Vakkundige voorlichting en super prettige ervaring tot volle tevredenheid.

Conclusie zeker aan te bevelen voor onze vrienden, familie en kennissen

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd. Alles was perfect.

Zeer goede service

Keurig op tijd geleverd en goede verpakking.

Juiste product op tijd geleverd

voor de eerste keer besteld, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar

Top geregeld en super verpakt

Vandaag nieuwe bestelling gedaan , dus hoop dat het weer zo goed geregeld is 🥰

Precies wat wij wilde en snel geleverd

Snelle service!

Mooie kwaliteit, erg blij met de drie tuintafeltjes!

Alles prima geregeld en geleverd, goed, snel en netjes.

Alles netjes volgens afspraak geleverd. Zeer duidelijke en uitgebreide handleiding, zelfs een filmpje op de site. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Wij zijn dik tevreden.

Goed geholpen met onze mooie tuinset

Ivm Corona wilden we niet naar de winkel. Echter waren we vorig jaar al geweest en hadden al op deze tuinset gezeten dus al kunnen ervaren. Mail gestuurd met een vraag en heel snel antwoord terug ontvangen. Bij aflevering is er helaas een stoel te weinig geleverd maar deze zal komende week worden nageleverd. Netjes opgelost dus!

Prettige manier van bestellen en uitstekende informatie over levering.

Een complete tuinset besteld en zelfs tijdens de Corona crisis hele nette levertijd. De levering werd volgens protocollen geleverd en een nette bezorger die alles heeft uitgelegd. Tijdens het monteren bleken er 2 "verkeerde" poten voor de stoel in de doos te zitten. Via klantenservice prima geholpen en ze hebben direct 2 nieuwe poten opgestuurd. Prima service!

Prima service en snelle levering, heb kussens besteld en er zat zelfs een tas bij om ze netjes op te bergen. Toppie

Super goed verpakt erg tevreden

Goede spullen snelle levering

Mooie tafel besteld en snel bezorgd en voldoet aan wensen die we hadden bij deze tafel

Bij montage bleek een zitting van de tête a tête stuk te zijn. Na melding kregen we binnen een week de toezegging dat er een nieuwe zitting opgestuurd zou worden. Dat is nog eens service! We genieten weer volop.

Perfecte tafel

Goede tafel tussen onze luxe lounge stoelen

Levering en product zeer goed.

Top produkt ! Dochter is er heel blij mee.

Goede kwaliteit !

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Het bestelling ging makkelijk en de parasol werd snel geleverd. Helaas zit er een productiefout in de parasol. We gaan er van uit dat dat goed opgelost wordt, dit wachten we nog even af.

prachtige stoelen

bestelling ging simpel door duidelijke site ! goed verpakt en snel en schade vrij geleverd. een goede zit voor de paasdagen !

Helemaal top!

Goede service, uitstekende service. Was snel thuis bezorgd.

Top verkoper snel duidelijk daarvoor kom je terug

Topverkoper snel en duidelijk daarvoor kom je terug 👍

Topservice!

Super goede service. Het enige is dat de wachttijd aan de telefoon erg lang is.

Snelle service!

Wij hadden een tuinbank s'morgens online bestelt en in de middag opgehaald in Hengelo. Onderweg netjes gebeld door Kees Smit of het klopte van het ophalen. Wij wonen een uur rijden van Hengelo! Top service

Gemak van online bestellen en een snelle levering.

Online besteld en binnen drie werkdagen al afgeleverd. Dit noemen wij dus een zeer snelle aflevering, klasse! De tuinbank was snel gemonteerd en zit perfect. Wij zijn heel tevreden.

Van bestelling tot levering geen enkel probleem chapeau !

Dankzij de duidelijke omschrijving op de site met o.a. de maten ,stof dessin en kleur van de tuinstoel kussens een bestelling geplaatst en alles werd keurig verpakt thuis afgeleverd. Tevens via de mail nog instructies gekregen voor onderhoud enz. Top kan Kees Smit alleen maar aanbevelen.

Comentarios sobre el Kiyoh