Goed en vlot en vriendelijk

Goed en vlot en vriendelijk

Goede uitleg en informatie over de uitgezochte artikelen

De verkoopster was uitermate kundig en gaf ons goede tips en informatie over de uitgezochte artikelen. Desgewenst in het Twents.

Geen opmerkingen, alles keurig verlopen

Prima website, keurige levering, prachtig product

Goed assortiment

Uitgebreid assortiment. Productomschrijving is goed. Heb alles gevonden wat ik nodig heb en meer...

Geen enkele negatieve ervaring.

Wij hebben e.e.a. aangeschaft in de winkel in Amersfoort. Ruime keuze, goede opstellingen van de meubels en accesoires, duidelijke informatie betreffende maten en prijzen aan de artikelen. Prettig personeel. Niet dwingend, meedenkend, gastvrij. Ook de website is prima in orde. Gebruikersvriendelijk waardoor bestelling online soepel en snel is geregeld. Complimenten.

Veel keus en vlotte levering

Ruim assortiment, vriendelijk personeel en vlotte levering. Kwaliteit oogt goed. Enige minpuntje js dat er een aantal schroeven ontbraken in de verpakking. Gelukkig had ik zelf genoeg liggen om de montage af te maken. Montage was verder zeer eenvoudig.

Mooie tuinstoelen

Tuinstoelen snel bezorgd, maar er was technisch mankement. Klacht aangemeld met foto s , kreeg daar helaas een mail op terug met een foutief advies. Telefonisch excuus gekregen en met de klantenservice geregeld dat ze omgeruild werden voor ander model met bijbetaling. deze zijn prima!

Mooie teakhouten tuintafel met gemak online besteld!

Mooie teakhouten tuintafel met gemak online besteld door overzichtelijke duidelijke website. De tafel ziet er uit zoals of de foto's van de website. Keurig afgeleverd in een grote stevige doos in 3 delen. Het is een prachtige, stevige tuintafel en makkelijk zelf in 15 minuutjes te monteren.

Een prachtig produkt voor een goede prijs

Een mooie en functionele parasolhoes en snel geleverd

Helemaal top!

Via site tuinstoelen besteld. Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Mail en telefoontje over tijdstip van afleveren. Top gedaan. Bedankt Kees Smit 👍

Geweldige tuinbank !

Vrij makkelijk in elkaar te zetten, goede en stevige kwaliteit ! Echt waar waar je geld en we zullen er heerlijk van gaan genieten. Bezorgservice was ook uitstekend en afgeleverd door een uiterst vriendelijke man die zijn excuses nog aanbood dat hij het pakket niet binnen kon afleveren vanwege de veiligheidsprotocollen.

Prima service en levering op tijd

Prima service en levering op tijd. Goede telefonische ondersteuning bij nabestelling.

Prima service!

Meteen contact na aankoop. Men houdt je op de hoogte wanneer de bezorging zal zijn. Goede schoonmaakadviezen. Chauffeur belt half uur voor levering. Alles volgens afspraak. Ik ga binnenkort nog twee ligbedden bestellen!

Goede service en kwaliteit tuinmeubelen

Onze eerste aankoop was een stoelkussen. Inmiddels een mooi tuinbankje besteld (met bijpassende kussens), dat eind deze week wordt geleverd. We kunnen niet wachten!

Super mooie stoel!

Super mooie stoel online besteld. Keurig verpakt en met 2 schroeven in elkaar kunnen zetten. Bezorger was ontzettend vriendelijk. Misschien ga ik nog wel zo'n stoel bestellen! Eerst maar eens genieten.

Tuinstoelen

6 fantastische lichtblauwe stoelen kleuren mijn tuin! Mijn teak tafel inmiddels de poten/onderstel rood geverfd en de rest in teakolie. Als ik niet naar Curaçao kan, komt Curaçao maar naar mij! Zeer tevreden over de stoelen van Kees Smit, want daarmee begon mijn tuintransformatie!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering

Super mooie kwaliteit!

Hele mooie meubels en goede kwaliteit! We hebben wel een week niks gehoord over levering maar dit heeft ook te maken met Corona

We wisten wat we wilden bij aankomst balie snel en correct geholpen. Al eerder aankoop gedaan en prima afgeleverd.

Mooie website en snelle reacties op de bestelling.

Eerst in de winkel in Amersfoort rond gekeken, zoveel mooie tuinmeubelen, top. Een paar weken later de stoelen besteld via de webwinkel, door de corona crisis wat later bezorgd maar uitstekend op de hoogte gehouden. Ik ben al met al zeer tevreden.

Kees Smit maakt verwachtingen waar

Loungemeubel uitzoeken was al een ervaring op zich, wat een enorme showroom! Vriendelijk en deskundig personeel, erg goed geholpen. Set werd snel geleverd, helaas een beschadiging aan een van de onderdelen maar dit is snel en goed opgelost, omruiling is meteen in werking gezet.

Ondanks Corona toch open en goede waarschuwingen voor gepaste afstand.

Werden goed en snel geholpen.

Ruime keuze, voor ieders budget

Op zoek naar een mooie tafel en zes stoelen voor onder de overkapping. Goed advies gekregen en ruim de tijd gekregen om verschillende stoelen te proberen. Advies gekregen over soort hout van de tafel en wat wel/ niet bij ons gezin past (onderhoud etc).

Comentarios sobre el Kiyoh