Altijd fijn zaken mee te doen

Prachtige schommelbank gekocht bij aflevering miste er een doos na gebeld te hebben dezelfde dag nog nageleverd! Top!

Super, uitstekend

Online een tuinset besteld, je wordt goed geïnformeerd over de levering/bezorging. Goede handleiding om de set in elkaar te zetten. 1 woord uitstekend

Makkelijk en stijlvol

Setje staat erg mooi en zit snel in elkaar. Helemaal blij mee!

Gekregen wat ik verwacht had

Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. I.v.m. corona was de levering wat vertraagd maar daar kan nu helaas niemand iets aan doen.

kwaliteitsproduct

Op zoek naar een tuinset kwam we al snel uit bij Kees Smit. De website was overzichtelijk met ruime keus en scherpe prijzen. Snel besteld en snel geleverd. Nu het zonnetje aan de hemel staat prima moment om van de degelijke kwaliteits terrasmeubels te genieten.

Perfect!

Geleverd wat we gekocht hadden!! Netjes binnen het tijdsblok! Kortom: tevreden!

zeer professioneel

Goede service. Goede adviezen. Snelle levering.Uitstekende kwaliteit van ons gekochte producten. Zeer redelijke prijzen.

Klasse!!

Duidelijke website Concurrerende prijzen Breed assortiment Snelle levering en prima verpakt Komen afspraken na

Geweldig service en goede afhandeling

Makkelijk te bestelen en op de juiste dag afgeleverd. Zelf te regelen leveringsafspraak met de dag. Bezorger keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Bestelling was verkeerd opgenomen Wel heel vriendelijk meisje Heb later weer teruggebeld en toen is het veranderd Bezorging prima Blij met de tuinstoelen Staan zo mooi!

Correct levering en goede kwaliteit vd meubelen

Correct levering en goede kwaliteit vd meubelen

Super service

Dit is inmiddels onze tweede bestelling bij Kees Smit maar ook deze verliep weer probleemloos. De bezorger kwam netjes alles tot de voordeur bezorgen en hield zich ntjes aan de regeld die nu gelden rondom COVID-19. Daarnaast zijn wij zeer blij met de kwaliteit van de tuinmeubelen die zijn geleverd. Kortom de volgende bestelling komt er vast snel weer aan, de zomer is tenslotte in aantocht.

Top.

De tuintafel moet ik nog in elkaar zetten . Maar de klantvriendelijkheid was prima. Ik hoop er snel van te genieten. De chauffeur stond inderdaad om 7 uur op de stoep.😀

Nette levering

Online besteld jammer dat door Corona de levering een paar dagen langer duurde, keurig op de afgesproken tijd geleverd. Alleen is de set beschadigd, fotos gemaild naar de klantenservice nu afwachten hoe het afgehandeld wordt.

Fijne stoelen, zitten comfortabel.

Prima geholpen

Ondanks de carona crisis werden we heel erg fijn en goed geholpen door de medewerkers en er werd tevens vertelt dat de bezorging waarschijnlijk niet binnen 3dagen zou gebeuren, maar dinsdag werd alles naar tevreden bezorgd

Heel goed geadviseerd.

Wij zijn heel goed geholpen om onze beperkte ruimte optimaal te benutten.

Heerlijk zitcomfort

Op zoek naar een nieuwe tuinbank bij Kees Smit uitgekomen. De beoogde bank, Intenso Mazzano lounge tuinbank 2-sits, was niet te bestellen in de webshop maar nog wel op voorraad. 1 mail was voldoende om de bestelling rond te krijgen en binnen vier dagen werd de tuinbank geleverd. Heerlijk dikke kussen erbij en wat ik heel handig vind zijn de 2 verstelbare rugleuningen.

Hebben een loungebank en ligbed via internet bestelt zonder dat we erop konden zitten of liggen is inderdaad een risico, maar kan niet anders zeggen beste aankoop ever.

Zeer vriendelijk en snelle service!

Ik had een verkeerd artikel geleverd gekregen maar dit is snel opgelost door een hele vriendelijke medewerkster van Kees Smit. Ik had al eerder bij deze firma een online bestelling gedaan en ben zeer tevreden. Zal ook zeker niet de laatste keer zijn!

Mooi product, mooie korting en perfect bezorgd

Goede webshop, effectieve chat bij aankoop en snelle en perfecte bezorging. Tja, zo hoef je je deur niet meer uit ...

Goede service, de meubels werden netjes op tijd geleverd, en de tuinset is prachtig!

Mooi, goede kwaliteit, correcte klantenservice

De bankjes die ik had besteld voldoen helemaal aan mijn verwachtingen en ze waren nog afgeprijsd ook, dus betaalbaar. Omdat pakket nr. 2 niet was geleverd heb ik de klantenservice gebeld. Ik kreeg een zeer vriendelijke en coöperatieve dame aan de lijn die meteen uitzocht wanneer het tweede pakket werd geleverd. Topbedrijf!

Top kealiteit, correct en snel geleverd

2 feautuils, 2 voetenbankjes, bijzettafel en sidetable snel besteld en geleverd

Wat een prachtig product en een geweldig aardige bezorgmedewerker van de fa. Dusseldorp! Via de tuiningang de parasolvoet in de tuin afgeleverd! Mijn dank daarvoor!

Comentarios sobre el Kiyoh