Nette afhandeling ruime keus

Nette afhandeling, zoals mail met advies en afhandeling, en aparte mail met de factuur. Tevens zeer ruime keus, en telefonisch goed te woord gestaan.

Supervriendelijke meedenkende mensen

Prachtig op tijd, vriendelijk en goedlachs

Gewoon prima! Zowel de spullen als de levering

Het was leuk om als tukker in het Brabantse land van een chauffeur met twents accent de spullen in ontvangst te nemen. Alles was prima in orde en ik vind het mooi spul!

HEEL TEVREDEN

Mooie artikelen en goede communicatie over de levering

Prachtige tuinset

Mooie tuinset, moderne vormgeving, goed zitcomfort. Snelle levering. Wel kleine beschadiging (kras) op de tafel.

Levering heeft iets langer op zich laten wachten ivm Corona. ALLE begrip hiervoor. Verder is de bestelling volledig naar wens en netjes afgeleverd. We zijn er erg blij mee!

Goed en duidelijk advies.

Goed advies en vlot geleverd vlgs afspraak

Zeer tevreden!

Super!!

Snel, professioneel en beleefd

Ik had mijn oog laten vallen op twee tuinstoelen en aangezien ik ook nog een waardebon had van Kees Smit, moest dat via de klantenservice geregeld worden. Daar werd duidelijk aan me uitgelegd hoe het proces in z'n werk ging en zijn de stoelen voor me besteld. Na een aantal dagen werden ze netjes geleverd aan de deur en kon ik met pin betalen. Zowel over de stoelen als over de service zeer tevreden!

Fantastische service !

Wij hadden een jaar geleden een lounge set gekocht. Helaas ging hier iets aan stuk, heel vervelend. Maar Kees Smit heeft dit zeer netjes opgelost. Het artikel wordt kostenloos omgeruild en opgehaald. Dit noem ik fantastische service!

Super kussens voor de loungebank

Op onze zelfgemaakte twee loungebanken kussens van Kees Smit gekocht. De eerste serie uitgezocht in de showroom en voor onze tweede bank online dezelfde op basis van de prima ervaringen van afgelopen zomer. Aanrader!

Makkelijk te bestellen, voldoende informatie ivm betaling en op tijd geleverd!

Zie hier boven.

Een mooie stoel die lekker zit

Een hele mooie stoel waar je goed in kan zitten. Hij is lekker laag, dus extra fijn voor mensen die niet heel groot zijn.

Uitstekende service!

Ondanks de drukte en de Corona hebben wij een uitstekende service mogen ervaren. We zijn vriendelijk geholpen en de bestelde artikelen werden thuis gebracht door een heel vriendelijke chauffeur.

Top service van bestelling tot levering

Van bestelling tot levering netjes op de hoogte gehouden.

Goed geholpen vriendelijk personeel

Fijn geholpen... goed advies kwa onderhoud gekregen en snelle service

Een fijne ervaring voor iedereen die nieuwe tuinmeubels wil kopen.

Verleden jaar zijn wij verhuisd.Omdat het terras nog niet klaar was hebben wij de aankoop uitgesteld.Wij zijn van de week terug gegaan en hebben toch dezelfde tuinstoelen +tafel+kussens besteld.In de winkel werden wij gelijk door vriendelijke verkopers aangesproken en een goede uitleg over de Manifesto stoelen en de Bellagio klaptafel wat de doorslag was voor de aankoop.Wij zijn als tevreden en blijde klanten de deur uitgegaan.

Een tuinbank van Kees Smit die zit!

Tuinmeubelen van Kees Smit zijn niet te overtreffen. Degelijke kwaliteit en prima service. In één woord geweldig!

Goede prijs, goede levering, mooi product

Prima product, dat wist ik tevoren, gratis verzending, beste prijs. Blij mee!

Tevreden

Mooie set ik mis twee grote schroeven

Superrrrrr

vandaag mijn bestelling ontvangen super blij mee. keurig op tijd bezorgd. Top bedrijf Kees Smit

Stralend met een perfect zit

We hebben zo lang gezocht naar stoelen waar mijn man ook goed op kan zitten (lange benen, lange rug). Stoelen die ook nog mooi zijn. En we hebben ze gevonden. De tuinset intense asti/ROUGH staat te stralen op ons terras. En wij zitten er ook stralend bij.

Mooie meubels, vriendelijke en goede service. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden.

Leveringsmogelijkheden wat later helaas na de Pasen Stoelen ( tegoed) verpakt Prima betalen aan de deur!

Perfecte service

Wij zijn perfect geholpen, hebben duidelijke uitleg gekregen en de man die ons hielp had alle tijd voor ons.

Comentarios sobre el Kiyoh