Prima advies

Prima advies over de aankoop van de tuinder, met name over de afmetingen van de tafel.

Top kwaliteit

De eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Goede kwaliteit tuintafel geleverd

Bezorging ging precies zoals gepland en tot in de achtertuin gebracht.

Levering volgens afspraak

Prachtige vormgeving

Helemaal goed, alleen het papier van de poten vd stoel afhalen is een heel karwei. Je moet het met een pincet eruit pulken!

goede kwaliteit, prima service

snelle goede levering en mooie kwaliteit met prima schoonmaskadvies. ben zeer tevreden

Dit was ons 1e bezoek. Vriendelijk ontvangst met duidelijke uitleg wat voor een regels er zijn ivm de Corona + een verwijzing naar de afdeling waar we de tuinstoelen konden vinden. Ook daar weer een uiterst vriendelijk meisje, dat ons prima geholpen heeft met het maken van onze keuze. Ze handelde alles netjes af. Geen gehaast en liep mee naar de centrale kassa. Wat een service! Dat was ons ritje vanuit Zwolle zeker de moeite waard.

Ik ben goed en snel geholpen in de winkel, wat ik nodig had was allemaal op voorraad.

Snelle levering! Goede kwaliteit

De tuintafel die ik online besteld had voldoet volledig aan mijn verwachting! De bestelling binnen een aantal dagen binnen! Fijne samenwerkin

op tijd geleverd, mooi product

Er was niets aan te merken op onze bestelling: mooi op tijd geleverd en een kwalitatief goed product. We zijn er erg blij mee!

Top kwaliteit

Mooie tuinbank van goede kwaliteit

Een goede website waardoor ik mijn keuze kon maken voor een paar mooie tuinstoelen. Daarna een vlotte levering en alles naar wens.

Kees Smit, kwaliteit met perfecte zit.

Vlotte afhandeling goede informatie wat jullie beloven wordt waar gemaakt. Vorig jaar bestelden we in de winkel en nu online omdat we vertrouwden in jullie concept.

Mooi materiaal prima service

Ik was verrast door de mail met een duidelijk instructiefilmpje om de tuintafel zelf te kunnen monteren. Goed voor mijn linkerhanden die het voor elkaar kregen!

Keurig!

Goede bevestiging van bestelling en afspraak voor levering. Ook deze op gemaakte dag en met een tijdsblok afgeleverd. Keurig”)

Nette levering. Wel iets later dan verwacht, namelijk na 5 dagen.

Goede service. Binnen een paar dagen binnen. En product ziet precies uit zoals op de foto. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuinbank.

De bank kwam in een degelijke verpakking aan en m.b.v. de montageinstructies zaten we binnen het uur nadat de bezorger aanbelde al op de bank.

Moeilijk te beoordelen in deze crisis.

Ik heb zelf mails moeten sturen om te vragen of er al iets bekend was over mijn bestelling via internet. Ik kreeg er niet automatisch bericht over, maar het zijn zulke rare tijden waarin echt niemand iets te verwijten valt. Als het goed is krijg ik dinsdag 14 april mijn bestelling geleverd. Ik kan nu dus verder nog niets beoordelen, ik heb de spullen nog niet binnen.... We wachten het af...

Super vriendelijk

Doordat we nu iets langer moeten wachten op ons pakket zal deze morgen geleverd gaan worden. Daarover kan ik nog geen mening geven. Telefonisch contact gehad en namen zeer zeker de tijd om je vraag te beantwoorden.

Perfect!

Het was voor de derde keer weer een prima ervaring om bij Kees Smit een aankoop te doen.

Goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Eerste keer bij Kees besteld. Alles perfect verlopen.

Tuinset en ligbedden Prima meubelen

Prima bedrijf Kees Smit

Goede voorlichting en fatastisch bedrijf :-)

top collectie , onmogelijk om niet te slagen !

Fantastisch assortiment en collectie ! prima informatie van de aanwezige collegas min puntje slechte communicatie voor de aflevering maar in heb altijd op school geleerd , een fout is nog een negen ! top zaak

Comentarios sobre el Kiyoh