goed opgelost

Mijn bestelling verliep niet helemaal vlekkeloos, mede door wat gebrekkige en onduidelijke communicatie vanuit de klantenservice. Na enkele dagen toch prima opgelost door Debby met oprechte excuses en een leuke attentie. Inmiddels de opbergbox compleet en tevreden. Bedankt.

Hele mooie parasol , goede kwaliteit

Volgens afspraak geleverd, prima kwaliteit

Snel geleverd en goed verpakt.

Heel snel geleverd en precies op de aangegeven tijd. Zeer uitgebreid assortiment.

kwaliteit

Adverteren doet een heleboel echter alleen kwaliteit bereikt zijn doel!

Goed produkt en snelle service!

Bij de bestelling was ik, gezien de getoonde video-instructies, in de veronderstelling dat ik de parasol zelf makkelijk zou kunnen installeren. Dat viel mij erg tegen (vrouw 75 jaar)! Maar door hulp van een jonger persoon bleek het inderdaad heel eenvoudig!! Al met al zeer tevreden met het geleverde product.

Snelle levering van de kussens

Had een vraag over mijn levering ben correct te woord gestaan

Wij zitten met de Pasen goed 😎

Zeer goede omschrijving en foto’s online. De showroom bezoeken we een andere keer weer, als het weer normaal kan!

Snelle levering!

Via de site makkelijk te bestellen, snelle en vakkundige aflevering. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit van onze nieuwe tuintafel. Volgende keer kopen we zeker weer bij Kees Smit!

Toppie

De levering was zelfs in de coronatijd erg snel. De kussen waren ook netjes verpakt.

Mooie goed afgewerkte houten tuinbank

Tevreden klant, we hopen binnenkort de showroom te bezoeken!

Goede service. Niet moeilijk doen. Prijs top

Mooi

Vlotte levering, kwaliteits meubelen

Tafeltje en stoelen besteld. Tafeltje kwam als eerste, de volgende dag de stoelen.

Mooi spul en vlot geleverd!

Week ervoor een tuinbank gekocht, ook zeer tevreden

Top.

Prima geholpen via de telefoon.

Prima service en prima product!

De beschrijving van de tafel was zeer duidelijk, de afhandeling van de bestelling was prima en de bezorging was ook prima! Wat wil je nog meer?

Ruime keus en goede/snelle levering!

Goede service!

Snel en duidelijk

Mooie artikelen voor goede prijzen. En snel geleverd aan huis! De diepte van het bankje stond niet bij het artikel, maar de online klantenservice heeft deze vraag heel snel beantwoord! In een woord top!

keurige ontvangst, waarbij de Corana maatregelen goed worden opgevolgd.

Product in goede orde ontvangen en geïnstalleerd.

Topproduct en goede levering

Heel fijn bankje, mét schroevendraaier geleverd en prima bezorging

Prachtige tuinset voor een lage prijs

Stoeltjes zitten heerlijk.

Goede kwaliteit

Zeer goed kwaliteit en luxe uitstraling. Snelle levering.

Perfect gegaan en mooi materiaal

Eenvoudig en snel te bestellen, goede kwaliteit en prima/correcte levering!

Snelle levering!

Fijne tuinstoelen en dit was 2de keer en snelle levering en bezorging!

Comentarios sobre el Kiyoh