Goede ervaring

Eenvoudig bestellen via website. Snelle en correcte levering. Prima prijs kwaliteitverhouding .

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Wij hebben kortgeleden een dinerset aangeschaft bij Kees Smit. Volledig online, aangezien we in deze tijd zo min mogelijk in winkels proberen te komen. De website is overzichtelijk en voorzien van goede informatie. Na het bestellen nam de bezorgdienst na een paar dagen al contact met ons op. De levering verliep soepel. Tot onze vreugde waren het geen moeilijke bouwpakketten, maar heel simpel om in elkaar te zetten. We zitten nu mooi te lunchen en diner in de tuin!

Goed advies bij Kees smit

Vooral fijn dat in deze Corona tijd de telefonisten met je meedenken en goed advies geven

Niets aan toe te voegen, gewoon goed

Ten eerste al heel fijn geholpen in de zaak in Amersfoort, geen opdringerig personeel maar behulpzaam en vriendelijk. Vervolgens de set online besteld. Ontzettend tevreden over de bezorging en de set zelf! Iedere dag genieten nu.

Goede service en duidelijk advies.

Prima kwaliteitsprodukt

Vanaf het begin (shop Almelo) tot en met de aflevering uitstekend geholpen. De parasol ziet er prachtig en elegant uit en de knik zorgt ervoor dat je heerlijk bij laag staande zon wel de warmte voelt maar niet de zon in je gezicht hebt. De parasol ziet ondanks zijn elegance er degelijk gefabriceerd uit. Ook de voet van 50 kilo is inderdaad aan te bevelen.

Mooie opberg-/ tuinkist

Qua waterdichtheid moet ik het nog bezien (wacht op de eerstvolgende bui). Vooralsnog lijkt alleen de klep waterdicht. Desalniettemin een mooie opberg-/ tuinkist. Vrij makkelijk in elkaar te zetten na het lezen van de handleiding.

Prima, probleemloos, kwalitatief goed

Zienhierboven

Prima keuze

Geweldig geholpen en perfecte aflevering

Accurate levering van heerlijke tuinstoelen

Bestelling verloopt gemakkelijk via de website.Daarna goede afspraken over de levering:deze was keurig op tijd.Alles is in goede verpakking, binnen gezet.

Prima kwaliteit en perfecte aflevering.

Bij een online bestelling kunnen de gekochte artikelen tegenvallen, maar dat is absoluut niet het geval in onze beleving.

Mooie spoiler van hoge kwaliteit.

Mooie spoiler van hoge kwaliteit. Keurig op tijd geleverd. Het bijgeleverde montage materiaal is van solide kwaliteit.

Betrouwbaar , prima bedrijf!

Ervaring prima. Service snel dit ondanks de corona. Verpakking netjes, ook nog een een video. Dank Firma Smit voor een bijzonder goed , nette en snelle service.

Perfect geholpen, kort, zeer helder en krachtig advies

Zeer prettig ervaren

Blij met mijn bestelling ! De tuinset!

Tuinset besteld en paar dagen later geleverd en nu heel blij ermee!!!

In een woord prima

Snelle levering zeer tevreden

Goede overzichtelijke website, telefonisch contact heel goed, vriendelijk en duidelijk. Levering perfect, en de tafel zelf....zijn we echt heel erg blij mee. Eigenlijk precies wat we verwacht hadden

Tevreden klant

De tuinset die we hadden besteld werd op de afgesproken dag geleverd en ziet er super uit!

Goede en snelle service. Erg klantvriendelijk.

Ik zeg: Kees Smit: this is it!! Ik ga het iedereen aanbevelen. Goede site overzichtelijk met volop keus. Laat de zon maar schijnen. En ik shine mee in mijn nieuwe tuinset van Kees Smit!

Top service!

We zijn heel netjes geholpen ondanks de 1,5 meter afstand maatregel en heel snel geleverd en ook dat ging helemaal perfect!

Goed geholpen door klantenservice

4 stoelen gekocht die werden afgeleverd door 1 jongeman. Gelukkig was er iemand bij mij die de dozen uit de vrachtwagen kon aannemen. Weet niet hoe hij het anders had gedaan. Verder bleek bij montage dat de gaten van het frame en de zitting niet helemaal "pasten" dus dat kostte nog wat moeite. Is uiteindelijk wel gelukt en ik ben heel blij met de stoeltjes.

In 1 woord geweldig

Kwaliteit en super goede service. Zelfs in deze nare tijd (corona).

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Een prettige ervaring. We hebben eerst goed de meubels kunnen bekijken en testen in de winkel. Daarna eenvoudig online besteld en vlot geleverd. Fijne service

Fijn bedrijf goeie service

Mooie tuintafel online gekocht, veel keuze en goede kwaliteits producten.. service was zoals ze adverteren

Ik heb een goeie aankoop gedaan. Dank je wel voor de goeie en snelle service.

Comentarios sobre el Kiyoh