Gewoon doen wat je belooft

De bestelling in Coronatijd is supersnel geleverd op een professionele manier. Alles ging snel en zonder haperen tot en met de bezorger die de spullen in huis zette. Top!

Prima klantvriendelijke service ondanks de moeilijke coronamaatregelen

Lekker zittende tuinstoelen. De rotankleurige, is mooier dan de zwarte uitvoering. Kwestie van smaak... Er zijn helaas te weinig mooi gekleurde tuinkussens te koop, een gat in de markt lijkt me.;-)

Goede informatie en snelle levering.

Werd elke keer goed op de hoogte van de levering gehouden. Ga zo door Kees Smith. 🤗

Mooie tuinstoelen voor een mooie prijs.

Prima snelle levering

Prachtige spullen en snel bezorgd. Kortom een aanrader. Ga zo door.

Top tuinmeubels van Bellagio en prima levering!

Tuinmeubels van Bellagio alleen obv foto's en beschrijvingen op de website gekocht. We zijn dik tevreden met de kwaliteit en het comfort van deze tuinset (loungeset, ligbed, dinertafel en dinerstoelen). Snelle en zorgvuldige levering!

Prachtige zaak, alles is netjes en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

We kwamen voor kussens voor onze tuinbank, en zijn netjes en snel geholpen door een dame. Wat een mooie ruime zaak, bijzonder goed onderhouden, alles netjes en schoon. Een Top-zaak met een enorm assortiment. De volgende keer zeker weer naar Kees Smit.

Goeie ervaring mee! Bankje zoals omschreven! En ziet er gezellig uit! En netjes geleverd zoals afgesproken. Dus niks te klagen.

zeer tevreden

Goed en snelle levering

Perfect!

Prima product, snel in huis zonder kosten, eenvoudig te monteren.

Klantvriendelijke webshop en bezorging uitstekend .

Geweldig zoals ik en mijn familie gewend zijn!

Goede service en mooie producten

Snelle levering volgens afspraak!

Naar volle tevredenheid binnen de beloofde 3 dagen de 4 mooie stoelen geleverd.

Zeer fijne set

Mooi set en zeer snel geleverd

Vlotte en complete levering.

Vlotte en complete levering en alles duidelijk beschreven om de box goed te monteren.

Zweefparasol gekocht

Een correcte aflevering en een mooi product. Eenvoudige handleiding.

Snelle service, groot assortiment, hoge kwaliteit

Perfecte telefonische service, binnen 3 werkdagen stond de set op het balkon. Top kwaliteit, groot assortiment, voor elk wat wils en anders dan anderen.

Gewoon degelijk en goed Nederlands bedrijf, niets mis mee

Uitstekende website met een prima service na bestelling en kwalitatieve goede artikelen die snel en goed verpakt worden afgeleverd

Prettig

Geholpen door een uiterst vriendelijke, adequate meedenkende dame. Geeft een goed gevoel en vertrouwen.

Goed te woord gestaan en vlotte levering

In de winkel in Amersfoort goed geholpen door 2 dames, namen de tijd voor ons. Na een paar nachtjes slapen de knoop doorgehakt, besteld en laten afleveren thuis. Altijd fijn als je zelf geen grote auto hebt. Top dank je wel.

Over u site en service tevreden. Over de afgesproken bezorgtijd minder. Op de site stond dat de bezorging tussen 17.30 & 20.30 uur zou gebeuren. Staat de bezorger om 11 uur voor de deur. Gelukkig waren wij thuis. Omdat ik aan mij zelf ging twijfelen heb ik nog een keer op de site gekeken toen stond er tussen 16.10 & 19.10 uur. Misschien aandachtspunten puntje

Fantase winkel

Heel goede en mooie winkel voldoende afstand in deze tijd heel fijn dat het zo kan

Ben zeer tevreden, en snelle levering.

Zeer goede en snelle levering.

Snelle levering, en erg blij met de tafel

Goede service en communicatie. Hele mooie zaak en enorm vriendelijk personeel.

Comentarios sobre el Kiyoh