Bijzonder uitgebreide service

Het bestellen verliep prettig. Goede informatie via mail tot aan de aflevering over in elkaar zetten, onderhoud etc. Heel prettig en verzorgd. En uiteindelijk ook tevreden over ons product, gelukkig.

Zo, met alle voorzorgsmaatregelen uitstekend geholpen!

De samenstelling van de set en natuurlijk ook de accessoires... helemaal klaar nu! Ondertussen al aan het genieten... Er ging helaas wat mis in het magazijn, de jongens hadden geen systeem... dus alles op de hand opzoeken! Kleine wissel de volgende dag, maar daar wel een hele leuke attentie bij gekregen... super! Bedankt!

Heel erg mooie dining set

Makkelijk besteld via de site om dat wij niet naar de winkel wilde ivm Corona. 2 dagen later afgeleverd door prima bezorgers prachtige set heel erg blij mee. Bredere stoelen genomen echt heel erg fijn. Tafel ziet er ook prachtig uit.

Snelle levering. Overzichtelijke site

Super aardig, en alles klaar op mijn balkon geplaatst

Top service, was elk bedrijf maar zo klantvriendelijk als jullie. Toppers, bedankt!

snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima levering en een fantastische tafel

De levering wordt uitgebreid in beeld gebracht. We zijn zeer tevreden over de begeleiding door Kees Smit.

Levering was snel en op tijd!

De tuintafel was precies zoals op de website werd getoond. Super blij mee!

Alles ging heel makkelijk

Mooi kussen, goede prijs snelle levering en makkelijk te betalen

Prettig en duidelijk

Prima artikelen en snelle levering

Correcte afhandeling levering en goede kwaliteit meubel

Prima meubel optijd geleverd en correcte communicatie. Ondanks b keuze geen foutje kunnen ontdekken😊

Heerlijke stoel

Stoel zit prima

prima gegaan van bestelling tot levering

geen klachten, alles goed gegaan

Snelle levering en goede kwaliteit

De tuinbank die we hadden besteld werd binnen enkele dagen geleverd, netjes binnen het aangegeven tijdvak. De bank voldoet volledig aan de verwachtingen.

Duidelijke site, met goede klantenrevieuws

Wilde eerst een ander kussen bestellen, maar de revieuws waren niet zo positief over de afwerking. Dit was op de foto op de site ook te zien. Daarom voor de groene variant Madison gekozen.

Prachtige tafel, snelle levering

Mooie tafel, snel geleverd, helemaal gemonteerd en al het afval weer meegenomen.

Heerlijke, comfortabele en kwalitatief uitstekende deckchair!

Wat een verrassing dat een belofte: ik ga mijn uiterste best voor u doen, ook daadwerkelijk wordt nagekomen. Eigenlijk zou mijn bestelling pas op maandag geleverd worden, maar door de inspanningen van de telefonische verkoper Cas kreeg ik toch nog voor het eerste zonnige weekend mijn deckchair geleverd. Met dank en de complimenten!

Helemaal tevreden

Mooie gaslantaarn besteld en netjes op tijd bezorgd

Snel geholpen

Verkoper wist precies wat ik bedoelde waardoor ik snel klaar was

Netjes geholpen

Verkoper wist prises wat ik bedoelde waardoor ik snel klaar was

Snelle service Mooie prijs Goéd stevig materiaal Je krijgt een bericht als het verzonden is en een bericht wanneer en hoe laat het komt. Ik zal zeer zeker weer bij Kees Smit tuinmeubelen bestellen!!

Klantvriendelijk en snelle levering

Voor aankoop telefonisch contact gehad met een medewerkster omdat ik nog wat vragen had. Ze nam de tijd en heeft me deskundig advies gegeven. Dit gaf de doorslag voor definitieve keuze tuinset. Deze dezelfde middag online besteld en een paar dagen later keurig thuis bezorg. Ze besteden de levering uit, maar je kunt zelf dag en tijdstip kiezen, ideaal!

Super service

2 voetenbankjes bijbesteld en gewoon de volgende dag keurig thuisbezorgd

Goed produkt met zeer snelle bezorging

Ik hou van solide produkten en goede, snelle bezorging. En...... d as t alles klopt bij Kees Smit. TOP

Comentarios sobre el Kiyoh