Snelle levering, mooi product!

Product was snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Je kan gemakkelijk met 8 personen aan tafel. Mooie kleur komt overeen met de foto's! Echt een aanrader

Eenvoudige webshop en goede levering

De webshop was eenvoudig met duidelijke foto’s en omschrijving, en de transportservice was ook top!!

super

best snelle levering van de Keter opbergkast.

Geweldig bedrijf, snel en goed

Als je iets besteld word je netjes op de hoogte gehouden over je bestelling. Product is goed en voordelig.

Uitstekende aankoop

Snelle levering en duidelijke communicatie. Heel blij met de aankoop.

Duidelijke en makkelijke website. Snelle levering. Duidelijke beschrijving bij het product. Als service ook nog een instructievideo gekregen over het monteren van de bestelling. Top gewoon

Uitstekende, vriendelijke en snelle service

De stoel die ik gekocht heb zit heerlijk. Bestellen en afrekenen op internet ging makkelijk. Al de volgende dag werd ie bezorgd. Was goed beschermd ingepakt. Ideaal voor in de zon op mijn balkon. Een fijne reden om thuis te blijven in deze corona tijden 😀

Geweldig en doen wat ze beloven.

Duidelijk, helder en goed kunnen vele andere webshops wat van leren.

Uitstekende kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit, klantvriendelijk, probleem wordt snel opgelost en goede website. We zijn heel tevreden.

Top bedrijf

Ik heb mijn bank op internet besteld, veel keuze, mooi spullen en reële prijzen. Was snel binnen . Erg blij mee

Mooie kidsen voor loungset gekocht! Zijn van goede kwaliteit zeer tevreden 👍🏻

Alles klopt!

Kees Smit staat voor: Eenvoudig online bestellen. Track&trace. Afleveren op de afgesproken tijd. Kwaliteitsproducten.

Uitstekend geholpen met respect voor corona.

Prima advies gehad, hebben eerder een tuinset gekocht. Vanwege die ervaring terug naar Kees.

Prima advies en levering

Kreeg goed advies door de telefoon en afhandeling was in orde

Snel leveren

Snelle levering en een hele mooie showroom in Amersfoort

Prima geregeld, van bestelling tot levering.

Fantastisch geholpen

Binnen goed geholpen met de ruime afstand die nu helaas noodzakelijk is. Daarna telefonisch contact gehad en er werd gemeld dat het nu 5 werkdagen zou duren ivm Corona. Maar....dezelfde avond al mail van vervoerder en binnen 3 werkdagen kan ik toch al genieten van de tuinset.

Prima service, veel keuze aan artikelen. Eerst op de site gekeken, toen de parasolvoet gehaald. Keurig geregelde mbt corona.

Supersnelle levering van prachtige, betaalbare tafels.

Ik ben echt heel tevreden. Alles was perfect geregeld. Handige website, duidelijk wat je kiest. Enkele dagen later kreeg ik een mail met een link waar ik kon aangeven wanneer het geleverd kon worden. Ook via de mail kreeg ik een filmpje waarin duidelijk werd uitgelegd hoe de poten eronder bevestigd moesten worden. Al met al vanaf de bestelling tot thuis een duidelijke en klantvriendelijke service.

Netjes op de afgesproken tijd geleverd.

Ik ben er blij mee dat je gewoon een paar dagen kunt wachten op je bestelling. "De volgende dag al in huis" hoeft voor mij niet zo, want daarmee wordt nachtwerken gestimuleerd. Zoals uw bedrijf het doet, vind ik normaal.

Ontzettend vriendelijk geholpen door het deskundig personeel die meedenken met de klant.

Ruime keuze prachtig assortiment tegen mooie prijzen. Personeel is uitermate vriendelijk en denkt mee met de klant. Wij bestelde in de winkel een mooi lounche set. Bij thuiskomst hebben wij ons huidige diner set verkocht en een nieuwe online besteld zodat de twee sets samen een geheel vormen.

ruime keus, goede kwaliteit

met een kleine stadstuin heb ik weinig of geen ervaring met tuinmeubelen. mijn opvouwbare stretcher is nu wel helemaal af met een mooi Madison tuinkussen

Snelle en correcte levering

Helemaal prima. De bestelde artikelen werden vlot en goed verpakt geleverd. Mooie kwaliteit kussens en tuinmeubeltje. Ik vind dit bedrijf een aanrader!

Fraaie stoel goede service

In deze corona tijd moeilijk kiezen waar een deckchair te kopen. Met deze keuze voor firm Kees Smit. Ben ik heel blij.

Comentarios sobre el Kiyoh