vond het alleen jammer dat ik de stoel niet gelijk mee kon nemen. Hij werd bezorgd. Moest daarvoor hele dag thuis blijven. Maar verder prima.

vriendelijke site met groot en betaalbaar aanbod

Zeer vriendelijk en fijn aanbod van tuinmeubelen. De opbergkast die ik heb ontvangen zeer solide met duidelijke beschrijving. Via mail kreeg ik een filmpje over de uitleg van werkwijze kast. De site blijft bij mij in beeld

Prima ervaring

Door Corona was er een langere levertijd. Ook was er ergens een storing waardoor het langer duurde. Alle begrip en kan gebeuren. Dit werd alleen pas later gecommuniceerd nadat ik in de mail gevraagd had wanneer spullen geleverd zouden worden. Zou netjes zijn geweest als ik mail vanuit jullie hierover had gekregen, niet eerst had hoeven vragen.

Supergoede service

Via internet mijn tuinmeubels besteld, vlot bezorgd, zeer zorgvuldig verpakt, heerlijke stoelen

Mooie product en naar omstandigheden snelle levering!

Goede communicatie per mail

Zeer klantvriendelijk

Zeer geschikt voor terrassen van appartementen.

Prima geholpen

Grote sortering, prettige medewerkers en goed advies!

Zowel bij een eerder bezoek waarbij we op zoek waren naar tuinstoelen als bij ons laatste bezoek in coronatijd zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd! Ook de afhandeling was uiterst plezierig en correct!

Slechte service

Wacht al ruim 2 weken dat de zogenaamde "Ferrari" onder de parasols, een Glatz, die ik nog geen eens een jaar heb, wordt opgehaald omdat de zwengel de parasol niet meer deed in-/ of uitklappen. Nog steeds niets gehoord. E-mail gestuurd op 4/5/20 nog steeds geen reply; gisteren gebeld: geen gehoor en vandaag gebeld: vanwege brand in "1" van de magazijnen, tijdelijk niet bereikbaar! Kunnen al die andere medewerkers dan niet meer de telefoon aannemen of een e-mail beantwoorden? Echt slechte service!

Ik was een tevreden klant

Ik was een tevreden klant. Ik heb 3 eerdere bestellingen gedaan. Die waren prima. Maar de laatste bestelling is echt vreselijk misgegaan. De levertijd was langer dan gecommuniceerd. De communicatie rond de levering was ronduit slecht en ook de servicedesk was zeer slecht bereikbaar (>25 min wachttijd) en ze hadden geen verdere informatie. Op mails werd alleen gereageerd met std reply's. Toen de spullen uiteindelijk geleverd werden, was 1 artikel ook nog zwaar beschadigd (5 plaatsen). Inmiddels een klacht in gediend. Ik ben heel benieuwd hoe en vooral hoe snel ze dat gaan oplossen.

Goed geholpen in de winkel door deskundig personeel

Mooie ruime winkel goed overzichtelijk met zeer veel keus top

Veel keuze en vriendelijke medewerkers

Enorme keuze, groot maar wel overzichtelijk. Als je vragen hebt staan ze ondanks de drukte voor je klaar. Bij afhaalmagazijn staat onze set al klaar. Kwaliteit loungeset gekocht die geweldig mooi staat in onze veranda

Een goed bedrijf met mooie producten.

Mooie produkten gekocht maar helaas ook enkele keren moeten omruilen vanwege beschadigingen etc. In deze corona tijd heeft het extra tijd gekost maar Kees Smut blijft een prachtig bedrijf met een schitterende collectie!

Ook goede service achteraf.

Wij hadden vorig jaar een aantal tuinstoelen gekocht waarvan er één een scheur in de armleuning had. Na fotograferen van dit euvel kregen wij zonder gezeur een nieuwe stoel toegestuurd. Pas na ontvangst van de nieuwe stoel hoefden wij de oude stoel terug te sturen. Mijn man en ik vonden dit een topservice

Snelle service, goed product.

Goede zaak met behulpzame verkopers

Ik kan iedereen jullie aanbevelen Aankoop goed Verzending oké Net bedrijf die de spullen gebracht heeft

Prima service met persoonlijke aandacht

Ondanks alle Coronamaatregelen goede en persoonlijke service en snelle levering. Bij levering ook goede controle en tips voor het monteren.

onduidelijke antwoorden inzake levertijd

idem

Super snelle en vriendelijk service en goede kwaliteit,

Super snelle en vriendelijk service en goede kwaliteit, Ik raad Kees Smit tuinmeubelen zeker aan. Vrienden van ons hebben wij jullie ook aanbevolen en zijn ook zeer tevreden over de producten en klantvriendelijkheid en service

perfect

snelle correcte afhandeling

Altijd vriendelijk en meedenkend

Werd heel fijn geholpen

Alles perfect verlopen en een zeer leuke, mooie aankoop gedaan

Vlotte bestelling via telefoon, steeds op de hoogte gehouden van levering. Ruim op tijd geleverd. Vriendelijke service.

Topservice

Na de aankoop van de tuinbank is er via de mail voortdurend informatie verstrekt: een instructiefilm over de montage, over de datum van de levering etc. Door deze persoonlijke manier van aandacht geven aan de klant, werd het gezegde van “De klant is koning” optimaal in de praktijk gebracht. Top!

Top producten en uitstekende service!

Hele fijne winkel, mooie producten en super service.

Prachtige goedzittende tuinstoelen.

Snelle levering !!!! Fijne winkel en goed advies