Man een man: woord een woord ( ondanks de brand ! )

Van ontvangtst in de winkel met het meedenken van Ward Schoemaker hebben wij een goede oplossing gevonden voor een schitterend loungeset met stoel. Zoals al in de winkel werd toegelicht is de bestelling ondanks de tegenslag van de brand in de opslag afgeleverd.

Geweldige collectie en professioneel

Klantvriendelijk, meedenkend en prima service van aankoop tot levering.

Prima product

Tuinbank is helemaal wat ik had verwacht. Bezorger had alleen niet van jullie doorgekregen dat ik twee hoog woon. Die communicatie mag beter!

Comfortable

Gewoon comfortabel (sorry, mijn Nederlandse taal is niet zo goed)

precies wat ik zocht en snel geleverd

Toen ik mijn tuinset wilde uitbreiden kon ik gewoon een stoel bijbestellen, de lijn was nog op voorraad en de stoel werd meteen opgestuurd.

Goede en snelle service

Van aankoop tot aflevering netjes geregeld. Goede communicatie, vooraf een installatiefilmpje ontvangen en nette bezorging. Wij zijn ontzettend tevreden.

Prima kwaliteit bankje

Ik was op zoek naar een onderhoudsvrije tuinbank en heb een goede gevonden. De levering duurde ivm corona wat langer, maar we werden goed door de vervoerder op de hoogte gehouden.

Fantastische keuze

Snelle levering vriendelijke nette bezorging Mooie kwaliteit meubelen Goed verpakt TOP

Er ontbraken 5 bescherm doppen aan een tuinstoel. Alhoewel ik net een mededeling had ontvangen dat er brand was geweest, toch maar contact met de klantenservice opgenomen. Binnen 2 dagen bericht gehad dat de dopen besteld werden, 2 dagen later in huis. Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.

Zeer tevreden,

Goede ervaring, het voetenbankje helaas paar beschadigingen. Gelijk mail gestuurd. Komt een nieuwe aan en andere word opgehaald, top

Blij met mijn nieuwe aankoop!

Super blij met mijn nieuwe parasol! De hoes heb ik nog niet gebruikt. Ik zet mijn parasol liever binnen, om te voorkomen dat 'het weer' erin komt....

Mooie robuuste stoel

De eerste stoel wilde niet helemaal omdat het gaat voor de schroef niet diep genoeg was. Kleinigheidje. De tweede stoel was zo in elkaar en ze zitten prima!

Fijne sfeer, goed advies en enorme keus.

Net twee ligstoelen gekocht, wat een keus! Als je binnenkomt waan je je in de sfeer van buiten! Prima ongedwongen geholpen door bekwame medewerkers, alles straalt professionaliteit uit! Met een goed gevoel naar huis gegaan. Nu genieten in de tuin! Top bedrijf! Frank Bos

Top zaak.

Dijdelijk en goed advies. Vriendelijk personeel Mooie zaak.

Levering keurig volgens afspraak

Ik kwam toevallig bij Kees Smit op de website en vondt daar al heel snel precies wat ik zocht en dat tegen de laagste prijs die ik kon vinden op internet. Keurige snelle levering. Zeer tevreden.

Prima tafeltje, goede kwaliteit

Snel geleverd, top!

Exact goed

We zochten een tas voor onze stoel kussens. Niet te groot en bij Kees Smit exact het juiste formaat gevonden. Vlot geleverd en wij weer blij.

Zeer goede service!

De service is zo goed, dat onze tuinset zelfs in Zeeland bezorgd werd!

Ruime keuze in allerlei kwaliteiten; perfecte service.

Kwalitatief mooie Glatz parasols gekocht; Aflevering door service gericht bedrijf. Zeer tevreden.

Keurig

Prachtige tafel keurig geleverd

Gewoon een super winkel

Loungebank kussens besteld bij Kees Smit, snelle levering en goede informatie over de levertijden in deze tijd. Kwaliteit van de kussens zijn perfect. Kees Smit en zijn medewerkers krijgen van ons een dikke 10

Snelle levering, blij met aanschaf

Ondanks de huidige omstandigheden een snelle levering en uitstekende informatievoorziening.

Top product!!

Wij zochten een tafeltje waaraan je kunt eten , dus tafelhoogte en inklapbaar voor twee personen....nou die hebben wij gevonden een super stabiele tafel en heel goede kwaliteit met een mooie uitstraling, we zijn er duper

Bestellen, betalen en gratis thuisbezorgd! Keurige service wat betreft mailings: bankje besteld, mail gekregen met de handleiding, filmpje erbij hoe je t in elkaar moet zetten. Ook bezorgen is goed geregeld.

Comentarios sobre el Kiyoh