Snelle correcte aflevering

Ons tuin bankje was na 10 jaar toe aan vervanging. Na wat zoekwerk kwamen we tot onze verrassing hetzelfde bankje tegen bij leen bakker voor de prijs van 159 euro. Bij thuiskomst is de vrouw verder gaan zoeken en kwam bij Kees Smit terecht en kwam hetzelfde bankje tegen voor 99 euro. Met de onvoorstelbare lage verzendkosten van 4,95 euro was de keus niet moeilijk Het bankje is supersnel afgeleverd en tot volle tevredenheid in gebruik genomen dank hiervoor

Na mijn bestelling ben ik bij voortduring op de hoogte gehouden over mijn levering. Dit in de periode van Corona waarbij leveringen niet altijd op tijd gingen. Prima service dus

Zeer snelle levering en kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen

Vlak voor het weekend een tuinset (tuintafel met 6 stoelen) besteld binnen enkele dagen geleverd, verassend snel voor meubels die normaal lang op zich laten wachten. Werkte ook handig omdat de bezorgdag zelf te kiezen was. Tuinmeubelen zijn erg mooi en van erg goede kwaliteit (zitten stevig in elkaar). Ook een gaslantaarn erbij besteld erg sfeervol, wel jammer dat er niet direct een gastankje bij kon worden besteld (maar voor paar euro te vinden bij een bouwmarkt).

Kwaliteit voor de juiste prijs netje geleverd

Op afstand gekocht. Omschrijving en foto’s geven de werkelijkheid weer. De dag van levering in no time de meubels op hun plek waardoor het ware genieten kon beginnen in coronatijd

Fijne tuinkussens

Fijne tuinkussens, binnen 3 dagen geleverd. Precies zoals beschreven, top.

De door ons bij Kees Smit bestelde tuinbank is in één woord super!

Net zo mooi als op de foto en gemakkelijk in elkaar te zetten, helemaal met de toegestuurde instructiefilm.

Het bankje ziet er geweldig uit

De communicatie was heel goed.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Gewoon geweldig!

Goede kwaliteit goede prijs!

Snelle levering van producten en vorig jaar uitstekend geholpen bij het uitkiezen van een tuinset!!

Mooie tuinset en snel geleverd

Mijn tuinset van tafel met zes stoelen werd snel geleverd en netjes thuisbezorgd. Het zat allemaal goed verpakt en stoelen waren goed beschermd. Bescherming was erg makkelijk te verwijderen. Ben er erg blij mee en heb er al flink gebruik van gemaakt.

Goede kwaliteit

Niet alles in 1 keer ontvangen... maar wel duidelijke communicatie

Uitstekende service

Goede kwaliteit artikelen en afspraken worden nagekomen. Super geregeld. Wim Dekkers Eindhoven

Mooie loungeset

Super snel geleverd op dag naar keuze. Loungeset kwam bijna geheel gemonteerd, alleen de pootjes moesten eronder. Loungeset zit prima, ziet er mooi uit!

Zeer goed!

Bank kwam eerst en de volgende dag het kussen. Ik dacht even dat jullie dat vergeten waren maar na een telefoontje werd mij netjes uitgelegd dat het kussen uit een ander magazijn kwam. Top gereageerd van jullie! We zijn er erg blij mee!!! 👍👍👍 Nu zoek ik nog nieuwe kussen voor m’n tuinstel. Maar even sparen!! 😂

Prima op tijd geleverd. Goeie spullen. Al plezier van gehad.

Met tuin op het zuiden, heel plezierig, zo'n grote parasol.

Prima kwaliteit en vlotte levering.

Tuinstoelen van prima teakkwaliteit en liggen heerlijk.

Kees Smit levert alles wat er beloofd wordt, en meer!

Levering volgens afspraak, makkelijk te traceren en een belletje van tevoren. Het bed zelf is heel zorgvuldig ingepakt en bleek nog mooier en beter dan verwacht. Grandioos ligbed, zelfs mijn man met een hernia kan er op liggen! De armleuningen kunnen naar beneden: makkelijk met op en af komen. Hele fijne grote wielen, zodat het makkelijk verplaatsbaar is. En met een extra kussentje onder mijn hoofd, kan ik ook heerlijk zitten lezen. Een absolute aanrader

Erg mooie, stijlvolle diningset

Exact op de afgesproken tijd werd mijn diningset geleverd. En alles was in goede staat en makkelijk in elkaar te zetten. Meteen heerlijk kunnen genieten van m'n mooie stijlvolle diningset!

Mooie stoelen en bijpassende kussens. Goed zit comfort en alles prima geregeld!

Prima geregeld

Makkelijke site, goede bevestiging, prima product.

Geweldige service

Goede ervaringen mee gehad. Had twee parasols met voet besteld maar ik had verkeerd gemeten zodat er maar 1 paste.Na telefonisch overleg komt de transporteur (die overigens ook een compliment verdiend ) de parasol ruilen voor een iets kleinere en goedkopere zodat ik ook nog geld krijg teruggestort. Kortom.....een geweldige service en een uitstekend bedrijf. Groeten, Rien Koene

Super goed service

In de showroom super goed geholpen door verschillende medewerkers. Hoe druk het ook was je werd super geholpen. We hebben heel de showroom mogen gebruiken en verschillende elementen mogen verplaatsen om de perfecte lounge gedeelte te creëren voor onze tuin. Daarna de koop gerealiseerd. Wij zullen keessmit aan iedereen aanbevelen.!!

Super fijne winkel!!!

Fijn geholpen aan de telefoon met mijn vragen en snelle levering. Tuinset zag er prima uit!

Snelle levering hoge kwaliteit

Onze bestelde tafel was er binnen 3 dagen volgens afspraak. Hoge kwaliteit meubel.

Comentarios sobre el Kiyoh