Fijne stoelen en snelle levering

Super tevreden. Ik word blij als ik naar buiten kijk en de mooie set zie staan.

Goed en snelle levering

Super tevreden

Hoe groot de zaak ook is, hier wordt je nog gezien.....prettig geholpen in het maken van de juiste keus👍!

Uitstekend geregeld

Keurig op tijd binnen en zeer goed verpakt

Duidelijke informatie, communicatie en geheel tevreden

Vragen snel en duidelijk beantwoord, denken met je mee. Veel mogelijkheden. Afspraak aflevering door Brink ook prima.

De keuze is reuze

Goede service. Zondag besteld. Woensdag in huis via bezorgdienst.

Mooie overzichtelijke frisse site van Kees Smit tuinmeubelen!

Duidelijke omschrijving en goede foto's!

Was snel geleverd en in elkaar gezet. Wel iets te duur maar goed dan heb je ook wat.

Goede sterke tafel

Enige minpuntje was het in elkaar zetten van de tafel door de bezorgdienst! De schroeven waren echter niet goed genoeg erin gedraaid, ik heb ze later zelf vast gezet. (Ze hadden geen ‘verlengbitje’, Wat echter nodig is voor dit model vanwege de verzonken schroefbacterie. En hebben ook niet erom gevraagd)

super tevreden

snelle en goede levering, fijn personeel in de winkel en goed geïnformeerd over het product

Top service en goede kwaliteit

Artikel was netjes verpakt en snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd Goede stoelen

Een prima aankoop, staat geweldig in onze nieuwe voortuin zodat iedereen dit leuke bankje kan zien! (en ik ook nog gratis reclame voor jullie maak🤣)

Dit hadden wij eerder moeten doen.

Een fijne stil de heel aangenaam zit. hebben de stoelen nu ook binnen in gebruik. Overwegen er nog maar 6 bij te bestellen.

Goede informatie op website en informatie levering

Tuinset voldoet aan de verwachting op de website. Duidelijke informatie op de website en goede informatie wat betreft levering, onderhoud en montage en onderhoud. (zelfs instructie-video). Zeer beleefde manier van communiceren, waarbij je echt het gevoel hebt dat er alles aan gedaan wordt om jou als klant tevreden te stellen. Prima, topbedrijf met geweldig mooie producten..

Vriendelijk geholpen en snel geleverd, super!

Omdat de betaling via de site niet lukte, even gebeld en telefonisch de bestelling alsnog kunnen doen. Ik kreeg een betaallink via de mail en de volgende dag werd mijn bank al geleverd!

ROUGH-Y Ellips dining tuintafel 280x130x76cm

Netjes afgeleverd op de plaats waar deze moest komen te staan

Alles netjes ingepakt en zoals altijd prima verzonden

Prima klantcontact en doet wat hij belooft.

Ik had twee prachtige tuinstoelen besteld massief hout en mooi klassiek strak van vorm. Hoewel ik ik de stoelen uiteindelijk moest terugsturen omdat ze veel te groot waren voor mijn plaatsje, bleken het uitstekende kwaliteit meubelen te zijn. Echt jammer dat we ze niet konden plaatsen. De afhandeling van het terugsturen en het verdere contact en hebben mij geen extra kosten opgeleverd. Betrouwbaar, degelijk en vriendelijk.

Goede en snelle service! Helaas wat problemen bij het transportbedrijf ( buiten de macht om van Kees Smit tuinmeubelen )

Super site, zeer tevreden

Een bijzonder goede en snelle service

Zeer correct en vlot geholpen in de winkel in Almelo, daarna een bijzonder snelle uitlevering in het magazijn, het personeel hielp me zelfs met inladen.

Ruime keus

Alles gewoon wat je verwacht van een normale winkel. Minpuntje is wel al die van-voor prijzen. Lijkt afgeprijsd, maar de concurrent vraagt vergelijkbare prijzen.

Zeer goeie service kregen zelfs uitleg via een video hoe het meubel in elkaar te zetten ik zeg dikke 👍

Beautifully built garden bench

Quality garden bench, well packed and delivered on schedule.

Comentarios sobre el Kiyoh