Vlotte bestelling/uitstekende levering

Bestelling ging vlot. Jammer dat er niet een vermoedelijke leveringsdatum bij stond. Levering was uitstekend: via mail en telefoon van de chauffeur

Uitstekend ligbed

Snelle levering van een uitstekend lichtgewicht ligbed . Ligt voortreffelijk ook voor iemand van mijn lengte van 187cm Ik ben zeer tevreden .

Goed en Betrouwbaar.

Goed en Betrouwbaar

Super snelle levering, echt heel fijn....

Goede kwaliteit, goede service

Ondanks de Corona crisis en een grote brand in het magazijn zeer goede service ! De producten zijn van uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Snelle en goede service

De pallet kussens zitten goed en niet duur. Ik heb nu een mooie zitbank voor weinig geld.

Mijn verwachting is voor de zoveelste keer uitgekomen

Wij hebben al meerdere keren meubels e.a. gekocht bij Kees Smit. Eigenlijk altijd tot volle tevredenheid, geheel naar verwachting.

Alles netjes geregeld.

Geleverd en bezorgd op de afgesproken tijd. Personeel bracht de dozen met daarin de tafel en stoelen tot in de tuin. Alles ziet er top uit. We hebben er al veel plezier van.

Snelle service en een mooie tuinset!

redelijk

ik hoop dat ze snel reageren op mijn mail

Prima product

Kussens zijn prima voldoen aan verwachtingen.

Schitterende schommelbank

De service is netjes en snel. Werd op tijd op de hoogte gebracht wanneer het pakket zou komen. De schommelbank ziet er erg mooi uit !!!

Goede levering goede service

Alles op tijd geleverd

Netjes geleverd en volgens verwachting

Ondanks problemen met afgebrand magazijn was levering van tuinset toch snel gegaan. Vriendelijke transporteur, die hielp met sjouwen terwijl hij dat eigenlijk niet hoefde... Heerlijke tuinset, goeie kwaliteit, goed afgewerkt. Ook de kussens. Alles was erg degelijk verpakt. Niks mis mee, zou zo weer aanschaffen...

Netjes en snel verzorgd

Mooie schommelbank !!!

Snelle levering is top !!

Overzichtelijke site, keurige bezorging, kussens zijn wat dun, verder erg tevreden. Punt van aandacht is jullie telefonische bereikbaarheid. Twintig minuten wachten is erg lang, zeker als dan ook nog, als je eindelijk aan de beurt bent, de verbinding wordt verbroken

top

alles helemaal prima! goede service, optimale communicatie, mooie spullen van hoge kwaliteit

Defect opgelost door vervanging

In 2019 gekochte Sunyard Veronica standenstoel is heerlijk in gebruik. Een van rugspijlen was kennelijk niet goed gemonteerd en viel er spontaal uit. Een belletje naar Kees Smit was voldoende. Een nieuwe stoel werd via postNL opgestuurd. De verpakking kon ook voor de retourzending van de defecte stoel worden gebruikt. Alles binnen garantie en kosteloos uitgevoerd. Super aftersales van Kees Smit.

Formidabel

Ook na de brand goed geholpen, ook i.s.m. transporteur Dusseldorp

Kees Smit is een fijne zaak. En ook al duurde de bezorging deze keer langer dan normaal, we werden steeds keurig op de hoogte gehouden. Ik ben al heel lang fan en dat blijft zo.

Prima bank

Zeer tevreden over onze aankoop

Even wachten, maar heel tevreden

Het was even stil na de bestelling, maar dat zal veel te maken hebben met de noodlottige brand bij Kees Smits. Toch kwam de bestelde tuinset nog vrij snel en we zijn er heel tevreden mee. Succes verder, Kees Smits!

Fijn meubilair goede service

Bij de levering verkeerd kussen gekregen maar dat wordt nu naar tevredenheid opgelost.

Veel keuze en snelle levering. Precies volgens afspraak

Comentarios sobre el Kiyoh