Keurige service!

Een Vriendelijke verkoper heeft ons prima geholpen. Keurige winkel en bij het afhaalcentrum behulpzame jongens💪🏻

Na goede ervaringen vorig jaar nu wederom zeer tevreden met een prachtige loungeset, goede kwaliteit

Kees Smit is een geweldig bedrijf. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te worden. Ze hebben kennis van zaken, verdiepen zich in de klant en geven heel goed advies. In twee jaar tijd onze volledige tuinuitrusting hier gekocht. Zeer tevreden!

Ruim assortiment, duidelijke website.

Ruime keuze die het niet moeilijk maakt om te kiezen omdat de producten goed te vinden zijn met een bondige omschrijving en duidelijke foto's.

Goede communicatie

Prima ervaring

Zondag in Almelo geweest goed geholpen duidelijke antwoorden op de vragen die wij hadden en we kon dan ook vrij snel beslissen wat wij wilde hebben uiteindelijk waren er binnen een half uurtje uit wat we wilde hebben een lounge set en een dinner set met 8 stoelen we konden het ook gelukkig gelijk mee nemen Wij zijn er zeer blij mee

Stoelen zijn op tijd en netjes bezorgd. Heel eenvoudig te installeren.

Klaar voor thuisblijven deze zomer

Met deze tuinset is de lockdown in de tuin goed vol te houden

Keurig op tijd geleverd

Tevreden over de artikelen

prima service

Scheur in de tafel, wordt zonder problemen omgeruild.

Super mooi en degelijk product

Na vele pogingen een parasol in een goedkopere prijsklasse aan te schaffen (die toch onstabiel bleken) toch deze duurdere variant inclusief zware parasolvoet aangeschaft. Geen spijt! Super stevig en degelijk en ook nog prachtig om naar te kijken. Het optakelsysteem is soepel en glijdt door je vingers. Had verwacht dat dat zwaarder zou zijn. De voet laat zich ook makkelijk verrijden. We zijn erg blij!

Netjes afgeleverd. Het set is erg mooi en ziet er degelijk uit.

Perfecte tuinbank

Voor de vierde keer tuinmeubels besteld bij Kees Smit , voor onszelf deze keer . We hebben ook twee tuinsets cadeau gedaan aan familie . Veel keus in de winkels , de kwaliteit is geweldig evenals de bezorging en evt nazorg . Kortom een geweldig bedrijf ik zou iedereen aanraden hier de tuinmeubels te bestellen !

Goed geholpen goed geregeld.

Konden het goed vinden op de site. En alles verliep erna soepel.

Wat zit het bankje lekker!

Fantastische website en kwalitatief top producten

Top produkt

Goed product, goede afwerking. Top. Communicatie.

Mooie degelijke tuintafel van het merk FORZA

Mooie degelijke tuintafel.

Prima.

Onze ervaring met Kees Smit is heel goed! Toen wij nog in Hengelo woonden, kochten we daar onze tuinmeubelen. En nu wonen we alweer 15 jaar in Appingedam, en we kopen nog steeds alles bij Kees Smit! Dat zegt genoeg, lijkt me! :))

Heel tevreden over het ontvangen artikel. Snelle levering en zeer correcte afhandeling. Top.!!!

Goed geholpen

Niet opdringerig maar wel kundig.

Lekker in het zonnetje in het zonnetje met Kees Smit.

Erg goede website , alles heel goed te vinden. Makkelijk te bestellen en zeer correct vervolg op de bestelling. Tijdige en goede afleveringsservice. Prima meubels, erg blij mee.

Mooie tuinstoel

Op zoek naar een standenstoel. Deze voldoet helemaal aan de verwachtingen en is ook nog een leuk geprijsd.

Kees Smit is wat mij betreft een top-winkel!

Kees Smit heeft een zeer ruime keus, een heel overzichtelijke winkel en website en zeer goede voorlichting!

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Super service in gekke tijden!

We hebben een teak houten tuinbank besteld. Het zijn gekke tijden met Corona maar de service was ongekend en informatievoorziening over de levering van de bank was uitstekend! We zijn blij met onze bank en hij wordt intensief gebruikt met het fijne weer. Op naar het einde Corona tijdperk voor ons allemaal!

Service is oké en telefonisch goed bereikbaar

Service is oké en telefonisch goed bereikbaar