Prachtig duo bankje.

Door het ‘virus’ duurde het iets langer voordat er geleverd werd. Kon zelf de datum van levering kiezen. Tijdig gebeld door de vervoerder op dag van levering.

perfect!

Alles klopt! kiezen, bestellen en perfect geleverd volgens afspraak!

Kwaliteit en tevreden klant staat voorop!

Ik had een hoes voor mijn zweefparasol besteld. Keurig bezorgd, past! Top

Makkelijk en mooi!

Eenvoudig bestellen van het product, tafel is mooier dan verwacht en werd keurig afgeleverd achter in de tuin door twee vriendelijke heren. Het in elkaar zetten ging met dochterlief erg snel. Erg blij mee nu nog stoelen:). daarvoor kijken we weer op deze site!

Wij zijn heel erg blij en tevreden met onse Tuinset

Heldere website, prima service en goede bezorgdienst

Heldere website, prima service en goede bezorgdienst

Geweldige service heel blij met onze loungeset in de tuin!

Zeer fijne communicatie, goede producten, op tijd en goed afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze loungeset voor in de tuin. Dank en we komen zeker bij jullie terug!

Prijs en kwaliteit perfect.

Ondanks Corona en paasdagen mooi op tijd geleverd.

Netjes geholpen, goede levering

Netjes geholpen aan de telefoon over de kleur. Bestelproces ging makkelijk. Levertijd was langer dan aangegeven maar dat komt door de drukte dus begrijp ik wel.

Tevreden

Netjes op de hoogte gehouden van verzending. Ondanks deze rare tijd toch nog redelijk snel in huis.

heel goed

zie er mooi uit en goede aflevering,mooi op tijd

Prima !!

Veel aanbod en super levering.!! Prima zaak.

Prima en snelle levering ondanks de problemen door corona

Ondanks de problemen met corona een snelle en probleemloze levering van de bestelde producten die er geweldig uitzagen.

prachtig en licht

ziet er goed uit en zit lekker

Mooi assortiment en het wordt netjes aan huis bezorgd.

Keurige bezorging op een afgesproken tijdstip.

Wij kregen gelijk het ultieme vakantie gevoel!

Prima tuinkussens

het is een 8 ipv een 10 omdat 2 relatief kleine tuinkussens per stuk waren verpakt in plastic, daarna met zijn 2-en verpakt in plastic en dat geheel zat in een immense doos waar meer lucht dan kussen in zat. Dat zou anders moeten kunnen.

Uitstekende service

Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden naar de status van je bestelling. De levering werd precies geleverd volgens het afleverschema. De chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam hij bracht de tuinset naar de plek waar hij moest staan . Een dag voor de levering ontving ik een mail met daarin de onderhoud tips voor het gekochte product, zeer attent en handig. Al met al een uitstekende service, TOP.

Super blij met mijn okergele stoelen !

Super blij met mijn okergele Hartman stoelen! Een verrijking van mijn terras. En fijn dat ze zo snel geleverd werden 😊

Goed en snel geholpen

Eerst in Amersfoort gaan kijken voor een buitenstoel, daar uitstekend geholpen en voorgelicht. Toch besloten te wachten met aankoop, vanwege het hoge aankoopbedrag. Vorige week zag ik dat de stoel die ik wilde, Hartman Primo, in de aanbieding was. Deze meteen online besteld en gekozen voor bezorging. Vanwege problemen bij de vervoerspartij, kon de stoel niet snel geleverd worden. Gebeld en ik kon zonder problemen de stoel komen ophalen in Almelo. Daar wederom prima geholpen. Bedankt!

Prachtige meubels

Wat een prachtige tafel en stoelen hebben we bij jullie gekocht! Ze staan geweldig in onze tuin, en ze zitten heel fijn. Nu kan de zomer echt beginnen.

Nette levering

Besteld Afgesproken Geleverd Genieten

Een uitstekende service.

Als klant krijg je van te voren enkele duidelijke voorwaarden te lezen waarmee je rekening moet houden. Ik vond het ook prettig, dat je zelf van te voren via het internet een bezorgdattum kon aangeven. Daarnaast kun je een dag van te voren op het internet de aflevertijd vinden. Op de dag zelf belt de chauffeur je een half uur van te voren op hoe laat hij voor de deur staat. Conclusie: Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden. De chauffeur was mooi op tijd en de uitstekend ingepakte goederen werden in een goede staat afgeleverd. De chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam en bracht ze zelfs naar de plek waar ze moesten staan. Van Kees Smit Tuinmeubelen kreeg ik ook nog een onderhoudsgids toegestuurd. Altijd handig. Al met al kon de service niet beter.

Mooie kwaliteit, goede communicatie en levering!

Mooie kussens van goede kwaliteit. Snelle levering!

Levering op tijd. Keurig verpakt. Prachtige spullen

Comentarios sobre el Kiyoh