Wat een uitgebreid assortiment, uitstekende prijs/kwaliteitsverhoudingen geweldige service!
Na heel lang zoeken en browsen kwam ik op de site van Kees Smit terecht. Bij Kees Smit kon ik alles vinden wat ik zocht, maar ik had een belangrijke vraag: kon er ook een monteur meekomen? Ik ben namelijk niet echt handig. Ik besloot te bellen. De dame die ik aan de telefoon kreeg, vertelde me dat er natúúrlijk een monteur kon komen, maar mocht zij vragen wat ik wilde bestellen? Ik gaf haar de waslijst met artikelen door. Na even “hmmmm” en klikgeluiden, kwam ze bij mij terug met: “het moeilijkste van uw bestelling is de Adirondack omdat die uit 4 delen bestaat, maar als u naar het montagefilmpje kijkt, kan ik me niet voorstellen dat het u niet zou lukken”. Ze gaf me aan waar ik het montagefilmpje kon vinden. Dus ik meteen kijken. Dat filmpje was zó duidelijk (want én beeld, én geluid) dat ik me inderdaad niet kon voorstellen dat het me niet zou lukken (echt veel eenvoudiger dan de montagehandleiding van de Zweedse meubelgigant). Ik wilde de spullen meteen bestellen. Dat kon ook telefonisch. Toen ik tijdens het opnoemen van de lijst meubels vertelde dat bij alle bijbehorende kussens (in allerlei verschillende soorten en maten) er helaas voor de Adirondack net niet de kleur was die ik wilde (en dus voor alle andere artikelen dan ook maar een andere kleur had uitgezocht omdat ik alle kussens in één kleur wilde), vroeg deze dame welke kleur ik dan eigenlijk had gewild, dan ging ze in de voorraad kijken: mogelijk was de kleur er wel maar stond ie niet op de website. En inderdaad: die kleur die ik eigenlijk wilde was er ook voor de Adirondack! Nu heb ik kussens voor alle stoelen en banken in de kleur die ik eigenlijk wilde hebben, is dat niet fantastisch? De bestelling werd (uiteraard) netjes per mail bevestigd en daarna werd er door de vervoerder contact met me opgenomen om de bezorging in te plannen. Echt klasse!