Zoals altijd weer helemaal tevreden en blij en de geleverde producten

Alles keurig op tijd en ben erg blij met mijn 2 stoelen

Prima service en alle afspraken kloppen.

Snelle levering, handige instructiefilmpjes en prima producten

Klantvriendelijk

Doen nooit moeilijk over een klacht en vervangen uit zichzelf. Ervaring opgedaan bij eerdere aankoop.

De tuinset was precies wat we verwachtte

Op de dag dat er bezorgd zou worden stond de vrachtwagen voor de deur maar helaas met de verkeerde spullen, dat kan gebeuren natuurlijk in deze drukke tijden. We werden netjes gebeld en direct een afspraak voor dezelfde dag gemaakt, we konden nog heerlijk van het zonnetje genieten op de nieuwe lounge set. Hij zit heerlijk en is van sterke kwaliteit. Mooie set voor een mooie prijs. We zijn meer dan tevreden met Kees Smit en ook met het vervoersbedrijf trouwens, Brinks transport.

Erg blij met onze tuinset van Kees Smit!

Wat een prachtige tafel en heerlijke stoelen! Snel geleverd en goede service. Echt top!

Top erg blij mee

Online besteld snel thuis bezorgd. iet er erg mooi uit, ben er erg blij mee. Bedankt daarvoor.

Snel geleverd, goede kwaliteit en hele goede service!

Snel geleverd, goede kwaliteit en hele goede service!

Goede kwaliteit en mooi product

Eindelijk de stoelen die ik graag wilde. Zien er mooi en degelijk uit. Hoop er lang plezier van te hebben. Helemaal blij mee. In deze tijden snel en netjes afgeleverd.

Alles netjes op tijd geleverd

Alles op tijd geleverd en op balkon geplaatst!

Perfect en zeer fijn sfeer

De ligt stoelen worden veel gebruikt. Bedankt

Goede prijs, ruime keuze, uitstekende service

Overzichtelijke website, goede filters, en gevonden wat we zochten. Concurrerende prijzen en uitstekende service. Snelle levertijd.

Uitstekend!

Snelle levering. Zeer aardige chauffeur die goed rekening hield met Corona.

Goede kwaliteit, de bezorging is fijn.

We bestellen graag bij Kees Smit. De kwaliteit van de meubelen is altijd goed. De bezorger is vriendelijk. We moesten een beetje lang wachten op de levering, maar misschien lag dat aan de coronatijd.

Wij kwamen om naar een tuinset te kijken en werden door de dame in kwestie zeer goed en vakkundig van informatie voorzien.

Goede prijs/kwaliteit verhoudingen perfecte levering

Top kwaliteit en stipte levering

Veel keuze goed advies

Wij konden op ons gemak door de showroom lopen en het personeel ziet direct als je hulp nodig hebt. Wij hadden een speciale wens en dat kon geregeld worden. Ook de snelle service met het thuisbezorgen. Op donderdagmiddag 16:30 de bestelling gedaan en op donderdagavond kregen wij al een mail wanneer wij de goederen bezorgd wilde hebben. Je hebt ruime keuze in de bezorgdata.

Contactoverleg was SUPER!

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, snel en het leveren van super kwaliteit, we zullen altijd jullie organisatie aanbevelen!1👍😊

veel stijlen, jammer genoeg geen accessoires

veel keus in het algemeen

Product zoals omschreven, snelle levering en goede service.

Goede service, product zoals omschreven, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Goeie service en kwaliteit

Zijn 100 procent tevreden!

Door de Corona hopen we de kussen snel te ontvangen. Ik vind wel dat Post NL er een potje van maakt.

Ruim aanbod in een mooie winkel en vakkundige medewerker

Ruim aanbod van mooie tuinmeubelen in Amersfoort. We zijn goed geslaagd en geholpen. Door de drukte bleek het even lastig om de aandacht van een medewerker te trekken, maar dit kwam gelukkig goed.

Alles klopt en netjes

Goede fijne ervaring. Om goed op terug te kijken.

Goede service.

Door de verkoper met totaal iets anders naar huis gegaan dan wat we in ons hoofd hadden. In positieve zin. Door het advies denk je toch anders en kijk je naar andere dingen. Bij aflevering schade aan de voetenbank ontdekt. Waarschijnlijk tijdens transport klem gezeten. Dit netjes binnen een week opgelost.

Comentarios sobre el Kiyoh