Lekker relaxt het voorjaar vieren in eigen tuin met een loungetafel van Kees Smit

Ik heb een tuin ophetnoord westen dus middags zon maar de tafel die er stond had een glasplaat die akelig de zon reflecteerde. Nu met deze gezellige ronde teak salontafel is het thuis zitten , in eigen tuin, zeker geen straf :)

Mooi kussens voor prima prijs

Snel geleverd en mooi bankje

Snel geleverd en mooi strak en stevig bankje

goed geregeld

Besteld via webshop. kreeg mail van vervoerder met opties voor leveringsdag.

snel, degelijk en mooi

Na het bestellen word je goed op de hoogte gehouden, over waar de spullen zijn en wanneer ze komen.

Geen gezeur en gedoe, gewoon doen wat er beloofd wordt

Bestellen was super makkelijk Vriendelijke mensen die al t nodig is helpen. Zoals gezegd, geen gedoe, doen wat ze beloven !

Goede kwaliteit snel thuisbezorgt

Mooie parasol, en inclusief zware voet gewoon thuisbezorgt. De Kwaliteit is erg mooi. Al tweede bestelling geplaatst voor tuinstoeltje voor de kleine. Helaas duurt het nu iets langer door de Corona, maar geduld is een schone zaak.

mooi bankje

geleverde zaken oke, maar de planning van Jos Dusseldorp, is niet op orde. Ik heb 3 keer de planning bekeken, en 3 keer waren het verschillende tijden. Uiteindelijk nog weer een uur te vroeg. Gelukkig waren we thuis, maar op deze manier.kan je er niet van op aan , wat bezorging betreft.

Super behulpzaam

We werden goed geholpen en een goeie uitleg gegeven over de producten waar voor we hebben kozen. En ook goede uitleg waarom we deze moesten nemen en niet bv iets anders die wij graag wilden kopen.

Makkelijk en snelle bestelprocedure

Een hele prettige ervaring met de bestelling. De producten werden ondanks Corona toch snel geleverd. Het enige wat lastig is is dat we geen inzicht hadden in de voortgang van onze bestelling. Maar dat is een detail.

Goede kwaliteit en vlotte levering

Behalve een goede kwaliteit krijg je ook tips om je meubels te verzorgen en onderhouden. De levering met Brinks was perfect

Geweldige parasol en prima aflevering

Voor herhaling vatbaar

Goede uodate

Heb artikelen nog niet binnen maar wordt goed op de hoogte gehouden

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

fijne winkel.

zeer fijne winkel met mooie kwaliteit spullen. Personeel geeft goede informatie over de gewenste producten. Ruim overzichtelijke winkel.

Goede service, snelle levering

Top service!

Bij binnenkomst goed geholpen door verkoopmedewerkster die goed alles kon uitleggen en ook wist waar de gewenste producten stonden in de winkel.

Goede en snelle service!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Zeer mooie spullen ontvangen. Bij het in elkaar zetten van de tafel gingen twee schroeven stuk. Na dit gemeld te hebben bij de klantenservice, direct een nieuwe montageset toegestuurd gekregen.

Goede kwaliteit tuinkussen, met goede service

Het tuinkussen is van goede kwaliteit (kussen is dik genoeg) en heeft de gewenste kleur. Ondanks de drukte op dit moment is de levering zoals men heeft gecommuniceerd - tussentijds kreeg ik een update dat de levering paar dagen later werd maar goed de verwachting af gegeven.

Voor mij heeft deze tuinstoel een gemakkelijke zithoogte en is niet zwaar i.v.m. verplaatsen, ook de kleur vind ik mooi.

Prachtige en stevige tuinbank.

Ondanks de Corona vertraging bij PostNL is een ander transport bedrijf in de arm genomen om te bezorgen. Kwam op de afgesproken tijd. Erg vriendelijk. Kom zeker terug bij Kees Smit.

Heldere communicatie en nakomen van afspraken

Fijn bedrijf! Ik werd goed geholpen in de winkel en toen ik daarna de klantenservice belde omdat ik mijn bevestigingsmail niet binnen had gekregen werd ik vriendelijk geholpen (door Charissa😊) en zat de mail direct in mn inbox. Een paar uur later kon ik de afspraak voor bezorging al maken! En wat jullie zeggen: binnen 5 werkdagen komen jullie nu mn loungeset bezorgen. Laat de zomer maar komen!

fantastische service

inmiddels voor de 2de keer tuinmeubelen besteld. prijs kwaliteit is prima en de service is ook heel goed. komen afspraken na. kan zeker aanbevelen

Ben zeer tevreden met de duozit.

De aflevering van de duozit vervolgens afspraak door een zeer vriendelijke chauffeur van transportbedrijf Jos Dusseldorp. Met een duidelijke handeling heb ik de duozit in korte tijd kunnen monteren. Ben zeer tevreden met de duozit.

Comentarios sobre el Kiyoh