Top bedrijf!

Mooie tuinset gekocht. Snel en netjes geleverd. Een klantvriendelijk bedrijf. Chapeau!!

Eerste keer klant, maar zeker niet de laatste keer!

Ik ben voor de eerste keer klant bij Kees Smit, maar wat ben ik een tevreden klant. 👍Ze hebben een zeer ruime keus en de service is geweldig. Ik heb gemaild om iets te vragen en ik kreeg meteen antwoord. En het pakket is keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur. De kussens die we hebben besteld zijn echt prachtig en van goede kwaliteit. Wij zijn heel erg blij dat we voor Kees Smit hebben gekozen! Echt top! 👍👏

Top service en mooi bankje,snelle levering ook.

Leuke ervaring en prima geholpen door diverse collega's.

Kort samengevat: Zeer aangenaam !

snel geleverd

fijne stoelen snel geleverd en groot zitcomfort. echt heel mooi en zitten perfect.

prijs en kwaliteit zijn goed op elkaar afgestemd

we zijn in de winkel in Amersfoort geweest. Daar werden we goed voorgelicht door een medewerker.Naar aanleiding van zijn informatie hebben we onze tuinset verder thuis op de website samengesteld en binnen drie dagen werd het thuis bezorgd.

Boven verwachting!

Snel, naadloos online afhandeling en geweldige bezorging (grote vrachtwagen was te vroeg en kwam na rondje klanten gewoon nog een keer langs! Top!

Mooie tafel, voldoet precies aan de verwachting!

Goede service, snelle levering, mooi product!

Superservice

Fantastisch geholpen in Amersfoort Ondanks alle maatregelen inzake Corona goede adviezen gehad

Perfecte voorlichting en service

Tel. besteld en zelf afgehaald. Keurig afgehandeld. Bij uitgiftepunt snel en correct geholpen. Helaas niet op dezelfde locatie (wel dichtbij), maar daar komt verandering in! Goede beschrijving bij artikel.

Snelle levering en prima product

Wij hadden een bankje en stoel besteld en binnen enkele dagen wasren ze bij ons afgeleverd.

Goede service!!!!

Op goed geluk een loungeset besteld, online zonder winkelbezoek. Snelle levering, alles goed verpakt. Ik had nog wat vragen en telefonisch werden die super fijn beantwoord

Meubel ziet er prachtig uit!

Van bestellen tot levering ging erg goed .En je werd goed op de hoogte gehouden ivm levering.

Prachtige zaak met mooie spullen

Hele mooie showroom met een uitgebreid assortiment. Slaag je daar niet dan slaag je nergens.

Na mijn bestelling ben ik van uit Kees Smit met regelmaat op de hoogte gebracht mbt de status van mijn order , prima

Zeer veel artikelen, mooie merken, goede service, snelle en duidelijke levering.

Zeer goede ervaring.

Duidelijk, professioneel!

Mijn ervaring met Kees Smit is top. Zowel het contact met de klantenservice, het bestellen van het product en de vlotte aflevering is prima verlopen.

Helemaal super

Besteld en binnenkrijgen zoals beloofd. Het bestelde is helemaal top en keurig geleverd. De vuurtafel ziet er perfect uit en is ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten. Bovendien door de medewerker perfect geholpen. Veel beter dan bij Karwei bv waar men vergeet te waarschuwen dat de tuintafel niet op de dag geleverd wordt zoals beloofd en vervolgens moest ik twee keer terug omdat er spullen stuk gingen/waren.

Ik ben zeer tevreden! Ik had een schommelbank gekocht waar er gaten van ontbrak in boven ste legger. Zo der problemen wordt er een nieuwe bank gestuurd en kan Ik de oude terug sturen. Top service!

Kees Smit staat voor wat hij zegt.

Hij is echt de beste goedkoopste, en mooiste winkel.

Geweldig geholpen. Bedankt

We wilden iets wat eigenlijk niet kon. De medewerker gaf niet op en daardoor is het toch gelukt. Petje af.

Snelle levering en klantvriendelijke service!👍

De tuintafel werd snel geleverd maar ik zag niet direct hoe hij in elkaar gezet moest worden.🙈 Gebeld met de klantenservice en dankzij de duidelijke uitleg lukte het toen meteen. Top!👍

Mooie stoelen en goede service

We zijn erg blij met onze nieuwe tuinstoelen. Fijn dat we van tevoren wisten hoe laat de bezorger zou komen. De communicatie verloopt top! Wij raden deze verkoper zeker aan.

Goede communicatie

Follow-up uitstekend.

Mooie en duidelijke website, heldere communicatie en vlotte aflevering, in één woord "Perfect!"

Een schoolvoorbeeld hoe er met klanten moet worden omgegaan, niets op aan te merken, was het maar overal zo!

Comentarios sobre el Kiyoh