Snel en een goede kwaliteit

Makkelijke En duidelijke site. Helaas eerst de verkeerd maat besteld, maar bij het retouren werd ik heel vriendelijk behandeld in de winkel. Gelijk weer een nieuwe bestelling geplaatst. Vanwege de Corona had ik rekening gehouden, zoals vermeld, met een langere levertijd. Dit was helemaal niet nodig want binnen een week had ik 2x mijn pakket binnen. Erg blij met de service en de geleverde kwaliteit.

Doen wat ze beloven

Na het bestellen alles op tijd geleverd

Topkwaliteit producten- én service!

Mooie tuintafel van teakhout en charcoal aluminium besteld. Zeer vriendelijke bezorgdienst en heel goede kwaliteit tafel!

Mooi gebaar

Een tuinbank besteld maar de levering liet op zich wachten, werd vervolgens afgezegd en de bezorgdienst van Kees Smit reageerde niet op mail. Kees Smit was vervolgens telefonische slecht bereikbaar. Toen er na 2,5 week contact was met de klantenservice werden excuses gemaakt. Uiteindelijk werd het bankje 3 weken na besteldatum afgeleverd. Kees Smit heeft, vanwege de vertraging en misverstanden 50 euro teruggestort, een mooi gebaar!

Mooi, stevig en kindvriendelijk kindertuinsetje!

Erg blij met het kindertuinsetje; bankje, stoeltje en tafeltje. Erg mooi en stevig en zeer kindvriendelijk door de ronde afwerking van de hoeken. Alleen bij het tafeltje moesten de poten er nog onder worden geschroefd. Het bankje en het stoeltje kwamen al in elkaar binnen. Top service!

Professioneel, klantvriendelijk en in deze tijd zeker niet onbelangrijk, Coronaproof geholpen!

Zeer klantvriendelijk geholpen. Professionele en eerlijk advies. En in deze bizarre Corona tijd doen ze er alles aan dat de klant veilig en goed wordt geholpen. Daarna ook nog eens een snelle levering! Ik kan geen enkel minpunt bedenken!

Tevreden

Ik had een opbergbox besteld die achteraf te klein was. Zonder problemen kon ik een grotere bestellen en de kleinere wordt opgehaald als de grotere gebracht wordt.

Goed advies En service

Gewoon goed

Geweldig set

Gewoon top geholpen. Vriendelijk en behulpzaam! En dat is niet altijd meer ‘gewoon’.

Goed en niet duur

Snel besteld, snel geleverd en prima prijs!

Fantastische winkel!

Fantastische winkel met leuk personeel! Goed geholpen en dan erg blij met de tuinset!

Hoewel ik zelf een fout handgemaakt, is dat heel soepel opgelost. Dek service is excellent.

Goede adviezen-goede service

Ook in deze rare tijden genoeg aandacht en perfect advies voor ons balkon

Wat een prachtige winkel en een uitgebreide keus

Voor het eerst deze winkel bezocht. Vriendelijke personeel, uitgebreid assortiment, wij stonden er van te kijken. Een bestelling gedaan en tevreden over de levering ;-)

Top bedrijf met prima service!

Prima ervaring met dit bedrijf! Goede overzichtelijke website, prijs kwaliteitsverhouding uitstekend. Heldere communicatie over levering van bestelde producten. Prettige klantenservice!

Afspraak is afspraak

Mooie tuin set gekocht, prijs en afleverdatum afgesproken. Afgeleverd op de afgesproken tijd en na uitladen heeft de chauffeur zelfs nog mee geholpen met plaatsen, RIVM regels inacht nemend

Zeer goede service

Goed en deskundig advies

Prima!!!!

Na aankoop is het bestelde binnen 1 week geleverd terwijl als geschatte levertijd 2 weken werd vermeld.

Goed geregeld en perfecte service

Gewoon goed

Goede en vlotte hulp en gevonden wat ik zocht

Accuraat en super snel.

Snelle levering en netjes afgeleverd en als klap op de vuurpijl een duidelijke montage video toegestuurd.

Geweldige service

Zowel in de winkel als aan de telefonische verkoop. Alle tijd juiste voorlichting, meedenken, humor. Uitermate tevreden

Absoluut tevreden.

Netjes behandeld door de firma. Alleen de chauffeur was enkele uren eerder met de bestelling. Is toch in orde gekomen.

Comentarios sobre el Kiyoh