Bijzonder goed en snel geholpen

kwalitatief mooi product ziet er gelijk uit als beeld website

Eenvoudig te monteren, mooie tafel. Hadden nog graag advies gehad waarmee blad te behandelen om goed te beschermen tegen vet en vuil.

Netjes en snel geholpen met het product wat wij zochten

Zeer positief

Het is goede kwaliteit

De ligstoelen zijn stevig en zakken niet door.

mooi artikel, keurig op tijd bezorgd

De tafel is schitterend, ben ook van plan er nog 1 te bestellen. Bezorging keurig op tijd met nette personen.

Gemakkelijk bestellen

Werd op de hoogte gehouden mbt de bestelling en werd op tijd afgeleverd. Na tevoren op de hoogte te zijn gesteld Hoelaat ongeveer de chauffeur voor de deur stond (ook i.v.m corona)

Fijn geholpen en erg blij met mijn tuinmeubelen.

Super advies en nazorg bij defecte stoel

Rugleuning had klein defect, na telefoontje geen probleem of smoesjes en word omgeruild voor ander

uitstekend!!!!!!!

Makkelijk gevonden. Makkelijk besteld. Goede uitleg om te monteren. Snel geleverd. Wat wil je meer!!!!! Niets want alles is goed!!!!!

Helemaal prima

Ik Ben erg goed geïnformeerd geweest tijdens het gehele aankoopproces tot aan afleveren van onze vuurtafel!

Prima tuinset, maar volgende keer liever niet uit China.

Prima maar werden niet gebeld en de chauffeur kwam en paar uur eerder.

Alles keurig netjes conform afspraak geleverd.

Ondanks mijn vergissing om de bestelde goederen op afhalen aangevinkt te hebben is na 1 telefoontje alles keurig netjes omgezet naar gratis levering en dit alles conform afspraak.

snel en correct

via online besteld en keurig op de afgesproken tijd bezorgd goed verpakt en netjes bezorgd door de chauffeur op de plaats.

Gewoon helemaal top!

Wij hebben in 2019 een bezoek gebracht bij Kees Smit in Amersfoort,maar toen was ons appartement nog niet klaar, dit jaar zouden wij weer naar Amersfoort gaan om onze tuinmeubelen uit te zoeken, maar Corona stak daar een stokje voor. Maar wij wisten wel dat alles er goed uit zag tijdens ons bezoek en daarom hebben wij het via de website gekocht,aangezien wij enkele vragen hadden, hebben wij telefonisch besteld en daarbij zijn wij correct geholpen. Ook de chauffeur die de spullen kwam afleveren verdient een pluim! Het hele spul stond in tijd van een goed uur werk en het staat echt geweldig op ons terras!

Makkelijk bestellen fijne service

Stoelen besteld, duurde heel lang voor ze kwamen. Contact opgenomen met de winkel, geregeld dat we ze zelf op konden halen en voor het ongemak kregen we een nestkastje kado

vlotte levering, mooi product voor een leuke prijs!

Leuke loveseat voor een aantrekkelijke prijs en snel geleverd. Mocht achteraf betaald worden. Bijzonder tevreden !

vanaf aankoop tot bezorging ben ik tevreden

Bij het uitpakken kom ik jammergenoeg achter dat er toch op de stoelpoten hele lichte krasschade op zit en de tafelrand heeft lichte vlekken. Dit vind ik wel erg jammer, vooral omdat ik best tevreden ben over het gehele tuinset. Zonder deze dingen had ik een 10 gegeven.

Goede planing

Parasol volgens planning gebracht, zelfs te vroeg. Aardig personeel

Goede ervaring met jullie bedrijf, mooie stoel geleverd gekregen

Vanwege corona niet naar Amersfoort gegaan om stoel ter plekke te bekijken .Daarom eerst via mail vragen gesteld , snel antwoord gekregen. Toen eerst 1 stoel besteld om te zien wat voor stoel is het , maar het is een mooie afgewerkte stoel . Er worden er binnenkort zeker nog aantal bij besteld . Ook teakolie besteld , kleine opmerking daarover er was mij gezegd dat we Eden teakolie kregen dat was de beste teakolie die jullie hadden , echter er kwam teakolie van ander merk . Was aardig geweest als bijv begeleidend briefje bij zou zitten zodat klant gerust is dat die olie ook prima is . Nu dat zelf telefonisch nagevraagd

Keurig bedrijf

Je wordt keurig te woord gestaan, heel vriendelijk en behulpzaam!!

Content

Snel geleverd, mooi, goede kwaliteit.

Geweldige aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen

Snelle levering in deze moeilijke periode door een zeer vriendelijke bezorger.

Zeer goede prijs-/kwaliteisverhouding!

Levering exact volgens afspraak, binnen 2 dagen. Kwaliteit van de loungeset is super, erg stevig en super dikke stevige kussens.

Comentarios sobre el Kiyoh