Tevreden

Mooi rond tafeltje

Zeer klantvriendelijke bezorging

Wij hebben al meerdere producten afgenomen bij de firma Kees Smit. Wat wij zeer prettig vinden is dat er gekeken wordt naar wat allemaal wel kan en gedacht wordt in oplossingen. Buiten dat het hoogwaardige zijn die deze firma levert, zijn wij ook zeer tevreden over de aanlevering ervan. De chauffeurs gaan met zorg om met de goederen, en brengen deze keurig naar de aangewezen plaats in de tuin. Tevens houden zij zich keurig aan de huidige Corona voorschriften. Al met al, zeer positief en blij met onze keuze voor dit bedrijf.

De juiste kleur en , ondanks de bizarre tijd, netjes geleverd

Super duidelijke communicatie

Zeer te vrede over het verloop van de online bestelling. Bij bezorgen krijgt je verschillende opties en een dag van te voren een kort tijdsbestek waarin bezorgd wordt. De gekozen tuintafel komt volledig overeen met de internet foto en een aanwinst voor onze tuin! Zeer te vrede met de bestelling en afronding!

Geweldige service.

Bij het ophalen van onze meubelen in Almelo werden wij erg vriendelijk ontvangen. Er werd zelfs gevraagd of we drinken voor de terug weg wilden hebben (hadden 191 km gereden)

Geweldig ervaring met dit bedrijf.

Goede ervaring zowel online als telefonisch. Deskundig personeel en erg vriendelijk. Wat anders kan ik niet toevoegen.

mooi tuinset, passend bij onze nieuwe tuin

wij hebben gekozen voor dit tuinset, omdat de stoelen lekker zitten om te eten en te relaxen en de tafel is lekker breed (2,4m) zodat je lekker ruim zit!

Perfecte bestelervaring

Zeer tevreden; goed op de hoogte gehouden van de status, duidelijk mail voor het maken van een aflevering en heel blij met aflevering waarbij de parasol in de tuin werd gezet, geinstalleerd werd en daarna werden alle dozen meegenomen. De parasol ziet er ook nog geweldig mooi uit!

Perfecte service

Geweldig adequaat zoals de bestelling verliep. En wat we niet verwacht hadden, dat de tafel zo vroeg vanuit Rijssen! afgeleverd werd in Heiloo. We zijn erg blij met de gang van zaken en zullen onze ervaringen Met Kees Smit tuinmeubelen met anderen delen.

Goede producten, service, vriendelijk personeel.

Al eerdere jaren artikelen gekocht en tot nu toe nog steeds zeer tevreden. Vooral nu, tijdens de corona crisis, alles goed geregeld zodat je “ veilig” kunt winkelen!! Dank!

Alles prima en duidelijk geregeld tot de levering aan toe!

Alles perfect

Goed kwaliteit en snelle levering. Erg tevreden.

Prima! Super snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Erg tevreden over de snelle, klantgerichte en correcte afhandeling van onze bestelling. Een aankoop doen bij Kees Smit is zeker een aanrader!

Altijd goede ervaring bij Kees Smit tuinmeubelen

Al meerdere keren tuinmeubelen gehaald. Elke keer weer super tevreden 7 jaar geleden een teakhouten tuintafel met stoelen en kussens gekocht en dit is nog steeds in perfecte staat. Nu maar eens een parasol met hoes gekocht. Ga er vanuit dat wij ook hier jaren lang plezier van zullen hebben.

Gemakkelijk en goed!!

Gedegen website en prima prijs.

Mooie, moderne en toch ook degelijke producten

Zijn erg gelukkig met en tevreden over onze loungeset Rough-B. Zit uitstekend en staat erg mooi op onze nieuwe terras, met of zonder de kussens erin.

LEES DIT! Koop bij Kees Smit!

Prima ervaring in de winkel in Amersfoort. We werden goed geadviseerd en kregen bovendien koffie met gebak. En niet alleen de kwaliteit van de koffie met gebak was goed, Ook de 2 tuinstoelen zijn prima in orde.

Heel fijn dat de online bestelde tuintafel inclusief de bijpassende dienbladen in deze moeilijke crisis (corona tijd) toch zo snel bij ons zijn afgeleverd, en nog wel helemaal uit Almelo (voor ons de andere kant van het land). Chapeau! p.s. de tafel en dienbladen zijn prachtig!

Fantastisch!

Groot assortiment, kwaliteit-prijsverhouding = uitstekend, Informatie na het afsluiten van de koop grandioos. De volgende tuinmeubelen kopen we zeker ook bij Kees Smit!

Correcte levering

zeer goed.

Tuintafel besteld en snel geleverd! Duidelijke en makkelijke tijdsafspraak gemaakt met transport bedrijf. Waren wel iets aan de vroege kant maar gelukkig wel gewoon thuis.

Bestelling, bezorging en product waren prima

De tuinstoelen zijn heel mooi. Doordat het materiaal aluminium en gevlochten kunststof is kunnen ze buiten blijven staan maar het oogt als natuurlijk rotan. Precies wat ik wilde. Ze zitten heel goed. Kortom een tevreden klant.

Goede service, komen na wat is afgesproken.

Nette snelle service ook in Corona tijd

Niet te veel mensen in de winkel en de verkopers die netjes afstand houden en wel met alle zorg helpen Kussens besteld en netjes bij de balie in de garage afgehaald Er waren een aantal Zeer lastige klanten maar de personeelsleden bleven netjes ! Heel knap want er was er 1 zeer a sociaaal bezig Kortom super gedaan en de kussens voor de lounge bank zijn top

Erg fijne winkel!!

Wat een fijne winkel. Keus genoeg, goed geholpen, vriendelijk personeel. Ook nu met het Corona “gebeuren”, konden wij gelukkig wel komen kijken. En hield iedereen keurig afstand.

Comentarios sobre el Kiyoh