Super snelle service ondanks de corona tijd

Super snel verstuurd ondanks de drukte in de vorige tijd bij de post. Netjes per mail op de hoogte gehouden en keurig verpakt

Goede kwaliteit goede prijs goede levering.

Goede communicatie en vlotte afhandeling

Goed advies in de winkel, goede communicatie met transporteur. Levering iets later dan gecommuniceerd maar dit is in deze tijd logisch.

snelle afhandeling en service!

shop makkelijk te navigeren en te bestellen. De rest volgt snel!

Mooie kussens!

De kussens werden snel geleverd. Zien er erg mooi uit.

Mooie producten en goede service

Loungebank, grote ovalen eettafel en tuinstoelen gekocht. Na half jaar wat problemen met eettafel. Zonder problemen nieuwe tafel gekregen. Erg tevreden.

Kwaliteit en een nette prijs

Ik ben erg blij met de meubelen. In de winkel zijn we al erg goed geholpen, vervolgens kwam de leverancier netjes op de afgesproken tijd. Kwalitatief echt goede producten en goede service!

Mooi bankje met mooie vormgeving en snel geleverd

Ik heb een Sunyard Wales tuinbankje van 150 cm gekocht. Vanmorgen heel snel in elkaar kunnen zetten. Om 9 uur bezorgd en om 10 uur al koffie gedronken op het bankje. Mooie klassieke vormgeving. Blijft toch altijd mooi!

Op tijd, compleet, vooral mooi. Kortom, klasse.

Voldoet geheel aan de verwachting.

mooie website, keurige levering

mooie website, keurige levering

Heel blij mee

We waren al langere tijd op ziek naar passende tuintafelstoelen

Goedkoper en passender dan via internet.

Op internet gezocht naar een passende parasolhoes. Bij Kees Smit in Almelo goed advies gehad en passend model gelijk meegenomen. Top.

Betere kwaliteit dan ik had verwacht voor de prijs

Levering ruim binnen de gestelde tijd. En goede kwaliteit.

Ziet er prachtig uit en zit fantastisch

Mooie spullen, snelle levering en goede uitleg over het onderhoud van mijn kussens

Tuinkussens

Bestelling verloopt makkelijk via internet.

Wat een service!

In de winkel heeft de verkoopmedewerkster ons heel geen geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen! Kwam met ideeën en liet ons alle mogelijkheden zien wat bij onze tuin en vooral wens past! Het bezoek was nog boor de corona gebeuren maar gelukkig konden wij onze tuintafel via de website bestellen. Gisteren ontvangen, in elkaar gezet en de service van het team (bezorgers) was perfect! Vriendelijk, kundig en gaf nog nuttige tips!

Keurige bezorging en mooi op tijd!

Door het corona virus was de levertijd niet 3 maar 5 dagen, dagen. Daardoor zaten we in het weekend van Pasen zonder tafel en stoelen. Maar de bezorging was mooi op tijd en keurig verzorgd. Alles zat netjes ingepakt en werd op verzoek in de tuin geplaatst.

snelle levering.

super geregeld

Mooi bedrijf die afspraken na komt

Mooie winkel met deskundig personeel. wij zijn prettig geholpen.

Veel keus

Goed en deskundig geholpen

Prima geholpen goeie service

Medewerkers zijn vriendelijk en erg behulpzaam is

Geweldig mooi tuinmeubilair

Goede en sneller levering tot aan de deur. De stoelen zitten heerlijk en de tafel is prachtig. Goed en degelijk en hoop er nog jaren mee te kunen doen.

Vlekkenloze ervaring

Alles is soepel verlopen, van ons bezoek aan de winkel, het plaatsen van de bestelling online een paar weken later en de levering. Ook het product is helemaal naar verwachting en we genieten dagelijks in onze tuin.

Zelfs in deze moeilijke tijd precies alles prima

Alles is gegaan zoals er gezegd wordt, Totaal geen problemen

Nette winkel met veel keuze

Het is een nette winkel en voor elk budget is er wat

Comentarios sobre el Kiyoh