Mooie schommelbank. Stevig en makkelijk in elkaar te zetten.

Mooie schommelbank. Stevig, met duidelijke handleiding om de bank te kunnen monteren. Ook de communicatie m.b.t. het bezorgen van de bank verliep prima. Complimenten.

Top product, top service

Enkel een tuin tafel online besteld. Super product en goeie service! Geen poespas, goede prijs!

Degelijke uitleg gekregen

Nette verkoper Adem in Almelo hij gaf de doorslag om de parasol te kopen.

Zit boven verwachting goed!

Fijne set, het loungen kan beginnen!

Gewoon tevreden

We hebben een paar jaar geleden een grote parasol gekocht bij jullie. Nu toch maar een passende parasol hoes erbij gekocht. Het is een mooie hoes. Het enige jammere is dat de plek waar je de verlengstok in de sleuf schuift niet is afgewerkt. Dit gaat zeker rafelen. Dat moet ik dus zelf maar iets op vinden.

Tuinset snel en goed afgeleverd.

Eenvoudig bestellen, snel en in goede staat geleverd.

Goede en snelle service!

Snel antwoord via chat en mail. Correcte aflevering en afhandeling.

Zeer goede communicatie en bezorging

2x lounge banken besteld, levertijd zoals op website staat, goede nette communicatie en was Zeer goed verpakt en bezorging was Top bezorgers zeer vriendelijk.

Super precis op vrijdag gekregen

Goed voor kees smit tui meubel ben erg blij met me meubel nog niet in me kaar gezet wel

Communicatie!

Alles op tijd goed geïnformeerd! Hier hou ik van!

Mooie stoelen, goed zitcomfort. Tevreden

De Stoelen waren ook degelijk ingepakt. Bezorging goed geregeld

Conform de specificatie

Ondanks de Coronacrisus best vlotte aflevering

Zeer mooie stoelen ontvangen

Erg blij met de mooie stoelen die ik ontvangen heb.

Zeer goede service en bezorging gratis.

Makkelijk online besteld, goede en snelle levering.

We hebben een tuintafel en stoelen online besteld bij Kees Smit. Wordt keurig op de hoogte gehouden van de bezorging waarbij je zelf het bezorgmoment kunt selecteren. De bezorgers hebben de set ook nog voor ons in de tuin gezet. Hoefde alleen de stoelen nog in elkaar te zetten, maar dat was zeer eenvoudig (kan echt iedereen, gereedschap niet nodig.

in een woord geweldig

ik ga met veel plezier de bestelling uitpakken zodra die binnen is

De twee mooie tuinstoelen van Kees Smit bevallen zo goed, dat ik er nog twee heb besteld!

Vorig jaar twee Intenso stoelen aangeschaft. Ze zijn en blijven zo mooi dat ik nog twee heb besteld.

Prijs/kwaliteit verhouding en levering uitstekend

Het kussen zit prima.

Mooi product en geleverd zoals beloofd.

Een mooie zaak, heel veel keuze, vriendelijk personeel.

Bij aankomst was het vanwege de corona allemaal al goed geregeld. Goed ontvangst en gebruik kunnen maken van handgel. Je kunt rustig rondkijken en er word je niks opgedrongen. De levering is ook prima. Wij zijn heel tevreden.

Product volgens verwachting en snel geleverd

Mooie tuinset, goede prijs en snelle levering !

Levering snel en goed!

Goed product en levering zeer prettig geregeld! Instructiefilmpje montage zeer goede service!

Prima stoelen en tafel

Prima stoelen en tafel.

Hele goede service!

Zowel in de winkel als tijdens bezorgproces heel fijn te woord gestaan en geholpen door medewerkers, we zijn heel erg tevreden!

Makkelijk bestellen

Het bestellen via internet ging snel. Helaas duurde de levering iets langer (Covid 19 crises)

Comentarios sobre el Kiyoh