Geweldige service, goede kwaliteit - prijs verhouding

Goede vrijdag in Amersfoort geweest en vandaag al zitten op mijn nieuwe tuin set. In de winkel de rust gekregen om zelf rond te kijken, wanneer nodig direct geholpen, bij het bestellen alles rustig doorgenomen en besproken. Super service. Prima communicatie over de status en de levering. Alles keurig geregeld en verzorgd.

Je word begeleid van aankoop tot levering.

Ik heb een online bestelling gedaan en per ideal afgerekend. Vanaf toen ben ik door Kees Smit Tuinmeubelen goed op de hoogte gehouden via e-mail. Ook ontving ik een sms van het vervoerbedrijf en kon ik kiezen wat voor mij een goed aflever tijdstip zou zijn. Ook dit werd weer bevestigd via e-mail. De dag voor levering ontving ik nog een e-mail tussen welke tijdstippen geleverd zou worden en op de dag van levering ontving ik een telefoontje van de chauffeur dat hij binnen 1 kwartier op ons adres zou aankomen. Woensdagavond de bestelling gedaan en vrijdag morgen, een dikke week later bezorgd. Top!

Snelle levering, op tijd met duidelijke afspraken.

Mooie stevige tafel.

Mooi tafeltje. Staat stevig en handig in te klappen. Bezorging uitstekend.

tevreden ondanks het langer wachten ivm corona maatreggelen

Joehoeeeee zonneke is binnen, zit heerlijk, goeie kwaliteit

Joehoeee het zonneke is binnen. De mooie knalgele tuinkussens van Madison zitten heerlijk comfortabel, blij mee. Jolanda

Volgens afspraak perfect afgeleverd en volgens instructiefilm eenvoudig in elkaar gezet

Via uw webside een houten tuintafel besteld. Daarna nog uw klantenservice gebeld omdat ik las dat ik die tafel zelf moest monteren. Ik ben al aardig op leeftijd en zag daar echt tegenop. Nadat ik de instructiefilm had gezien, kreeg ik er meer vertrouwen in dat het me zou gaan lukken. Door vertraging bij de postbezorging ontving het pakket een dag later dan gepland. Samen met onze kleinzoon heb ik de tafel gemonteerd en wij genieten nu elke dag in de zon op ons balkon van onze nieuwe aanwinst. Kortom wij zijn dik tevreden !

Levering keurig op tijd. (Zelfs iets eerder). De chauffeur hielp mee om de bank in de tuin te krijgen. Geweldige services.

rapido !

zeer snelle levering, de tuinstoel is nog mooier dan op de foto, héél tevreden !

Goed geholpen via de telefoon en de aflevering was ook prima

Ik zou Kees Smit aan bevelen bij mijn Fam en kennissen.

Snel geleverd en goede kwaliteit produkten

Correcte levering van uitstekend produkt!

Top Kees Smit zit er bovenop

Vorig jaar een tafel met 4 stoelen gekocht bleek dat er 2 tafeldelen beschadigd te zijn binnen een week 2 nieuwe delen gekregen. Top service

Tevreden

Ik ben goed geholpen en ze zijn vriendelijk en ik raad ze aan mijn familie en vriendern aan

Je krijgt waar je om vraag snel, op tijd en met de juiste service.

Een overzichtelijke site waar de keuze volop is. De bevestiging, het transport, de levering en het product is naar volle tevredenheid. We zitten lekker te genieten met onze luxe tuinset.

...servicegericht

...klantvriendelijke website, zo ook het bestellen, keurig op de hoogte gehouden over de levering, prettige klantenservice, omdat ik niet uit de bestelbon kon opmaken welke kleur ik had besteld van de stoelkussens, werd ik door de klantenservice prettig te woord gestaan, en dan de leveringsdatum; keurig op tijd, en dan het instaleren, niks in elkaar monteren, zo uit de doos op het terras en genieten, hulde voor Kees Smit Tuinmeubelen Groet vanuit het zonnige Zeeland, Peter de Kam

Top kwaliteit en snel en keurig op tijd thuisbezorgd!👍

Zie boven

Snelle levering van een perfecte tuinbank

Heel tevreden

Goede communicatie over bezorging (duurde wel iets langer dan verwacht), zorgvuldig verpakt, bevestigingsmaterialen/gaten ed helemaal in orde. Mooie, degelijke kwaliteit bank.

Goed advies gekregem

Er werd uitgebreid de tijd genomen en heel goed advies gegeven waardoor wij een hele goede keus hebben kinnen maken! Prettige ervaring!!

Zeer tevreden!

mooie producten zeer tevreden

Heel blij met de spullen. Helaas een onderdeel van de loungeset beschadigd in de verpakking. Snel kunnen regelen voor een omruil maar helaas gaat daar ruim een week overheen tot die gewisseld gaat worden. Maar ivm alle maatregelen had het erger gekund. Als ik het nieuwe deel ontvang (onbeschadigd) ben ik zeer tevreden!

Prettige behandeling en hulp bij het kiezen en kopen

De medewerker nam de tijd om ons te helpen, was prettig in de omgang en gaf goed advies.

Zelfs online perfecte service!

Ik heb een loungeset online gekocht. Een paar vragen via de chat gesteld, hier werd snel en vriendelijk op gereageerd. Mede hierdoor ervoor gekozen om hier het loungeset te bestellen.

Mooie set en prima levering tot in de tuin!!!

Echt top zo snelle service

Wat een top bedrijf..zo vlug geleverd in deze moeilijke tijd

Comentarios sobre el Kiyoh