Na verhuizing op zoek naar nieuwe tuintafel, de stoelen had ik nog. Er is geweldig meegedacht over vorm en maat. Zag zelf door de bomen het bos niet meer, maar zoals ook bij eerdere aankopen (tuinset, loungestoelen) alle tijd genomen om op basis van tuinschets en -maten mee te denken over de mogelijkheden. Die beperkter waren door materiaal van de reeds in bezig zijnde stoelen en door mijn budget. Toch een hele mooie ronde tafel gevonden, verrassende oplossing, waar ik heel blij mee ben. Elders wel gekeken, maar nergens zo professioneel te woord gestaan als bij Kees Smit. Daarom de aankoop ook hier gedaan.
Goed op de hoogte gehouden van de levering. Marge van 2 uur! Chauffeur was keurig tussen de aangegeven tijdstippen! Goed afgeleverd. Bleek een kussen schade te hebben, na één telefoontje werd er meteen een nieuwe hoes opgestuurd! Klasse!!
Zie boven.
Makkelijke site, snel en goed geleverd. Super blij mee!
Van bestelling tot levering klasse geregeld je kunt alles volgen
De Sunyard 120 cm tuinbank met rugleuning is een mooie kwaliteit bank. Het hout is mooi en glad, de bank is makkelijk in elkaar te zetten, en zit prima. Het erbij aangeraden kussen past precies. We hebben de bank en het kussen durven bestellen zonder hem live gezien te hebben omdat we al een andere teak bank van Sunyard hebben via Kees Smit, en die beviel goed (nu ongeveer een jaar in bezit). Dus alle vertrouwen dat ook deze bank mooi blijft. De levertijd was nu iets langer dan op de website aangegeven wordt, maar dat is gezien de huidige omstandigheden erg begrijpelijk.
Afwerking van de stoelen had ik beter verwacht. Bramen aan de potnagels.
Een prachtig set! En een prima kwaliteit en de bezorgservice was uitstekend! Een dikke duim voor BRINKSTRANSPORT👏👍
Veelmoeite gehad met in elkaar zetten van de tete a tete tuinmeubel Schroeven gingen er heel moeilijk in!🥴 Verder tevreden
Heb al heel lang de stoelen met kussens van Kees Smid, de kussens die ik nu heb gekocht waren heerlijk afgeprijst!
Zit goed
Een duidelijke webshop met mooie aanbiedingen.
Op de website zijn de tuinmeubelen eenvoudig en overzichtelijk te vinden.
Product zoals omschreven op de website, besteld en snel geleverd. Ook de bezorgers waren professioneel en vriendelijk.
Een gezellige stoel die goed bij mij past.
We hebben ondanks de Corona en het paasweekend, onze bestelling binnen een week keurig verpakt ontvangen. Ook zijn we op de hoogte gehouden dat de bestelling iets langer op zich kon laten wachten. Prima verzorgd. We zijn erg blij met onze stoelen. Goede service. Ook het mailtje over het onderhouden van het product was erg welkom.
Het duurt nog een week voor wede bank krijgen.0
ook tijdig de coronacrisis werden wij in de winkel snel en efficiënt geholpen in amersfoort. Prachtige winkel en veel keuze
Eerste kennismaking met Kees Smit. Is zeer goed bevallen. Duidelijke website, prijs/kwaliteit zeer goed. Goed advies ontvangen. Levering keurig, zoals afgesproken! Ook transporteur zeer netjes, komt afspraken keurig na, chauffeur zeer beleefd en behulpzaam. Kortom: chapeau Kees Smit! Zeker aan te bevelen!
Deskundig advies, ruim assortiment en toch een bij mij, de klant passende keuze kunnen maken. Kennis van het product, goede service!
de kleur komt prima overeen van wat op de site staat.
prima stoel. Door Corona heb ik er lang (bijne 2 weken) op moeten wachten.
Erg goed geholpen tijdens ons bezoek aan Kees Smit. Ook tijdens het afhalen ivm Corona erg goed geholpen. Zou het iedereen aanraden om eens een kijkje bij jullie in de winkel te nemen.
Kopen gaat snel, levering door een persoon en maar geholpen. Na 2 weken al zitkussen kapot, afgescheurd op naad, te kort op kant genaaid. Nu maar wachten op reactie na formulier invullen via internet! Telefonisch niet bereikbaar om in overleg de klacht te bespreken. Later gebeld door medewerker en gaf aan telefonisch niet juist gegaan en gaat probleem gelijk oplossen door nieuwe hoes op te sturen! 2 jaar garantie opnaden!
Revisión original
Het bankje komt overeen met de info in de webshop. Wat wij heel prettig vonden waren de maten van het bankje die erbij stonden. Zo konden wij kijken of de kussens er in pasten. Deze goede service maakte het mogelijk dat wij zonder ene winkel te bezoeken tijdens Corona toch ons oude bankje konden vervangen. De resencies over het nieuwe tuinbanken waren hierin ook behulpzaam. Wij komen zeker weer bij jullie terug!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate