Kwalitatief product, snelle service

Mooie kussens voor op onze loungebank. Bestellen ging gemakkelijk via de website.

Geheel vlgs afspraak

Op tijd bezorgd, snelle levering. Vriendelijk personeel. Veel keus in assortiment

Prima levering en mooie opbergbox voor lounge kussens

Prettig geregeld allemaal (wel wat veel mail), maar alles keurig voor elkaar en een mooie opbergbox voor de kussens van de lounge set

Duidelijke website, helder in communicatie en zeer goede service!

Onlangs 6 tuinstoelen besteld bij Kees Smit tuinmeubelen en zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Kees Smit heeft duidelijk gecommuniceerd over de levermogelijkheden -ook aangaande de noodzakelijke Corona Maatregelen- en heeft naar afspraak op tijd geleverd. Zeer tevreden! Ook over de tuinstoelen van Sophie Hartman. Ze staan prachtig en zijn van de kwaliteit die verwacht mag worden van dit professionele bedrijf.

We hadden een goede verkoopster, die de collectie goed kende, alles was super geregeld, in het verleden ook wel wat bij Kees Smit gekocht, ook toen was de service goed

Veel keuze en correcte levering tegen een goede prijs

Makkelijk te bestellen op internet een een ruime keuze.

Zomerse beleving tijdens happy healthy home momenten

Snelle levering, goede service en alles in huis om nooit meer naar buiten te willen! Kees benoem ik bij deze tot een van mijn beste vrienden 😉

Fantastisch!,,,

Een ontzettend aardige, behulpzame vrouw aan de telefoon die uitstekend adviseerde bij de aankoop van een parasol. Degenen die de parasol kwamen brengen waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof voor Kees Smit in Almelo.

Goede snelle service.

Me bestelde stoelen iets te groot voor het balkon, maar zitten zo lekker en zijn zo mooi! jullie krijgen ze niet meer terug😂

Is goed alleen ik heb mijn tafeltje nog steeds niet

De website geeft heel veel modellen aan. Alleen heb ik nog steeds mijn tafeltje niet Nu kan ik geen koffie of thee opzetten want zelf heb ik geen tafeltje.

Beloofde leveringstermijn van 3 dagen niet gehaald. Duurde ruim anderhalve week.

Goed geholpen eerlijk en oprecht

Perfect tuinset, makkelijk in gebruik

Het tuinset kwam snel in dozen geleverd! Ik baalde in eerste instantie dat ik de tafel zelf in elkaar moest zetten. Maar het is een makkelijk systeem en binnen een paar tellen stond hij netjes overeind!! En konden we lekker in de zon zitten met een lekker drankje erbij!

Nog niet binnen

Aan Kees Smit meubelen ligt het niet, dat ging lekker snel, maar de kussens hebben we nog steeds niet helaas

Goede prijs kwaliteit verhouding

Tuinmeubelset was helemaal naar verwachting.

Hele goede service en beleefd personeel

Ik had een eettafel besteld en zou nog worden afgeleverd , omdat ik ook een loungeset wilde ben ik naar de winkel gegaan . Zag daar een mooie loungeset met een dinertafel erbij en vond dat wel super ( nooit bij stil gestaan) Deze loungeset besteld en de tafel ik ik reeds betaald had kon zonder moeite afbesteld worden en verrekend worden met de loungeset aankoop. Ringo van der Sluis

Zeer positieve ervaring

Bestelling ging snel en soepel. Mooi product en duidelijk instructie filmpje per mail ontvangen. Bankje stond snel in elkaar. Kleine tip, iets meer informatie over wie en hoe de levering gaat.

Goede service en uitleg in de winkel

Prima service en snelle bezorging. En bevalt uitstekend

De aankoop voldeed aan onze verwachtingen.

Het bestellen was geen probleem en de bestelbevestiging kwam snel er achteraan. Toen bleef het lang stil en begon ik me toch zorgen te maken, maar na een telefoontje kwam alles snel voor elkaar.

niet opdringerig, maar meedenken en goed advies geven

Tja...

Uitstekende bezorging: op tijd, vriendelijke chauffeur en als klap op de vuurpijl werkelijk heerlijk zittende wicker meubelen die van echt rotan niet zijn te onderscheiden. Al met al een erg goede klantervaring.

Mijn keter bestelling kon niet beter.

Goede service , b.v. een video voor montage (IN HET NEDERLANDS) dus duidelijk en te begrijpen . Telefonische helpdesk direkt te bereiken met duidelijke en geduldige vriendelijke antwoorden , kortom toppie . Bravo Kees!

Volgens afspraak bezorgd binnen de tijd die aangeven werd een avond ervoor.

Snelle en correcte levering

De door ons bestelde parasol werd snel en correct geleverd. Er werd zelfs een "installatie-instructie" gestuurd, die eigenlijk niet echt nodig was. Het beste bewijs voor onze tevredenheid: ok de tweede parasol hebben wij zonder enige bedenking hier besteld.

Zeer goede service.

Vorige week een tuinbank gekocht. Vandaag keurig geleverd. Chauffeur belde netjes een kwartier van tevoren dat hij onderweg was. We hadden een zitkussen erbij genomen. Vanmorgen toch nog even een rugkussen halen maar dezelfde kleur was uitverkocht. Twee nieuwe kussens meegenomen en de andere kon ik zonder probleem weer terug brengen. Chapeau voor de service van Kees Smit en de prettige manier waarop verkoper Ward ons geholpen heeft.

Comentarios sobre el Kiyoh