Mooi product, correcte bezorging en afhandeling

Mooie kussens, goede maat en kwaliteit

Prima stoelen voor een goede prijs

Prima aankoop met snelle levering

Mooi en degelijk product en zeer goed geholpen

Mooi en degelijk product en zeer goed geholpen Helaas 2 weken levertijd door de Corona

Goed geholpen

Deskundig advies mogen krijgen.

Zeer prettig geholpen

Ondanks vrij grote drukte,toch snel aan de beurt. Zeer vriendelijke en absoluut niet opdringerige verkoper. Voelde meteen vertrouwd.

Ze verkopen goede kwaliteit meubels en je wordt netjes geholpen

Goed bedrijf en goede service

Mooi, prima, goede keuze en goede service

In de winkel goed geholpen en een keuze gemaakt, thuis nog eens opgemeten en nagedacht, waarna online makkelijk besteld. Fijn dat bezorg-dag gekozen kon worden. Verder alles naar tevredenheid!

levering goed

Alles in een keer goed!

Eenvoudig online bestellen, genoeg mailtjes over status bestelling, bezorging en instructies montage. Helemaal goed.

Heel degelijke stoel, en ook nog leuk om te zien.

Deze stoel zit heel goed, en is mooi. Blijft ook door de jaren heen goed, zelfs als hij altijd buiten staat.

Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs!

Hele mooie zaak met veel keus en blij met de mooie tuinstoel!

heldere site, snelle levering

fijn als je iets bedenkt te willen hebben, het er dan ook zo snel is!

Enorm assortiment, goede kwaliteit

We hebben het nodige gekocht, voldeed helemaal aan de verwachtingen, snel en goed geleverd. Ook een tafeltje dat we nabestelde konden we snel ophalen.

Mooie bijzettafel, goede kwaliteit en snelle levering

Onlangs een mooie bijzettafel aangeschaft bij Kees Smit Tuinmeubelen. Goede kwaliteit tafel, stevig en mooi afgewerkt. Makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering van de tafel, binnen het op de site aangegeven aantal werkdagen is de tafel geleverd. Super!

Ruime keus in mooie grote winkel Goede website en net aflevering! Prima geregeld en op deze tijd afgestemd

fantastisch

zeer vriendelijk, uiterst behulpzaam en correcte benadering

Ruime keus, deskundig personeel

Het was fijn om in de showroom de diverse modellen parasols met elkaar te kunnen vergelijken. Met hulp van de verkoper kwamen we snel tot de goede keus.

goede stoelen, door corona beetje late levering

Uit ervaring weten we dat het kwalitatieve goede stoelen zijn, omdat we al jaren er twee van hadden. We wisten niet precies welk type we hadden en kregen goede telefonische informatie. Waardoor we er nu twee bij besteld hadden. Helaas door de corona perikelen een verlate levering. Bij levering bleek dat de stoelen keurig verpakt waren.

Behulpzaam en kwaliteit

We hebben inmiddels al een paar keer ervaren dat je heel goed en vriendelijk wordt geholpen. Het maakt niet uit of je een uitgebreide loungeset wilt of een eenvoudig kussentje. Dank daarvoor .

Uitstekende communicatie en service

Uitstekende communicatie en service

Perfect en snel

Snelle levering, goede opvolging order. Voldoende info over levering

Goed, overzichtelijke planning en super op tijd

Perfect!!

Mooie bank, zit lekker, snel bezorgd

zit lekker en staat heel mooi in onze tuin

Prima, net als vorige keer, snel en netjes afgeleverd!

Zie boven.

Lekker makkelijk via de leuke website en snel bezorgd