Prima dienblad

n.v.t.

mooie stoel in een mooie tuin

Later zag ik op internet dezelfde stoelen € 60,-- voor twee stoelen bij Bol.com. Ik heb nagedacht: liever Kees Smit in deze tijd dan Bol.com. Maar daar waren ook nog twee kussentjes cadeau bij! Bij elkaar dus € 85,-- korting . Heel veel! Dan heb je wel veel over om bij Kees Smit te bestellen.

Netjes en correct geholpen

Ruim assortiment als je hier niet slaagd slaag je nergens

Functioneel kussen voor in de stoel

Kussen is lekker zacht, praktisch en de kleur rood is mooi

super

artikel stipt op tijd geleverd door de chauffeur en zonder moeite in de hal geplaatst met in achtneming van de 1.5 meter

Prachtig product

Ondanks drukte in de onlineverkoop & bezorging toch snelle bezorging. De tuintafel is heel mooi, prachtig afgewerkt en zeer stabiel ! Hij gaat dienst doen al tijdelijk bureau ivm thuiswerken.😉

prima kwaliteit

snelle verzending

Prima en snelle service

Levering gaat vlot

Komt de afspraken prima na. We zijn content.

Levert volgens afspraak. Duidelijke website. Goede communicatie.

Goede kwaliteit, veel keuze!!

Mooie showroom, goede kwaliteit!! Goed geholpen door Johan!

Alles volgens afspraak

Makkelijk besteld via de site, goede communicatie en keurig verpakt en op tijd geleverd

Top services

Zeer prettig geholpen in de winkel door Bjorn. De bezorging was snel en professioneel. Was weer super

Alles klopt en is goed .

Klantvriendelijk en doen alles wat jullie beloven. Heel goed bedrijf . Volgende aankopen doe ik zeker bij dit bedrijf !

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht

Kwaliteit

Je ziet gelijk dat de tuintafel zn geld waard is

Veel verkopers in de winkel, snel en vriendelijk geholpen

Veel keus, goede kwaliteit, overzichtelijk neergezet, top!

Tot nu toe perfect

Produkt prima snel geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke montage instruktie Bezorgen goed geregeld.

Mooi product en prima aflevering thuis!

Mooi product en prima aflevering thuis!

Zo ontzettend blij met mijn nieuwe loungekussens!

Heel blij met mijn nieuwe loungekussens! Kleur en materiaal zijn prachtig! Volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen!

Grote keus, goede kwaliteit - prijsverhouding

Makkelijke website met veel keuze mogelijkheden. De Shadowline Parasol die wij kochten, is groot en ziet er mooi uit. Levering via Brinks liep volgens afspraak.

Ziet en zit prima !

Netje verpakt thuis gekregen en ziet er prima uit ! 🍺😎

super!!

Snelle levering, netjes aangeleverd en verpakt. En staat superleuk in mijn tuin. Aanrader Kees Dmid Dank Groet Debby

Goede overzichtelijke webwinkel, mooi assortiment

Wegens de lockdown hebben we online een loungeset gekocht zonder eerst te gaan kijke n in de winkel. De goede foto’s en de verruimde retournering voorwaarde van 14 naar 30 dagen trokken ons daarbij over de streep. We zijn zeer tevreden over geleverde producten en de service.

Comentarios sobre el Kiyoh