Het bestelde helemaal naar wens en levering uitmuntend. Alles volgens afspraak geleverd.

Vanaf eerste bezoek een soort thuiskomen.

Prettige ontvangst, mooie ruim opgezette collectie. Prettige, ter zake kundige bediening. Zowel afhalen en bezorgen goed georganiseerd. Mooiste ervaring: de speciale wijze van verpakken van Hartmann stoeleN voor huis in Frankrijk.

Mooie tuinset, snelle levering en duidelijke instructies voor onderhoud etc.

Net 1 stapje meer dan nodig...

We hebben wat problemen gehad met onze aanschaf, iets wat kan gebeuren. De manier hoe hiermee omgegaan is, heeft onze verwachting overtroffen. Naast ‘gewoon’ bereikbaar zijn en oplossingen aandragen, neemt Kees Smit zijn verantwoordelijkheid als de oplossingen niet blijken te werken. Naast tevredenheid over het product (Vadena Loungeset) ook een plek om zonder zorgen je tuinartikelen aan te schaffen. Dank Kees Smit.

Mooie tafel ontvangen, maar moest wel lang wachten, bijna 3 weken

De ontvangen tafel ziet er mooi uit, de serviceverlening was prima,

Goed geholpen door aardige mensen.

Fijn geholpen, aardige en behulpzame verkoopster en een mooie tafel daar gekocht.

Prima levering en goede kwaliteit!

Tuinset werd binnen de levertijd bezorgd, vriendelijke bezorger en heel mooi spul!

Goed spul, briljante service

Mooie tuintafel gekocht. Blij mee! Maar het meest briljante .........? De BEZORGERS!!! Wi waren nog niet thuis (zij te vroeg met afleveren), dus na bericht snel huiswaarts. En wat deden de bezorgers? Ze hebben ondertussen onze tafel in elkaar gezet! Wat een verrassing en wat een service. GEWELDIG EN HULDE VOOR DEZE MANNEN!

Grote sortering in tuinmeubelen, prettig personeel, prima thuislevering!

Op 24 april jl was ik voor de eerste keer in de mooie, grote showroom van Kees Smit in Amersfoort! Was verbaasd over de ruime sortering meubelen , ook qua prijsklassen! Ondanks de Corona kon ik er prettig en veilig mijn keuze maken met behulp van een vriendelijke verkoper! Mijn tuinset werd gratis en op de afgesproken tijd bij mij thuis afgeleverd! Ik ben blij met mijn aankoop, zeer tevreden over de hele gang van zaken en heb Kees Smit al bij vrienden aanbevolen!

Prettig contact en uitstekende service

Mooie tuinset besteld, maar de tafel was bij aankomst beschadigd. Direct contact gehad en de tafel is zonder problemen omgeruild.

Op de afgesproken tijd geleverd in prima staat

Top kwaliteit tuinser en geweldige servies

Geweldige tuinstoelen

Geweldige tuinstoelen gekocht bij Kees Smit. Snelle levering, goede service. Stoelen zitten als gegoten. Wel enigszins prijzig.

Een goed product wat volledig op maat en gemonteerd werd afgeleverd

Goede service de tafel werd gemonteerd

Goede adviezen, niet opdringerig en fijn geholpen

Goede bezorging, stipt op afspraak

geweldig

super trots op ons balkonset we hebben er al veel van genoten en we gaan nog meer genieten met het mooie weer wat er aan komt groetjes Dieny van der Steen

Goede en vriendelijke service in de winkel en cf afspraak keurig thuis bezorgd!

Goede en vriendelijke service in de winkel en cf afspraak keurig thuis bezorgd! Goed advies en hulpvaardig in direct zaken ter plekke uitzoeken.

Wederom tevreden

We hadden al een 1 beschermhoes en hadden nu een 2de nodig. Passen perfect en makkelijk met het stokje om de hoes over de parasol te doen.

Grandioos

Precies wat ik er van verwachtte

Fantastische kwaliteit en perfecte levering

Perfecte levering met toegezonden videos over opstelling en onderhoud van de parasol

We hebben zo’n goede keus gemaakt!

Na veel twijfelen en prijs/kwaliteit vergelijkingen hebben we de knoop toch doorgehakt om voor jullie schommelbank te gaan. Dit was de juiste beslissing. We genieten er heerlijk van met dit prachtige weer omdat we nu toch nergens heen kunnen. Hij is heel stabiel en ziet er ook prachtig uit. En volgens mijn man, slaapt hij ook heerlijk. Dank jullie wel voor de goede bezorgservice helemaal naar schelluinen in Zuid-Holland.

Prima bedrijf

Heb goede ervaring,snelle levering,prima service

Snelle service & goede kwaliteit

Mooie zweefparasol gekocht. Goede kwaliteit producten en fijne, snelle service!

Topbedrijf

Supergoed geregeld van aankoop tot levering en mijn klachtafhanding. Top

Voor de herhaling vatbaar

Nette, snelle levering van ons bestelde Intenso Carpino/Bolano loungeset. Losse onderdelen erbij besteld, alles werd netjes snel en coronaproof geleverd. Makkelijk te monteren, duidelijk omschrijving. Ik zou zo weer bestellen.

Comentarios sobre el Kiyoh