Bestelling en levering zijn goed verlopen. Blij met leuk nieuw tafeltje.
bestelling en hele afhandeling super geregeld
Zojuist tuinkussens online besteld en contact opgenomen over het direct te kunnen afhalen in Almelo. Begrijpelijk dat het even wachten is voordat je met iemand spreekt in deze Covid-19 tijd, maar zodra ik aan de beurt was werd ik binnen enkele minuten vriendelijk en snel geholpen. Vanmiddag lekker mijn kussens afhalen bij Kees Smit in Almelo!
Betreft: Klantnummer C1271412 Factuurnummer 13341830 factuur d.d. 18/4/2020 Heidi Meijer, Brinks ordernummer 10516036/1 Rit 75958 Kenteken BZ-LP-86 aflevering 22-04-2020 Bezorgenr was keurig op tijd 1 1/2 vroeger dan de ingeplande tijd , maar geen e-mail vooraf zoals door hen via de mail wordt aangeboden. Chauffeur gaf aan dat hij officieel niet bij de klant naar binnen mocht maar heeft het toch gedaan. Er kwam een enorme vracht bij ons binnen met 10colli ( 4 coli in 1 doos ) en de rest per stuk verpakt. Op mijn vraag of hij wilde uitpakken en de verpakkingen wilde meenemen, werd door hem aangegeven dat dit i.v.m. de Corona niet wordt gedaan, dus wij werden als mensen van 73 1/2. jaar ( beiden ) opgezadeld met een enorme klus met uitpakken. Ook de enorme berg karton welke overbleef was een heel grote klus om deze klein te snijden om in een speciale papier container te plaatsen. Maar wat heel vervelend is dat u en de firma Brinks op geen enkele wijze vooraf wordt kenbaar gemaakt dat dit de huidige norm is. Wij waren beiden enorm gesloopt nadat de klus geklaard was maar wij zijn natuurlijk bijzonder ontevreden over deze werkwijze. Omtrent de tuinmeubels hebben wij geen opmerkingen maar over een onderdeel van de communicatie geven wij een zware onvoldoende. Wij zijn heel benieuwd op welke wijze u ons een genoegdoening aanbiedt. Nog een opmerking over uw uitnodiging voor het winnen van een tegoedbon van € 100,00 door het invullen van een beoordeling formulier werd ik tot twee keer toe op de helft van de invulling van deze site verwijderd.. Wij zijn zaterdag 25/4 gebeld door de klantenservice ( Debby Velthuis van Kees Smit Tuinmeubelen en alles is rechtgezet en excuses aanvaard. J.K.Wulffraat Gorinchem 06-19004282 [email protected]
Revisión original
Betreft: Klantnummer C1271412 Factuurnummer 13341830 factuur d.d. 18/4/2020 Heidi Meijer, Brinks ordernummer 10516036/1 Rit 75958 Kenteken BZ-LP-86 aflevering 22-04-2020 Bezorgenr was keurig op tijd 1 1/2 vroeger dan de ingeplande tijd , maar geen e-mail vooraf zoals door hen via de mail wordt aangeboden. Chauffeur gaf aan dat hij officieel niet bij de klant naar binnen mocht maar heeft het toch gedaan. Er kwam een enorme vracht bij ons binnen met 10colli ( 4 coli in 1 doos ) en de rest per stuk verpakt. Op mijn vraag of hij wilde uitpakken en de verpakkingen wilde meenemen, werd door hem aangegeven dat dit i.v.m. de Corona niet wordt gedaan, dus wij werden als mensen van 73 1/2. jaar ( beiden ) opgezadeld met een enorme klus met uitpakken. Ook de enorme berg karton welke overbleef was een heel grote klus om deze klein te snijden om in een speciale papier container te plaatsen. Maar wat heel vervelend is dat u en de firma Brinks op geen enkele wijze vooraf wordt kenbaar gemaakt dat dit de huidige norm is. Wij waren beiden enorm gesloopt nadat de klus geklaard was maar wij zijn natuurlijk bijzonder ontevreden over deze werkwijze. Omtrent de tuinmeubels hebben wij geen opmerkingen maar over een onderdeel van de communicatie geven wij een zware onvoldoende. Wij zijn heel benieuwd op welke wijze u ons een genoegdoening aanbiedt. Nog een opmerking over uw uitnodiging voor het winnen van een tegoedbon van € 100,00 door het invullen van een beoordeling formulier werd ik tot twee keer toe op de helft van de invulling van deze site verwijderd J.K.Wulffraat Gorinchem 06-19004282 [email protected]
Erg tevreden over de service en de adviezen.
Ondanks de corona crisis snelle en keurige levering.
In elkaar zetten duurde wel wat langer dan in de video
Tot twee keer toe beschadigde meubelen bezorgd. Ons gevraagd een mail te sturen voor een eventuele oplossing. Na vier dagen nog geen reactie. Uiteindelijk wilden ze niks met de granieten tuintafel doen omdat dit een natuurproduct was. Tafel op laten halen en korting op de stoelen gekregen. Uiteindelijk tuintafel bij Tuinmeubelshop gekocht. Zij zeiden dat een tafel er zo uit dient te zien als in de showroom. De tafel die door Tuinmeubelshop geleverd is was, naast €100 goedkoper ook nog van de kwaliteit die wij wilden. Gemiste kans Kees Smit. De tafel die we van jullie geleverd hebben gekregen zag er echt niet uit. De verkoopmedewerker van Tuinmeubelshop beaamde dat na het zien van de foto’s.
Geachte heer De Boer, mevrouw Knigge, Wat vervelend dat wij u niet de tafel kunnen leveren naar wens. Door onderbezetting naar aanleiding van de situatie rondom Covid-19 hebben wij uw vraag niet binnen de gebruikelijke 24uur kunnen beantwoorden. Onze excuses hiervoor. Wel erg fijn dat u een andere tafel naar smaak heeft kunnen vinden. Wij wensen u veel plezier van de bestelde tuinstoelen Mochten wij u verder kunnen helpen in de toekomst dan vernemen wij dit graag. Zonnige groet, Debby - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Tot twee keer toe beschadigde meubelen bezorgd. Ons gevraagd een mail te sturen voor een eventuele oplossing. Na vier dagen nog geen reactie!
De tafel werd, goed verpakt, keurig op de aangekondigde tijd afgeleverd. Na openen van de doos viel meteen de handleiding (in diverse talen waaronder Nederlands) en een beschrijving van de inhoud van de verpakking op. De tafelpoten moeten zelf gemonteerd worden maar dat is echt een peuleschil: elke poot heeft 2 draadbouten die makkelijk in de daarvoor bestemde gaten geschoven kunnen worden, vervolgens 8 ringen en moertjes aandraaien met dopsleutel 14 en klaar is Kees (Smit). Aan de onderzijde van de poten zitten verstelbare doppen waarmee je de tafel perfect waterpas kan zetten. Bovendien kun je de tafel enigszins alten zweven waardoor de poten niet in het water blijven staan na een regenbui! Kwalitatief voelt deze tafel erg goed aan. We zijn erg tevreden over deze aankoop!
Mooi product en netjes geleverd
Meubels zoals op de website, prima verpakt en snelle levering
Bezorging prima In elkaar zetten gaat goed Mooi materiaal Duurzaam
Mooie site met prima uitleg en foto's, prima afwikkeling van de bestelling met up to date informatie en stipte levering.
Online gekozen en bestelt, de omschrijving van het tuinmeubel is duidelijk en komt overeen met de werkelijkheid, communicatie over bestelling en aflevering is perfect Door Convid19 maatregelen liep de levertijd iets uit, maar dat is begrijpelijk
Duidelijke website, duidelijke berichtgeving en uitstekende afleverservice! Prijs/kwaliteitsverhouding goed
Prima kwaliteit en een prima levering.
Aangenaam verrast was ik toen ik via NL Post mijn 2 tuinkussens Madison Excelsior ontving. Mooie kwaliteit, prachtige mosgroene kleur.
De kussens waren snel binnen de kleur was zoals op de site! En ze zitten geweldig!
alles verliep vlot, volgens afspraak. De montagehandleiding was duidelijk, de hulp van handige zonen was tot hun verbazing niet nodig..
Deze zomer heerlijk genieten in onze tuin met gave meubels.
Product voldoet helemaal aan verwachting en is goed bezorgd
Keurige en prima service! Vriendelijk geholpen toen we vragen hadden! Goed op de hoogte gehouden van t verloop van t transport. Een erg vriendelijke en behulpzame chauffeur die alles keurig netjes in de tuin bracht! Met recht: Service met een lach! We hoeven alleen nog maar te gaan genieten van onze aankoop!! ☀️
Wij waren op zoek naar een tuintafel. De website van Kees Smit biedt een mooi overzicht en ene goed beeld van de verschillende producten. Na bestelling binnen paar dagen geleverd. Prima dus.
Prachtige stoelen geleverd gekregen. Zorgvuldig ingepakt. Over de levering en stand van zaken werden we dagelijks op de hoogte gebracht. Deze service en de prachtige producten stemmen ons zeer tevreden. We hopen dat ook Kees Smit wil nadenken over alternatieven voor plastic bij het verpakken.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate