Top geregeld!

De diningstoelen van Bellagio waren precies wat we zochten, hoogwaardige kwaliteit en ze matchen perfect bij onze loungeset (ook Bellagio)! Daarnaast was de service bij Kees Smit ook nog eens prettig en goed geregeld.

zeer goed

wij waren afgelopen vrijdag bij jullie om te kijken voor een mooi lounge set . na dat we het eerste rondje op eerste verdieping hadden gelopen, kwamen we op twee en daar zag ik hem staan mijn set zo mooi en die wilde ik de verkoper al daar was heel goed en hielp ons met liefde. wij hebben hem ook gekocht en konden hem de volgende dag afhalen. en hij staat nu super mooi in onze tuin een extra stoel en tafel erbij en alles is compleet

Correct en tevreden

Tot nu toe zijn we erg tevreden over de service. De meubelen zijn nog niet geleverd, maar de klantenservice doet zijn werk goed.

Zeer goede service

Na het bestellen van een teakhouten ligbed kwamen wij erachter dat wij vergeten waren het bijbehorende kussen te bestellen. Helaas bleek deze net te zijn uitverkocht. Een uiterst vriendelijke, geduldige en behulpzame dame heeft ons geholpen. Uiteindelijk konden wij enkele dagen later alsnog het kussen bestellen.

Toch gelukt.

Ondanks de moeilijkheden i.v.m. Corona kon ik toch onze parasolvoet 'gewoon' ophalen zoals bij de bestelling werd aangegeven. Bij het uitdeelmagazijn stond een medewerker paraat om de voet in de auto te zetten. Zelf hoefde ik niet uit de auto. Netjes!

Door de goede beschrijving is het product precies wat we verwachttten!

Door de goede omschrijving van het product, het filmpje en de service voldoet de parasol precies aan de verwachting!

Handig en mooi

Makkelijk te gebruiken met die tentstok

Het concept klopt van a t/m z

Afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan de showroom van Kees Smit, uiteraard eerst geconfronteert met de corona maatregelen. Vervolgens bij binnenkomst al snel geholpen door een vriendelijke medewerker. Ik was op zoek naar een bartafel met krukken en tevens een buiten kachel voor onder de overkapping thuis. Binnen een half uur was ik geslaagd, netjes een orderbevestiging in een daarvoor bestemd mapje, tevens een afhaal bon voor het magazijn. Bij het magazijn bon afgegeven en een vriendelijke medewerker heeft de goederen op de aanhanger gepakt. Ik beveel Kees Smit zeker aan, en mocht ik weer wat nodig hebben dan ben ik zeker bereid van weer van Olst naar Almelo te reizen.

Nette bediening. En snel geregeld.

Goed advies en snelle levering

Showroom is prachtig en zeer compleet (Amersfoort). Service en advies zeer goed, verkoopster zeer attent en luisterend oor. Bestelling vlot opgenomen en over 5 dagen al geleverd. Al met al fijn geholpen.

Juist nu, zorgt Kees Smit, dat we zorgeloos kunnen relaxen in de tuin 🌻

In deze tijd van covid19, is het ons meer dan ooit duidelijk gebleken hoe gezegend we zijn met ons stads tuintje. Bij ons thuis worden ook kindjes opgevangen van ouders met een cruciaal beroep. Hoe fijn is het dan om eind van de dag nog even te mogen nagenieten van een lauw warm zonnetje en te verhalen over hoe we allemaal onze dag hebben doorgebracht. En onze nieuwe Napoli lounge set zorgt er voor dat niet alleen de tuin er gezellig bij staat maar dat we ook even lekker achterover kunnen leunen terwijl we elkaar weer moed inspreken.

Snelle levering. Heel blij met de mooie parasol. Nog mooier dan we hadden verwacht.

goed geholpen, goede uitleg en alle tijd voor de klant

Erg prettige ervaring, goed geholpen met alle veiligheidsnormen die je kan hanteren in de huidige situatie.

Afspraak is afspraak

Alles klopte. Levering, tafel en goede sales.

Prima kwaliteit stoel!

Wij hadden al eerder zo'n stoel aangeschaft en waren daar tevreden over. Goede reden om een tweede te kopen.

Klantvriendelijk, deskundig en eerlijk!

Erg goede ervaring, trendy, up to date, deskundig én een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Geleverd wat we besteld hadden

Positief

snelle levering,filmpje erg handig om product in elkaar te zetten

ben erg tevreden over levering en info hoe product in elkaar gezet moest worden.

Prima spullen

Ondanks alle drukte toch mooi op tijd

Prachtige tafel gekocht

Top service alles loopt gesmeerd

Bestelling geplaatst en je wordt gelijk op de hoogte gehouden via mail, het verloop van bestelling tot aan levering ging allemaal zeer soepel, een 10+

Alles is goed geregeld!

Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

geweldig geholpen in de winkel en aan de telefoon!

Ik zocht een goede deckchair, tuinstoel en heb die gevonden in de winkel in Amersfoort. Daarna telefonisch nog een tweede besteld met kussens

Super goed

Prachtig materiaal, precies zoals om schreven.

Goed en vriendelijk geholpen

Ondanks de huidige drukte en de situatie zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook wordt alles snel geleverd! Helemaal top!

Comentarios sobre el Kiyoh