Makkelijk besteld en volgens afspraak keurig verpakt geleverd.

Top !

Amazing

Goed telefonisch geïnformeerd over een aluminium loungeset. Waar vaak dure producten worden aangesmeerd, doen zij dit niet. Gewoon met water en groene zeep dat is het beste. Zo zie je maar dat je groene zeep overal voor kunt gebruiken en geen chemische troep nodig hebt.

Hartman tuinmeubelen, altijd goed.

Snelle en keurige levering. Vertrouwde kwaliteit. Prijstechnisch goed. Duidelijke site en levering zoals omschreven op de site.

Goed geholpen

Fijne winkel, goed geholpen. Nu nog afwachten of het op tijd word bezorgd Grt Willem van Rees

Goede en beleefde services.

In de winkel keurig geholpen door een medewerker. Liet ons meerdere stoelen proberen en was eerlijk. Later op de website alles gekocht. Snelle levering. Keurig van te voren gebeld en de avond ervoor het tijdstip kunnen zien. Alle materialen keurig verpakt en beschermd!

Super goed geholpen!

Via de chat met Debby was het net of ze me de winkel door loodste. Ze ging net zolang op zoek totdat ze gevonden had wat ik graag wilde. Geen moment had ik het gevoel dat ze me een zeur vond want ik was best een beetje lastig. Wij waren al eerder in de winkel geweest om ons loungeset te kopen en deze ervaring deed daar zeker niet voor onder. Debby heel erg bedankt voor je geduld en hulp.

super goed en nooi.

Ondanks een foutieve levering van de lengte van de tuinbank ben ik toch erg blij dat alles goed is opgelost via uw medewerkers en Post-NL De tuinbank ziet er prima uit; we zijn tevreden.

Goede ervaring

Goede ervaring door hulp via de telefoon. 👌🏼

Snelle levering van perfecte stoelen!

Nette afhandeling van bestelling. Goede prijs/kwaliteit verhouding..

Super goede service en een scherpe prijs.

Helaas door de Corona was het niet mogelijk sneller te bezorgen. Dus heb ik de Forza tuinbank opgehaald. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en ook het afhalen ging zeer soepel en de medewerker waren zeer behulpzaam.

Snelle levering, heerlijk zitten in de achtertuin.

Vakantiegevoel nu we aan huis gekluisterd zijn.

Niets op te merken

Middels het internet gekocht. De bank heeft de kwaliteit die we hadden verwacht. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Bank was perfect ingepakt. Na levering nog een mail gekregen mbt onderhoud. Dus niets op te merken! Lekker genieten van de zon op onze nieuwe bank

Alles keurig geregeld

Netjes op tijd keurig ingepakt ondanks dat toch een foutje maar direct via de telefoon netjes geregeld.

Heel prettige en goede hulp gekregen in de winkel

Goed advies, niets was teveel en op elke vraag was een antwoord. Goede service.

Geweldig goed

Makkelijke site. Overzichtelijk. Snelle levering. Per mail ook nog montage instructie gekregen. Tot snel weer...

Perfecte communicatie over product en levering

Grote collectie en de rest volgens het boekje.

goed en goedkoop

Mijn tuinbankje werd ondanks de bezorgproblemen tijdens de Corona-crisis, keurig op tijd geleverd. Het in elkaar zetten was even puzzelen, maar lukte toch erg snel. We zijn erg blij met deze aankoop en het voldoet volledig aan onze verwachting

Producten zoals besteld correct en op tijd ontvangen

Het bestellen via de site lukte niet goed. Betaling verliep niet goed. Na telefonisch contact is er toch een goede oplossing gevonden en werd alles op tijd en correct geleverd

Top parasol!

wat een mooi formaat en wat een goede kwaliteit/ prijs verhouding

Supper, Kees Smit is een aanrader

De website is overzichtelijk, personeel helpt zeer goed, vlotte en snelle levering op de tijd die aangeschreven stond, zelfs in deze Corana tijd. Kortom een aanrader en dat zal ik doen bij andere mensen 👍 proficiat.

Top !

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en prima kwaliteit

prachtige meubels, fijne medewerkers

Wij zijn in februari naar de showroom in Amersfoort geweest om ideeën op te doen. Er is zoveel te zien en als je vragen had, was er altijd iemand die met veel plezier en kennis, je van informatie kon voorzien. In april hebben we online de meubelen besteld, die we op het oog hadden. Ze werden binnen een paar dagen geleverd door een vriendelijke mensen van een transportbedrijf. Het in elkaar zetten van de meubels ging makkelijk en nu genieten we van prachtige tuinmeubelen!

Robuust, maar mooi tuinsetje.

Online gekocht, dus de stoelen niet getest, afmetingen en kleuren op de gok gekozen. Best spannend! Maar toen het eenmaal in de tuin stond was het alles wat we er van verwacht hadden. Zelfs nog leuker! Het past perfect op alle fronten. We zijn er erg blij mee!

U kunt makkelijk bestellen en de bezorging is ook prima geregeld.

Comentarios sobre el Kiyoh