Verwachtingen waargemaakt

Wij hebben een prachtige tuinset besteld voor onder onze veranda. De levering was door een ICT probleem misgegaan maar werd buitengewoon goed opgelost door Annelot. Tuinset is inmiddels geleverd, gemakkelijk gemonteerd en staat als een plaatje. Je houdt gewoon niet op met kijken!

Een perfecte beleving resulteert in een mooie aanschaf!

Wij waren al een poos opzoek naar een nieuwe tafel en parasol. Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij deze firma. Omdat wij toch graag de producten wilden zien voor aanschaf, uurtje in de auto gezeten. Bij aankomst gelijk een goed gevoel! Prachtige winkel, goed assortiment en een gastvrij Team. Voor mij (zelf manager van een groot warenhuis) was dit een zeer prettige ervaring, waardoor we nog enthousiaster werden over het product. We hebben en dan ook alles gekocht en een paar dagen later keurig laten bezorgen. Voor ons een echte aanrader ! Nogmaals dank.

Ik had een tas voor tuin kussens besteld maar toen ik ze er in deed scheurde de tas. Daar had ik een mailtje over gestuurd, kreeg meteen een reactie met excuses en dat ze gratis en kosteloos een nieuwe tas op stuurde. Ik heb de tas inmiddels ontvangen.

Hoge kwaliteit voor een klein prijsje

Contact met het bedrijf was vriendelijk en duidelijk. Ook het vervolg was prima verzorgd: tussen bevestiging en aflevering een duidelijke video van de montage. En nu staat de tuinbank met tafeltje stoer voor het huis te pronken. Minimaal 5 sterren waard, chapeau firma Kees Smit.

Een leuke spontane medewerker (Marnix) heeft ons goed geholpen! Snelle levering en een mooi product!

Tuinzit duo besteld. Na bestelling direct een mail ontvangen met instructievideo voor het in elkaar zetten van de tuinzit. Ook netjes een mail ontvangen dat de levertjes ivm Corona iets langer duurt als normaal.

Prima en netjes geleverd!

Het duurde even voordat de kussens binnen waren, maar uiteindelijk is het prima geleverd!

Prachtig ligbed

We hebben dit ligbed besteld nadat we vorig jaar al een Hartman tuinset hadden aangeschaft bij Kees Smit. Zeer tevreden over het aanbod en de service heeft ons doen besluiten om weer te bestellen. Het moment tussen het gereed melden van de bestelling Door Kees Smit en het moment dat de transporteur een afspraak inplant was wat lang waardoor we dachten dat er iets mis was. Maar uiteindelijk het bed ontvangen en we zijn er erg blij mee.

Zeer slecht!

Beloofd was binnen 3 tot 4 dagen te leveren echter na 1,5 week werd de levering opnieuw uitgesteld De order geanuleerd maar na 1,5 week nog steeds geen geld retour. Hierover gebeld waarna werd beloofd dat dit nu binnen 2 dagen zou worden geregeld maar ook dat wordt niet waargemaakt. Ik vindt dit bedrijf geen aanrader!

Goed georganiseerd

Product ontvangen binnen bevestigde levertermijn. Goed geregeld!

Mooi en een goede kwaliteit

Prachtig ,laat de zomer maar komen

Goede service, keurig bezorgd, in een mooi tijdklok. Zeer klantvriendelijk .

Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Nette levering. Prachtige stoelen

Tries

Telefonisch twee ligbedden besteld en gelijk is mij verteld dat de stoelen op voorraad zijn. Afspraak met de transporteur gemaakt over de levering. Toen kwam er een mail dat de stoelen toch niet op voorraad zijn. Net mijn oude stoelen verkocht. Bedankt Kees!

mooie site TOP

dik tevreden ziet er prima uit, afwachten hoe de kwaliteit blijft. Groetjes Rob Eijskoot.

Slechte klantenservice

Beste Kees, helaas slechte ervaring met jullie. Gister opbergbox gekocht die beschadigd geleverd is. Klantenservice gebeld. 22 min in de wacht gestaan met 1 persoon voor me in de rij. Klantenservice geeft aan dat ik een mail moet sturen met foto's. Kan een antwoord over een week (!!!) verwachten. Dit is geen service van jullie. Helaas hier al eerder meer te maken gehad. Bericht via facebook verstuurd. U kunt een reactie binnen 3-5 dagen verwachten. Klantenservice is niet op orde.

De spullen leveren gaat snel, maar dan....

... o wee als er een verkeerd artikel (verkeerde kleur parasol) geleverd wordt.. we zijn nu al bijna 3 weken verder, en de omruiling moet nog steeds plaatsvinden. nu maar hopen dat de zon nog even wegblijft, anders kunnen we niet onder de parasol.

Prachtig bedrijf

Goed geholpen en een mooi product geleverd gekregen

Het duurde wel érg lang

Ik kreeg pas 3 werkdagen nadat ik mijn bestelling plaatste bericht dat het langer zou kunnen duren, ivm corona. Uiteindelijk pas 27 april ontvangen, nadat ik 16 april besteld had. Voelt als afschuiven op post nl waar ik andere bestellingen toch echt wel sneller kreeg Bovendien word ik nu gevraagd om beoordeling over producten die ik niet eens besteld heb

Snelle service door Kees Smit Tuinmeubelen!

Prima service en prima product voor een aantrekkelijke prijs.

We hadden een probleem, maar is opgelost

Alles is naar tevredenheid opgelost.

Prima meubelen en vlot bezorgd

Fijn dat onze stoelen na 2 jaar nog te koop waren, zodat we er nog 2 konden bijbestellen.

Geweldig schommelbankje gekocht, ivm corona wel langer tijd op moeten wachten met de bezorging. Maar het was het waard

Kwaliteit en snel geleverd

Madison tuinkussens voor longchair besteld. Nu ontvangen en uitgepakt, zijn mooie kussens van goede kwaliteit en snel geleverd.

Comentarios sobre el Kiyoh