Goed bereikbaar , goed product

Klantenservices is snel te bereiken en zeer vriendelijk. Ik heb een stoel gekocht en die bevalt heel goed, op tijd geleverd en stevig verpakt. Ik heb veel gegoogeld maar de prijs / kwaliteit verhouding is bij Kees Smit het beste.

Groot aanbod en netjes afgehandeld.

Winkel is overzichtelijk met groot aanbod. Goed geholpen bij de bestelling. Mocht het direct meenemen, of gratis bezorgen. Keurig op tijd geleverd. Moet dan wel zelf de verpakking afvoeren.

Gastvrije behandeling in de winkel, goed advies

Mooie producten, fijne benadering in de winkel en prima advies, gevolgd door snelle levering. Kortom top!

Uitstekende service, komt afspreken na

Uitstekende bedrijf, keurig netjes alles verzorgt, ook het afhalen van goederen verliep uitstekend.

Mooi product

Mooi dienblad,hopelijk blijft hij mooi! Helaas wel lange levertijd!

Geweldig!

Alles verlopen conform afspraak. De levering was zelfs ruim een half uur eerder dan gepland. Keurig netjes alles naar de tuin gereden. Kortom perfect!

Prima service, mooie stoelen

De huidige actie 'gratis retourneren' heeft mij over de streep getrokken om een bestelling te plaatsen. Heb van die service geen gebruik hoeven maken :-)

Verrassend mooi

Is een mooie vorm gegeven deckchair van zwaar teakhout.

Uitstekende service.

Loungeset en opslagbox in goede orde ontvangen. Uitstekende service, bij Kees Smit doen ze wat ze beloven.

Tevreden met het geleverde tuinmeubel.

Na bestellen op de website netjes per mail de bestelling tot en met bezorging kunnen volgen. Het tuinmeubel netjes in onbeschadigde dozen ontvangen. Kortom ik raad Kees Smit zeker bij vrienden en familie aan.

Ondanks de corona en mijn ongeduld netjes behandeld 👍Het resultaat mag er zijn, mooie kussens.

Als de parasolhoezen in voorraad waren duurde de levering wat lang

Zie boven

zeer goed in deze moeilijke tijd

mooie tafel

Prachtige winkel, prachtige tuimeubels.

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Ruime keus!

Top snelle levering

En goede kwalitijd

Puntueel

Ze informeren op tijd en zoals afgesproken, aardige bezorgers die nog tijd voor je hebben

Goed en snel

Al meerdere keren bij Kees Smit besteld en weer een uitstekende ervaring. Goede kwaliteit kussens voor een prima prijs. Stevig verpakt en snel in huis!

Bank keurig geleverd, samen met leverancier de tijd en datum bepaald. Heel makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke omschrijving. Zeer stevig, kussen is van goede kwaliteit!

In het systeem stond niet de juiste prijs, waardoor we te veel betaald hebben. Ik had dit thuis na willen kijken, maar ze waren me voor. Het bedrag zou worden teruggestort.

Prachtig kleur

Dit is de kussen die we ook al hebben in een andere kleur. Is al een paar jaar in gebruik en blijft mooi zodoende voor onze andere bank deze kleur besteld. Zien er wederom prachtig uit .

Goede service en voorlichting over produkten

Snel besteld en geleverd

Website is vriendelijk en makkelijk om te bestellen. Levering binnen de beloofde tijd. Zeer groot voordeel dat je bij de transporteur de eigen leveringsdag kunt aangeven.

Productbeschrijving en foto’s kloppen

Top ervaring, komen afspraken na.

Bij incomplete levering geen goede service achteraf

In de winkel wordt aangegeven dat de bestelling binnen 5 tot 7 dagen geleverd wordt. Echter na het plaatsen van de bestelling krijgen we per mail te horen dat dit vanwege Corona 5 tot 10 dagen duurt. Uiteraard wel begrijpelijk, maar waarom geven medewerkers dit in de winkel dan niet aan?! Onze bestelling wordt afgeleverd, echter mist er helaas een tafelblad. We hebben hier drie keer achteraan moeten bellen om te horen te krijgen dat deze bijna een week later alsnog geleverd zal worden. Een slechte service, enerzijds omdat we er zelf 3 keer achteraan moeten bellen en anderzijds dat een nalevering nog bijna een week duurt. Inmiddels hebben we op basis van bovenstaande contact gehad met de klantenservice en onze feedback gedeeld. De situatie kon niet direct gewijzigd worden, wel is naar ons geluisterd en hebben we op basis van de situatie een financiële compensatie ontvangen.

Mooi en degelijk ligbed!

Gelijk in gebruik kunnen nemen door het mooie weer! Ligbed is makkelijk te verplaatsen door het lage gewicht en wielen. De wielen zijn makkelijk te monteren. Zelfs zonder ligkussen is het ligbed goed te gebruiken.

Comentarios sobre el Kiyoh