toen bleek dat de 2 tuinkussens ontbraken werd direct actie genomen en de kussens kwamen 2 dagen later kosteloos alsnog bij ons aan. Top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Een schommelbank besteld, werd na een week geleverd. Schommelbank is makkelijk in elkaar te zetten en voor zover ik nu kan beoordelen van goede kwaliteit. Alles voelt zeer stevig aan.

Mooie en grote collectie tuinmeubelen en tuinkussens

Vriendelijk ontvangst met koffie en krentemik en je kunt in alle rust en vrijheid rondkijken en bij vragen deskundig advies.

Prima kwaliteit en service

6 fijne tuinstoelen gekocht. Goed van kleur en materiaal.

Kees Smit, snelle, goede, prima service en levering. En dat is it

onverwachte winkel

Ik ben erg tevreden, mooie kussens en heel goed verpakt

positief

duurde even voordat mijn online bestelling er was maar de sidetable is wel supermooi

Netjes geleverd

Watbol Jammer vond is dat de planningslink van de vervoerder niet werkte waardoor ik de klantenservice moest bellen. Na tussenkomst van klantenservice was het zo gepiept maar ik vond het toch niet fijn waardoor ik geen 5 sterren geef terwijl ik weet dat het vervoersbedrijf wat anders is.

Geweldig!

Ruime keuze, duidelijke website en snelle levering!

Madison Florance loungekussenS besteld, bevallen zo goed dus nog meer besteld.

De kussens zijn zo goed dat we er nog bij besteld hebben.

Netjes afgeleverd, duurde wel drie weken

Besteld voor de brand. Zou 5-10 werkdagen duren. Is bezorgt na 14 werkdagen. Kreeg na 11 werkdagen (woensdag) pas een mail waarin ik een datum voor levering kon selecteren, de eerst mogelijke dag was 5 dagen later (maandag).

Prettig behandeld door gemotiveerd personeel

Ruime keuze, voor elke portemonnee wat. Leveringsafspraak netjes nagekomen.

veel goede uitleg over artikelen op de site. Duidelijk en helder

Echt opvallend en onderscheidend is de informatie bij de artikelen. Maten, gebruiksaanwijzingen (ook via Youtube), gebruikte materialen etc. Heel klein (tijdelijk) minpuntje: het bedrijf was enige dagen totaal niet bereikbaar vanwege een grote brand. Was even vervelend, omdat ik een vraag had over een levering. (maar duidelijk overmacht)

Stoelen bevallen prima

Stoelen volledig naar wens. Ik had wel meer coulance verwacht gezien de ervaring met eerdere stoelen. Snel kapot en geen reactie op een mail met onze ervaringen.

Klantvriendelijk

Hele mooie collectie, snelle levering, alles top geregeld.

ik kreeg exact, wat ik graag wilde !

Comfortabel, leuk om te zien, wat wil je nog meer ?

Dienblad besteld maar de Levertijd was veel.langer dan normaal. Dienblad geannuleerd, geld weer vlot terug. Prima communicatie

goede service

Groot assortiment, prettig geholpen

Mooie producten! Genieten ervan.

Eenvoudige procedures voor bestelling en levering. Korte levertijd, precies volgens afspraak.

Mooi product, aflevering top!

Met enige vertraging door corona kwam dan toch de bestelde deckchair. Van zware kwaliteit en een plaatje op het terras. De aflevering ging keurig vooraf door een telefoontje van de chauffeur. 2 puntjes van verbetering: - update over de aflevertermijn had ik op prijs gesteld - het tijdvak van bezorgen is erg ruim; tussen 7.30 en 22.00; is voor veel werkenden niet handig en de pakketten zijn niet zo handzaam om bij een buur te laten bezorgen

Mooi en goed product

Alleen jammer dat het lang duurde voordat we het kregen

nette levering

mooi bankje besteld. hij was zeer zorgvuldig ingepakt voor levering.

Prima box

Goede uitleg

Ruim aanbod tegen redelijke prijzen en een klantvriendelijk bediening.

Ik was op zoek naar twee comfortabele tuinstoelen tegen een redelijke prijs. Bij Kees Smit hoef je daar niet lang naar te zoeken. Zeker niet dankzij de klantvriendelijke hulp van de verkoopster.

Super service en prijs kwaliteit.

Tuinkussens besteld. We wilden toch graag een andere kleur, 1 telefoontje. Gratis retourneren en gratis andere kleur gestuurd gekregen.

Comentarios sobre el Kiyoh