Top!! Mooie kwaliteit goed verpakt vriendelijke bezorger

Mooie bank goeie kwaliteit eenvoudig in elkaar te zetten lekker steving en prijs is ook goed

Geweldig!

Prachtige lounge set en een tafel aangeschaft bij Kees Smit. De set zit heerlijk en de tafel is prettig om aan te zitten. Wij hebben gekozen voor afhalen en konden nog dezelfde dag onze bestelling afhalen, en dat op een zondag! Top geregeld Kees!!

Ja verzenden duurt wat langer maar daar wordt je van op de hoogte gesteld. Meubelen perfect!

prima aankoopbegeleiding, product bij verzending zeer goed verpakt en de verzending was zeer goed geregeld.

Prima afgehandeld en de afspraken v.w.b. afleveren nagekomen.

Ondanks dat ik kan begrijpen dat afleveren in het "Corona-tijdperk" wat langer kan duren, vind ik 12 dagen om een paar stoelen af te leveren toch wel erg lang. Nogmaals, prima afhandeling en prima stoelen.

Ontevreden

Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij Kees Smit. Levertijd was toen nog 3 tot 5 werkdagen ivm de Coronacrisis. Inmiddels is deze tijd verstreken en nog geen bestelling ontvangen. Inmiddels is de levertijd veranderd naar 5 tot 10 werkdagen. Ook deze periode is al voorbij en nog geen bestelling ontvangen. Telefonisch contact gehad met de klantenservice maar ook daar konden ze niet aangeven wanneer de bestelling uiteindelijk geleverd wordt.......??? Kreeg ook de indruk dat er weinig begrip was voor mijn telefoontje want aan het einde van het gesprek kon er geen prettige dag meer vanaf. Ik heb begrip voor ongebruikelijk situaties door de Coronacrisis en dat levertijden langer zijn dan normaal. Maar ik bestel nu meer online dan voorheen en bedrijven als Fonq, Coolblue en Bol.com kunnen wel binnen een redelijke termijn leveren en deze online winkels verkopen ook nog een diverse assortiment van producten dan Kees Smit en maken ook gebruik van Post NL en externe transporteurs.

volgens afspraak geleverd en ook de parasol nog voor ons opgebouwd!

volgens afspraak geleverd en ook de parasol nog voor ons opgebouwd!

Ondanks een kleurverschil binnen de zitkussens toch dik tevreden

Op 2e Paasdag waren we in Amersfoort wezen kijken wat we mooi loungeset zouden vinden, eenmaal thuis nog eens passen en meten. Ja hoor het kon er prima staan. Telefonisch alsnog besteld en binnen het uur de bevestiging met alle details. Vanwege de corona duurde de levering iets langer dan gebruikelijk. Toen het eenmaal geleverd was, snel alles uitpakken en opzetten. Hé deze 2 zitkussens zijn anders van kleur t.o.v. de overige kussens. Gelijk maar even gebeld en ook dit werd opgelost. We mochten gewoon gebruik maken van de kussens tot de tijd dat de nieuwe hoezen opgestuurd zouden worden. Prima services!

Na wat aanpassingen prima levering.

Na aanpassingen en feedback blij met onze nieuwe spullen.

Slechte service en levering

Na wat miscommunicatie in het begin vanuit Kees Smit, is het uiteindelijk netjes opgelost en afgehandeld.

Mooi product, schommelt heerlijk in de zon.

Goede overzichtelijke website. Kees Smit is niet de goedkoopste. Ik ga er van uit dat dat betekent dat de producten ook van goede kwaliteit zijn. De schommelbank ziet er in elk geval degelijk en mooi uit.

Levering tot 10 werkdagen

Kees Smit staat bij mij bekent als goed materiaal waar je dan ook voor betaald. Opvallend is het dan wel dat ze blijkbaar niet een heel goed contract met de pakketbezorger hebben waardoor de bezorgtijd kan oplopen tot 10 werkdagen (14 dagen).

Er waren wat leverproblemen maar die zijn heel correct opgelost!!!

Prima, alles is gegaan zoals afgesproken

Zie boven, prima dus.

Mooie parasol ontvangen, goede bezorgdienst

Mooie parasol, goede bezorgdienst

Fijne stoelen , mooi hout, dik tevreden!

Bij 1 stoel hebben een gaatje voor de schroef zelf moeten bijboren om het passend te maken... maar dat is gelukt:)

Goed product,super service.

Prima stoel.

We zijn door personeel Kees Smit goed op de hoogte gehouden van de procedure van levering en hoe lang het nog op zich liet wachten, gezien de Corona-richtlijnen en drukte hieromtrent. Een afspraak maken voor levering was ook goed te maken. Eenmaal op de dag van levering, belde de chauffeur zoals afgesproken. Hij was zeer vriendelijk bij ons aan de deur en nam Corona richtlijnen in act. Onze bestelling, een hangstoel, was met zorg verpakt. Erg fijn. De stoel staat prachtig en voldoet aan onze verwachtingen. Genieten ! Fijn!!

Telefonisch een goede en duidelijke service gehad bij de aanschaf van onze parasol voor balkon Staat prima

Niks op aan te merken

Prima site, makkelijk te bestellen, goede communicatie en prima levering

Doen wat ze beloven!

Ruime keuze, goede kwaliteit en klantvriendelijke aflevering.

Geweldige service

Levering iets vertraagd door leverancier. Artikelen perfect.

hele fijn afhandeling en bezorging

hele fijn afhandeling en bezorging, bezorgdatum netjes gemaild, producten super goed verpakt, kortom we zijn zeer tevreden

goede kwaliteit, snelle levering

De stoelen zijn exact zoals beschreven op de site, dus doen helemaal aan de verwachting. Goede communicatie mbt de levering.

Kees Smit, fijne duidelijke webshop en klantgerichte levering.

Onze eerste complete tuinset online gekocht bij Kees Smit. De webshop is zeer goed georganiseerd en de maatvoeringen bij de artikelen maakt het compleet. Hierdoor is het makkelijk diverse stoelen met tafels te combineren. Zeer tevreden met de levering, doordat de klant zelf een online afspraak kan inplannen wanneer de levering plaats vindt. De dag ervoor nog een kort berichtje ontvangen over het tijdsblok. Chauffeur was netjes op tijd en correct. Kortom een zeer prettige ervaring met Kees Smit Tuinmeublen.

Comentarios sobre el Kiyoh