We hebben onze bestelling nog niet eens ontvangen maar zijn nu al vol lof! We zijn in de winkel professioneel, vriendelijk en op gepaste afstand geholpen. Door de brand kon de bezorging niet doorgaan, maar per mail zijn we steeds op de hoogte gehouden. Volgende week worden onze meubels al gebracht, hadden we niet verwacht! Hard gewerkt mensen bij Kees Smit, sterkte en succes!!

Topbedrijf met heel veel keus

Vriendelijk en sociaal zowel de telefonist als de bezorger

Zeer prettig en professioneel geholpen

Prettige ruime winkel. Goed ingespeeld op de Corona. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Prachtige zeer uitgebreide collectie.

Kwaliteit valt me toch tegen.

Er blijft veel vuil aan de kussens kleven; kwaliteit valt me erg tegen voor wat ik ervoor betaald heb.

Super klantvriendelijk

De bestelling werd snel afgehandeld en we zijn tijdens het gehele proces goed geïnformeerd over de status.

Uitstekend geholpen.

Wij zijn zeer tevreden omdat we ondanks Corona uitstekend geholpen zijn en er is op tijd een goede kwaliteit geleverd.

Indrukwekkend bedrijf

Fijne deskundige verkoopadviseur met een assortment waar iedereen kan slagen . Prijs - kwaliteit oke' Kom zeker terug voor vervolg aankoop, ondnks dat ik van zuidelijk Limburg naar Amersfoort moet reizen !

Keer op keer slecht

Na lang twjfelen (het zijn best dure producten) toch besloten om mijn tuinstoelen bij Kees Smit te bestellen. Ik dacht laat ik wat meer uitgeven, dan heb ik in ieder geval goede service en goede producten. Niets bleek minder waar en helaas heeft de firma Kees Smit mij alleen maar hoofdpijn opgeleverd. Korte samenvatting: -Bij plaatsen bestelling werkte de betaalmodule niet, na ruim 20x proberen op verschillende devices eindelijk een betaling kunnen doen. -Verzending duurde al aanzienlijk langer dan verwacht en bij bezorging vertelde de chauffeur doodleuk dat er een heel keukenblok op mijn stoelen was gevallen en dat ik zelf maar moest kijken of er schade op zat. Ook wilde hij de stoelen niet mee terugnemen (wat een amateurs firma Jos Dusseldorp) -Na bellen met klachtenservice kreeg ik zes nieuwe stoelen opgestuurd en maar liefst 6% korting.... -Tweede zending stoelen ontvangen en je raadt het al, weer beschadigd, meerdere keren gebeld en de klantenservice is onbereikbaar.... Kortom een grote teleurstelling van A tot Z en spijt dat ik met deze firma in zee gegaan ben.

Precies wat ik zocht

Doet het goed in mijn tuin; voldoet aan verwachtingen; mooie uitstraling. Geen onderhoud.

Als je met dit aanbod niet kan slagen, dan weet de zon het ook niet meer

Breed assortiment, voor elk wat wils Altijd een medewerker in de buurt, maar niet opdringerig Fraaie ambiance, een genoegen om doorheen te zwerven

Goeie service, snelle levering

Goeie service, snelle levering

Fijn bedrijf !

Mooie spullen ! Laatst bij levering iets beschadigd , netjes bericht ontvangen en gelijk gezocht naar een oplossing.

Erg prettig ontvangen en geholpen

Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk.

Super service en kwaliteit !!!

Verkopen doen ze graag, service geven kennen ze niet

Bestelling geplaatst met levertijd 3-5 dagen, na 10 dagen en ettelijke mails bericht dat de bestelling verzonden is, maar niets is minder waar, bij de transporteur weten ze van niets. Ondertussen 3 weken verder en nog steeds geen levering. Klantendienst geeft standaard antwoord waar we niets met zijn. Tot nooit meer, geef mij dan maar de service en klantvriendelijkheid van Bol.com, Coolblue, etc

Uitmuntende service voor klanten

Groot assortiment in verschillende stijlen Vriendelijk geholpen Grote showroom Voor elke prijsklasse genoeg keus Voor ieder wat wils....... Je slaagt er zeker Aan te raden!!! Is er een probleem, dan wordt het opgelost naar alle tevredenheid.

Klantvriendelijk, ruime keuze, snelle service.

Klantvriendelijke organisatie, ruime keuze voor elk budget, snelle service.

Klantvriendelijk en afspraken nakomen.

In de winkel vriendelijk behandeld, levering aan huis volgens afspraak en beschadiging werd direct naar tevredenheid afgehandeld!

Een beleving en aanrader

Iedereen die buiten meubelen zoekt kan bij Kees Smit slagen, geweldige collectie voor een goede prijs kwaliteit verhouding en goed advies.

Keuze gemaakt voor de Napoli tuinstoel

Goed advies opgevolgd met een heerlijke zit,bedankt Kees.

Hele goede ervaring allles op tijd geleverd en netjes boven in appartement bezorgd

Fijne opbergbox alles past erin

Goede voorlichting en service

Voorlichting goed; prijs-kwaliteit verhouding goed; service en op tijd geleverd ondanks de "corona tijd".

Prima produkt, prijs en levering!

Prima produkt, prijs en levering!

geweldige afhandeling aan de telefoon

Het is duidelijk druk bij jullie aan de telefoon, duurde even voor ik geholpen werd. Maar een maal geholpen was het geweldig.

Vriendelijk, veel keuze, goede prijs

Prettige winkel, ruim opgezet, handig in Corona-tijd. Goed product gekocht voor nette prijs. Nazorg ook uitstekend: montagebeschrijving in mail ontvangen. Helemaal tevreden

Comentarios sobre el Kiyoh