Goede service en snelle levering

Eerst in de showroom Amersfoort geweest. Daar netjes geholpen en verschillende adviezen gekregen. Thuis gekomen eerst nog eea nagemeten en de bestelling geplaatst. Duidelijk bestelsysteem en mails ter bevestiging. Bij levering vooraf een tijdbepaling ontvangen en op de dag zelf een kwartier voor levering nog een bericht. Chauffeur was erg behulpzaam en heeft geholpen om de set in de tuin te zetten

Super. goede service

Snelle bezorging van de mooie terrasstoelen, ben er erg blij mee.

Prima service, snelle regeling

Vragen per email snel en kundig beantwoord!

Goede kwaliteit en fijne bezorging

De winkel in Amersfoort is mooi, groot & inspirerend. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Ook de webshop is goed, overzichtelijk en gemmakkelijk in gebruik. Bezorging gaat goed & redelijk snel.

Niks mis mee

Tuinbanken besteld, zijn netjes op tijd geleverd. Producten naar verwachting.

Prima verzorgde afwerking van onze tuinmeubel bestelling

Bestellen en betalen op de website is eenvoudig. Informatie over de voortgang per mail is goed. Aflevering is op de geplande dag. Zelf monteren van meubel is met de toegestuurde montage video prima te doen. Wij zijn zeer tevreden.

Een geweldige oplossing voor ons balkon!

Deze parasol voldoet aan al onze wensen. Hij houdt de zon van ons balkon daar waar wij dat willen. In rechte stand of geknikt. De kwaliteit is uitstekend, zowel de stof als het frame.

Fijne en mooie tuinset besteld voor een redelijke prijs.

Ik ben zeer tevreden. Heb een hele mooie tuinset besteld die heel stevig is en fijn zit. Netjes aan huis bezorgd.

Waarom ergens anders heen als het bij Kees Smit te krijgen is

Mooi bedrijf!

Goede service, mooie meubelen, goede voorlichting, op tijd geleverd Duurzaam materiaal

Vorig jaar ligbed en tuinstoelen gekocht en nu hebben we uitbreiding van onze tuin en komt en nog een 2de logbestanden bij helemaal tof. Alleen de bezorgtijden was vorig jaar ene dag kopen en andere dag bezorgen en nu duurt het bijna 2 weken. Het zal drukker geworden zijn!!!!

Goede kwaliteit snelle leveringen.

Prachtig tuintafelset

Uitstekende service en behulpzaamheid aan de telefoon vlotte levering, keurig op tijd, aardige mensen,

Geweldig bankje

Via de website een mooi bijpassend bankje aangeschaft bij onze tuinset (teakhout) die we een paar jaar geleden ook bij Kees Smit kochten. Vanwege de Corana-perikelen is het bankje nog niet geleverd maar dat gaat zeker goed komen. We zien er naar uit.

Blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

Zeer tevreden. Relatief duur echter wel kwaliteit en gemak.

Blij

Blij met mijn aankoop

Mooie kussens en duidelijke afhandeling!

Als 1 van de weinigen nog voorraad voor gele tuinkussens; top!

Prijs, product en levering!

ziet er mooi uit

mijn vorige bankje ziet er nog goed uit heb het al `n paar jaar

Goede levering, iets vertraagd door Covid. Dag van te voren gebeld dat de bestelde set niet beschikbaar was (hadden blijkbaar een B product) welke aangepast is voor een A klasse. Prima geregeld! Prettig dat je op de site filmpjes kan zien. Vriendelijke bezorg service

snelle en goede communicatie!

Besteld en de communicatie daarna super goed verlopen, duidelijke communicatie mbt de levering van het produkt.

Service!

Bij Kees Smit word je altijd heel kundig geholpen, proberen ze je niks aan te smeren en staat service hoog in het vaandel. Wij kopen er graag.

Na aankoop twv 6.900 Euro totaal geen service....

Afgelopen week voor 6.900 Euro aan producten besteld bij Kees Smit. Na levering diverse beschadigingen ontdekt. Tevens een parasol voet die zo slordig is gefabriceerd dat de parasol vervolgens scheef zou staan. Ook past de parasol a 2.200 Euro niet in de voet. Op e-mails wordt niet gereageerd ondanks diverse herinneringen. Als je belt met de klantenservice sta je lang in de wacht en wordt je vervolgens weer doorverbonden zonder resultaat. Uiteindelijk Kees Smit in gebreke gesteld en aangegeven de volledige koop te ontbinden in geval uitblijven schriftelijke reactie. Nu kwam de klantenservice wel in actie omdat men zich realiseerde dat niet reageren verzuim betekent hetgeen de klant de mogelijkheid geeft de koop te ontbinden. Tijdens het tweede bezoek enige weken later constateerden de bezorgers direct dat de parasolvoet wederom niet correct was. Maw, wij geen oplossing en de bezorgers onverrichte zaken naar huis.... Nu kwam Kees Smit met het voorstel dat zij in plaats van een extern Transport bedrijf nu zelf langs zouden komen om alles op te lossen. Deze keer een kundige werknemer die netjes de parasol monteerde en het verpakkingsafval ook direct meenam. Vanwege het ongemak een vogelhuisje en een dienblad ontvangen. Het heeft ruim een maand geduurd maar alles staat en functioneert nu naar behoren.

Heel slecht

bestellen en betalen is vele malen belangrijker dan antwoorden op een vraag. Heleboel promotie maar dat stopt als je besteld hebt.

Super en betaalbaar product

Tuinkussenkist van Keter. Wat late levering door Corona maar verder TOP. Stevig en makkelijk monteerbaar. Zeer tevreden! Jac Linssen

Comentarios sobre el Kiyoh