Goede prijs, goede kwaliteit

Prima parasol en betaalbaar. Mooie parasolvoet die niet te tillen is haha

De spullen zijn op de afgesproken tijd geleverd

Bestelgemak, snelle levering en uitstekende kwaliteit

Bestellen ging erg makkelijk. De levering was snel en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering van mooie klaptafel

Kwalitatief goede en erg handige klaptafel voor een prima prijs!

Mooi set en ligstoelen, top kwaliteit

Helemaal tevreden!

100% tevreden! Van het bestel gemak, het maken van een leveringsafspraak tot het bezorgen van mijn bestelling.

Heel mooi mijn Tuinkussen top kwaliteit

Wij zijn blij verrast met onze Guarde duozit

We hebben ondanks deze bizarre tijd niet lang hoeven wachten op onze duozit, goeie en snelle levering. De montage omschrijving was duidelijk en we hadden hem zo in elkaar. We wonen aan het water en ons oude bankje was niks meer dus wij zijn erg blij en zitten heerlijk voor huis met uitzicht over het water 😍☀️😎🍀

Fijn geholpen door Luuk, die met ons meekeek en advies gaf welke opties we konden doen voor een lounche set. Nu wachten op de levering.

Veel keus!

Ruim opgezet, vriendelijk personeel, veel keus.

Voor een mooie prijs een prima parasolhoes gekregen.

Had al een mooie tuinset van Kees Smit. Ben ook tevreden met de nieuwe parasolhoes.

Van bestellen tot bezorgen duidelijk en fijn contact

Vanaf het moment van bestellen word je duidelijk op de hoogte gebracht van de vervolgstappen. Bezorging erg netjes. Tien minuten voor aankomst kondigt de chauffeur zijn komst nog eens aan. Duidelijke instructie bijgevoegd om meubel te monteren.

Uitstekende service!

Goede service en snelle bezorging!

Top, snelle levering, sympathieke bezorger, prachtige parasolvoet!

De service was prima en de levering exact op tijd en de chauffeur belde netjes een kwartier van tevoren.

fantastisch winkel mooie spullen zeer vriendelijk personeel wij zijn heel blij met onze tuin meubels

heel mooie en ruime en schone winkel fijn personeel wij werden zeer goed geholpen levering ging perfect meubels zien er mooi uit wij zijn bij met onze keus wij bevelen jullie aan bij vrienden kortom FANTASTISCH

Duidelijke website en duidelijke follow-up.

Mooie tafel aan geleverd op iets vroeger tijdstip dan afgesproken( briefje in de bus met info ) en de chauffeur Albert belde vervolgens nog om te zeggen waar de tafel stond en of het zo allemaal duidelijk was, prima service!

Prima kwaliteit en snelle levering

Precies als verwacht en tegen beste prijs die ik kon vinden. Met deze kussens, kan mijn lounge set er nog paar jaar tegenaan!

Goed is goed!was weer

Was weer top! Trouwens ik hoor noooit geen slechte verhalen over KEES SMIT groeten.

Het is een goede aankoop en snelle levering! Wij zijn er erg blij mee! Onze tuin is nu af.

Fijne grote winkel, maar dat wisten we al van de vorige keer

Nu alles online besteld. Prima service! Makkelijk om in elkaar te zetten via het filmpje, voor het inklapbare tafeltje.

Ik moest wel iets langer wachten dat vind ik jammer. Liever snellere levering!

Prachtig ligbedden!!

Mooi ligbedden! Goed afgewerkt en goede communicatie. We gaan er van genieten! Heb nu al het vakantiegevoel!

Prima levering van de gewenste materialen

Duidelijke webshop, goede track&trace na bestelling.

Positive

Prachtige tuinstoel op tijd geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh