Goede service, hulpvaardig en vriendelijk personeel

Goede tuinmeubelzaak

Loungeset gekocht, een wat langere levering dan normaal ivm corona maar wel mooi gekregen. de hocker was kapot die geleverd was en deze krijg ik nu nog opnieuw thuis bezorgd. Service is goed al duurt het soms wel wat lang.

Klantenservice is top

Snel vriendelijk en correct behandeld bij het omruilen van drie bijzettafels ben heel erg tevreden!

Zeer tevreden en goede service.

Mooie winkel en genoeg keuze

Goede kwaliteit en dito prijs. Heel klantvriendelijk

Fijne webshop en mooie producten voor goede prijzen Ook de levering op afspraak was goed!

Goed geholpen netjes bezorgd

Kwaliteit voor een goede prijs

Aruba parasol van 3 meter ziet er prima uit, eenvoudige bediening. Tevreden met dit product voor een redelijke prijs. Snelle levering.

super snel en vooral goed geregeld.

klantvriendelijke jongeman. geen gedoe met "schrijven"maar digitaal gescand. zo klaar en duidelijk en meteen een factuur bedrag. mooi zo

Uitgebreide keuze, Top kwaliteit, Prima Service door deskundige adviseurs die meedenken. Een bedrijf met hart voor haar klanten. Zeker in de vreemde tijd waarin we nu leven. Al bij binnenkomst (Amersfoort) zie je dat de veiligheid voor iedereen in de zaak prioriteit heeft. Eenmaal op de verdiepingen ben ik verbaasd over de gigantische keuze aan tuinmeubelen. Of je nu over een klein of een ruimer budget beschikt, er is voor iedereen iets te vinden. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat er altijd een adviseur in de buurt is waaraan je advies kan vragen, zonder dat je het gevoel hebt dat er voortdurend op je wordt "gejaagd". Er wordt met je meegedacht en eerlijk advies gegeven. Ik ben heel blij met mijn uiteindelijke keuze. Deze is keurig op tijd geleverd. Helaas bleek bij het uitpakken van de Hartman tuinset dat er een aantal items beschadigingen vertoonden, maar na het melden van de schade is dat perfect opgelost. Kortom: een hele prettige "shop ervaring". Kees Smit heb ik daarom ook bij een aantal vrienden waarvan ik wist dat zij op zoek zijn naar nieuw tuinmeubilair onder de aandacht gebracht met een dikke aanbeveling.

Comfortabel en mooi

Voldoet aan zijn functie. Gemakkelijk te verplaatsen en op klapbaar

correct geregeld

Ik kan het aanraden om naar de zaak toe te gaan zoveel keus heb ik noch niet eerder gezien

Goede ervaring

Netjes geleverd. Goed product. Stevig

Geleverd volgens afspraak. Makkelijk in elkaar te zetten en sterk.

Ruime winkel, veel keus. We wisten wanneer de levering kwam en dat was ook zo. Dat is prettig. En heel fijn dat de chauffeur gelijk de grote doos verpakking weer mee terug na. Ik hoop dat deze gerecycled wordt?

Prima producten, communicatie en aftersales kan beter.

Mijn initiële beoordeling was 1 ster. De reden was vrij simpel; na een maand en een verkeerd nageleverd onderdeel konden we nog steeds geen gebruik maken van ons bestelde product. Echter, na enkele mails en meerdere malen aan de telefoon te hebben gehangen, moet ik toegeven dat Kees Smit klantenservice het keurig heeft opgelost. Zelfs een mooi presentje erbij gekregen. Alles nu compleet en er is netjes achteraf gebeld door hun of het product/onderdeel nu correct was en goed is aangekomen! Cudo’s! 5 sterren gaat hem voor mij nu niet worden, hopelijk in de toekomst wel, want de producten die ze leveren zijn ronduit geweldig en zeer degelijke kwaliteit. Ondanks alles kijken wij uit naar verdere bestellingen bij Kees Smit tuinmeubelen.

Geweldig ben goed geholpen. Heb een tweezits bankje met tafel bestelt. Cas betalen was geen probleem. Verzendkosten werdt door deze firma betaald. Bezorgen was ook goed geregeld. Ben super blij met deze mooie nieuwe twee zitbankje met tafel. Mijn dank is groot. Mvg G.A v/d Wal

Goede service en de prijs & de kwaliteit is goed!

Wij zijn vorig kalenderjaar en dit jaar klant geweest bij Kees Smit. Vorig kalenderjaar hebben wij de service van in de winkel in Amersfoort tot aan de levering en klantenservice als erg prettig, kundig en klantgericht ervaren. Dit jaar hebben wij telefonisch een bestelling geplaatst. Ook hierover zijn wij ondanks, verkeerde kleur levering en de vertraging door de brand in het magazijn, erg tevreden over hoe het klantencontact onderhouden wordt en hoe wij als klant geholpen en op de hoogte gehouden worden.

Perfecte tuinzet gevonden bij Kees smit

Er werd goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en alles werd binnen 5 dagen bezorgd en precies op tijd die aangegeven was.

Top zaak

Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen

Vriendelijk ,top producten en goede service !!

Wij hebben zelfs voor ons huis in Italië , zowel stoelen,parasols en parasol voeten meegenomen. Een stoel was enigszins kapot en werd dan ook zonder veel gedoe vervangen. Ook voor ons nieuwe huis een eettafel met 6stoelen en kussens aangeschaft. Als laatste 1 parasol gekocht met voet. De tweede is helaas ivm brand nog niet bezorgd. Dat gaat vast nog komen. Een tevreden klant dus.

Mooie winkel, goed advies

Wij zijn erg blij met onze nieuwe Tuinset

Veel keuze met goede hulp.

Bij aankomst zag ik een paar van u mensen bezig voor de ingang een lange tafel met verschillende stoelen neer te zetten. Een mooie en kleurrijke opstelling. Binnen kun je je eigen gang gaan. Geen opdringerig verkooppersoneel, maar je hoeft nauwelijks moeite doen om advies te krijgen. Ze lopen 'waakzaam' rond. Assortiment kwantitatief en kwalitatief goed. Automatisering ook bijzonder goed waardoor verkooppersoneel snel en goed antwoord geeft ("bij twijfel controleren ze). Ook aan de verkoopbalie en het ophaalmagazijn gaat de afhandeling snel en goed. Ook tussentijdse extra telefonische afhandeling was prima. Ik was al van plan deze feedback te geven, omdat het totaalplaatje klopt. In mijn werk houd ik me bezig organisaties te helpen menselijke fouten terug te dringen en dan is het een genoegen een bedrijf als het uwe te ervaren.

goed en netjes geholpen

goed en netjes geholpen

heel soepel

Veel goede keus en vakmanschap. Een kwaliteitsoase in een wereld vol troep.

Geen reactie op vragen over kappotte tafelpoot nieuwe tafel

Helaas was na een paar dagen een poot van onze tafel kapot. Dat kan gebeuren uiteraard. Gebeld met de klantenservice waar direct werd aangegeven dat het druk kon zijn. Na 45 minuten wordt gemeld dat de afdeling die ik moet hebben gesloten is en wordt de verbinding verbroken. Direct een mail gestuurd met de foto's van het euvel en een omschrijving. Dit is helaas inmiddels 2 weken geleden. Ook op reminders wordt simpelweg niet gereageerd.

Comentarios sobre el Kiyoh