Goede communicatie, snelle levering, topkwaliteit

Mooie producten, zorgvuldige communicatie, verzorgd transport. Kortom, zeer tevreden klant.

Mooie bank, goede kwaliteit!

Snelle levering, makkelijk te monteren, goede communicatie, perfecte prijskwaliteitsverhouding.

Nog beter dan verwacht

Deze week een tafel bij Kees Smit besteld. We zochten een niet al te dure tafel, maar wilden ook geen tafel die er goedkoop uit ziet. Op de foto vonden we het al een leuke tafel. In het echt bleek hij nog mooier en leuker te zijn.

Jammer dat we op dit moment te maken hebben met het Coronavirus. Ondanks dat zijn we toch heel prettig geholpen..

Heerlijk mooi bankje

Zit nu met dit mooie weer lekker op mijn balkon. Comfortabel bankje, mooi hout, ziet er ook gezellig uit.

Geweldige ligbedden

Vanwege de Corona duurde het even voor ze geleverd werden, maar nu ze er zijn is het genieten in de tuin!

Al vaker bij Kees Smit gekocht. Bij een probleem bij een vorige aankoop zeer goed geholpen. Reden om nu weer bij Kees Smit te bestellen: Top Service.

Snel, goed en op de afgesproken tijd

Goede website, makkelijk bestellen en super geleverd.

Goede kwaliteit

Mooie parasolhoes besteld. Verrast door de kwaliteit!

Super service en perfecte oplossing geboden!

We hadden op de website een perfecte tuinset gezien, alleen de witte loungetafel was niet echt onze smaak. Zaterdag 4 april met klantenservice gebeld en de telefoniste bood ons 2 andere opties voor de tafel. Tevreden gingen we maandag 6 april naar de showroom in Almelo om even te ‘proefzitten’ en de set daar meteen te bestellen, Daar bleek dat de set uit een complete set bestond en dus alleen inclusief witte tafel te koop was... De klantenservice had ons helaas niet goed geïnformeerd. Onze verkoopadviseur Niels Wildenborg heeft ons probleem perfect opgepakt en opgelost! We kregen een super mooie Rough-K bijzettafel ter compensatie erbij geleverd! 😀. Waar maak je deze service tegenwoordig nog mee!? In 1 woord: KLASSE! Onze volgende tuinset wordt er gegarandeerd weer 1 van Kees Simt! (Nu maar hopen dat wij de €100,- winnen!)

Veel keuze en goede hulp!

Worden netjes welkom geheten door elke medewerker. Iedereen is bereid te helpen maar dringt zich niet op. Veel keuze in verschillende typen tuinmeubelen en goed advies!

Goede kwaliteit tuinbankje

Door Corona wat langer erop moeten wachten maar heel tevreden met de kwaliteit.

Heerlijke winkel met degelijke mooie artikelen.

Heerlijke-mooie-degelijke winkel met vriendelijk personeel en goede service en er wordt met je mee gedacht over dingen. Kortom heel prettig, zeker om terug te komen.

Uitstekend. Alles goed geregeld.

Snelle levering van de hoes

Goede kwaliteit, heerlijk zitcomfort, modern qua look. n

Heerlijke luie lounge ameublement met meerdere mogelijkheden.

Fantastische service

Snelle reactie van de klanten service en goede coördinatie met logistiek bedrijf, zelfs in tijden van COVID-19!

Goede kwaliteit prima levering

Optijd geleverd mooi materiaal degelijk. Net ontvangen dus nog even kijken hoe deze tafel verder in gebruik en qua vlekken en buitenstaan zich gaat houden. Maar zeer zeker erg mooi!

Uitstekende prijs/kwaliteit/klantvriendelijkheid

Wij bestelden een mooie loungeset en de prijs was nergens lager. Door een bankfout werd er twee keer geld overgemaakt naar Jees Smit. Na een telefoontje naar Kees Smit was in 1 dag het teveel betaalde geld teruggestort. Was wel zo prettig

Volledig naar verwachting. Top!

Helemaal gegaan zoals ik gehoopt had. Keurig op de hoogte gehouden over alles. En geleverd zoals beloofd was. Aflevering tot achter het huis. Prima, heel blij mee.

Top kwaliteit

Super blij met onze nieuwe tuinset. Mooi houten kunststof. Goed te onderhouden. Kunnen we vele jaren plezier van hebben.

Mooi Twents bedrijf

Duidelijke website, snelle levering en perfecte tuinmeubelen.

Prima kussentjes en nette opbergzak

Leuke vrolijke kussentjes die goed passen in de Sophie stoelen van Hartmann (die stoelen zitten ook zonder kussentjes al uitstekend). Enige verbeterpunt: ik had 4 kussentjes en een opbergzak samen besteld, maar ze werden op 2 aparte dagen geleverd in 2 gigantische dozen. Zonde voor het milieu (2 ritten, 2 grote dozen) en totaal niet zinvol, aangezien ik de kussenhoes toch niet zonder kussentjes kan gebruiken.....

Je krijgt wat je aan kwaliteit ziet op de website.

Snelle en correcte afhandeling met vriendelijke bezorging.

Goede site en Snelle levering

Handige site met goede filters. Snelle levering.

Comentarios sobre el Kiyoh