Wat een fijne winkel, en wat een enorme keuze, en wat een aardige verkoper "Roeland" !!

Top service en snel

Heel goede service

Goede kwaliteit en juiste levering

Ook tijdens de Coronacrisis zijn we perfect geholpen en zijn onze tuinmeubels correct bezorgd.

gewoon goed!

de levering ging iets anders dan verwacht maar dat was niet de schuld van Kees Smit,dit was de schuld van de vervoerder. verder was de afhandeling perfect, het probleem dat er was werd telefonisch perfect opgelost en nu kunnen we er met het mooie weer van genieten. ga vooral zo door!!!

Hele goeie ervaring

Alles was naar wens. Gemakkelijk via internet besteld, en werden heel goed per mail op de hoogte gehouden van alles. Het werd wel een paar uur eerder dan afgesproken bezorgd, en dat werd ook niet gemeld. Gelukkig waren we thuis.

Goed product en snel geleverd. Ben zeer tevreden!

Prima kwaliteit

Tuinset is prachtig en snel geleverd!

prettige afhandeling bij ruilen

Vriendelijk te woord gesteld en goed advies!

Prima service en levering

Prima en snelle levering. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Goede ervaring

Het gevoel van relaxen en luxe

Het ligbed ligt heerlijk waardoor relaxen heel makkelijk gaat.. je voeld je enorm relax en voeld de luxe!

I.v.m. een schade moesten wij een nieuw onderdeel bestellen. Accuraat geholpen en snel geleverd, ondanks de drukte bij PostNL

Deskundige medewerkers die niet koste wat kost iets willen verkopen.

Deskundig en eerlijk. Goede kennis, vriendelijk en zelfs in deze tijd erg behulpzaam.

Ruime keuze en goede service

Konden rustig ons orienteren en zeer vriendelijk advies. Wat uiteindekijk resulteerde in onze aankopen.

Goede en snelle levering

Alles volgens afspraak geleverd. De stoelen zitten heerlijk!

Blij met onze nieuwe tuinstoelen

2 nieuwe tuinstoelen aangeschaft in de kleur geel. Blij mee. Een aanwinst voor onze tuin

TOP kwaliteit

Heerlijke tuintafel +stoelen voor de Paasdagen. Met een 6 zitter kun je zelfs nog genoeg afstand houden

Heerlijk in de zon op mijn balkon

Ik lig in quarantaine Een beetje weg te kwijne Maar met de stoel van kees smit op mijn balkon Word ik weer blij in de zon

Zorgvuldig, klantvriendelijk, klantgericht

Bijzonder vriendelijk en deskundig advies, geduldig en prettig. Ook blij met de hoge kwaliteit van de artikelen die ik heb aangeschaft ! Al met al: ik wordt blij van Kees Smit Tuinmeubelen !!

Mooi stabiel tafeltje voor de koffie met vlaai

Mooi en stevig tafeltje wat mooi bij de tuinbank past op het balkon. Koffie en vlaai al lekker buiten kunnen opeten

Toppp

Heeel blij met onze tuinbank.

Zeer snel en accuraat

Goede chatsessie met voldoende info, snelle levering en betaling. Binnen 1 week in de corona tijd afgewerkt. Prima.

Iedereen in mijn omgeving aanbevelen

Alleen maar positief , en telefonisch goed advies en goed te woord gestaan!

Mooie kussens!

Kussens zijn erg mooi. Hopelijk blijven ze zo..! Levering uitstekend, zelfs nu tijdens crisis nog snel ook.

Comentarios sobre el Kiyoh