Super! Snelle levering en duidelijk overleg. Mooie materialen!

Via de site mooie ligstoelen uitgezocht. Snel geleverd. Nu met de eerste zonnestralen al dankbaar gebruik van gemaakt!

Mooie hoekbank met los eindstuk ontvangen. De bank ziet er mooier uit dan ik had gedacht. Fijne dikke grijze kussens en zit heerlijk. Al fijn op kunnen liggen in de zon.

Van uitzoeken in de winkel tot en met de bezorging een feestje!

Mijn tuintafel en stoelen in de winter uitgezocht in Almelo. Fijne service, gastvrij onthaal. Mijn keus verzilverd door een online bestelling, die vlot is geleverd. Een video ten behoeve van de montage, maakthet erg gemakkelijk. Nu kan ik genieten van mijn aankoop!

Snelle verzending.

Goede kwaliteit, perfecte service

Na een goed advies in de winkel in Amersfoort, zijn de meubels keurig op het aangekondigde tijdstip geleverd. Prachtige set met bijpassende ligbedjes, we hebben al complimenten ontvangen van de buren!

Snelle bezorging van kwalitatieve producten

Goede productomschrijving en duidelijke foto’s. Snelle bezorging en alles netjes verpakt. Nu genieten in de tuin!

Mooi ligbed perfecte afhandeling

Snel geleverd op aangeven moment, goed verpakt maar niet overdadig, perfect ligbed. Er blijft niets te wensen over.

Mooie loungeset, zit perfect

Zeer fraai model en heerlijke zit. Bestelproces en bezorging was ook goed geregeld.

Prima site en snelle levering.

Wat er op de site stond is ook echt geleverd en snel ook . Dat doe ik nog wel een keer... Groetjes Bennie.

top kussens

De tuinkussens waren erg snel binnen, ze waren erg goed verpakt voor verzending

Snelle levering mooi product

2 Intenso Rovello lounge stoelen besteld omdat het toch niet goed voelt om in deze corona tijd te gaan shoppen bij Kees Smit. Wel een gok omdat je niet weet hoe de stoelen er in het echt uit zien en vooral niet hoe ze zitten. Gelukkig zijn ze net zo mooi als op het plaatje en ze zitten heerlijk!

Wat een super service, Kees Smith, jullie zijn Top!

Op een woensdagmiddag bij de vestiging Amersfoort ons nieuwe tuinset gekocht. Binnen drie werkdagen geleverd en alles was piekfijn in orde! Hier zou ik zo weer mijn tuinmeubelen bestellen

Goed en optijd geleverd

Producten zijn van goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

Gewoon top👍

Super snelle levering en hele goede kwaliteit spullen

Alle afspraken exact nagekomen

Prima omschreven. Zit prima. Prima op tijd bezorgd. Prima ingepakt. Dus.... Dikke prima 👍🏻

Top product

Makkelijk in elkaar te zetten en binnen 2 dagen geleverd!! TOP

Zeer goede service.

Online bestellen ging eenvoudig, de mogelijkheden voor bezorgen waren ruim voldoende. Tot zover ging alles goed. Bleek ikzelf tot mijn spijt iets verkeerds besteld te hebben. Zonder gezeur werd het verkeerd bestelde opgehaald en het juiste gebracht. Ik ben zeer tevreden. Bovendien hebben ze een enorme keuze.

Is gewoon goed spul

Een mooie winkel, veel keuze, goed advies en top service

Voor de "corona" periode in Amersfoort wezen kijken. Wat een keuze - en alles ruim en netjes gepresenteerd. Daarnaast goed advies gehad. Daar we toen nog in de orientatiefase zaten niets gekocht. Inmiddels eerste aankoop gedaan en zeer tevreden. We gaan zeker snel terug om een leuke tuinbank / loungeset te kopen.

Uitgebreid assortiment en veel kwaliteit voor een lage prijs!

Na al veel rondgekeken te hebben her en der, kwamen we bij Kees Smit. Hier zijn we erg goed geholpen en hebben we een prachtige mooie tuinset samen gesteld na onze wensen. Echt vloer ieder wat wils met scherpe prijzen en uitstekende garantie!

Snel geleverd, prima prijs & voldoet aan de verwachting!

Prima product en goeie levering.

Super geregeld

Netjes gebracht en bestellen ging heel makkelijk ook het telefonisch contact was keurig

Zeer goed en integer geholpen.

Goed ingegaan op vragen over het betreffende produkt en de leveringsmogelijkheden er van.

Kan in een woord,GEWELDIG!!!!

Had vorige week een tete a tete bankje besteld, kwaliteit is super! Gelijk nog maar twee besteld! Daarna nog een besteld voor mijn dochter en schoonzoon, mooi verjaardags kado. Snelle levering en super kwaliteit, nu sparen voor een mooie tuinbank en tuintafel met stoelen, ga zeker bij jullie bestellen.

Comentarios sobre el Kiyoh