Goed en een prima order begeleiding tot en met aflevering,geweldig

super goed!!

Mooie bank, eenvoudig te monteren en ziet er nu fantastisch uit!!

Snelle goede service

Tuintafel erg snel geleverd en is erg mooi

Mooie parasol, goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit en snelle levering

Prins geholpen door zeer vriendelijke dame

Cxx

Supper service, zelfs met montagefilm

Zeer goede service kreeg voordat de bestelling binnenkwam via de mail een montagefilm. Supper

Super goed geholpen!

Van de bestelde lounge set werden bij 1 bank de verkeerde kussens geleverd. Dit werd heel snel en vriendelijk omgeruild. Top service!

Vlotte levering, Super kwaliteit van meubelen; onze teakhouten tuinset en ligstoelen hebben we inmiddels al meer dan 20 jaar en ondanks weer en wind nog in hele goede staat. Nu aangevuld met leuke bank en stoelen. Zelfde degelijke kwaliteit. Heerlijk zit comforf.

Kees Smit voor al uw tuinmeubelen!

2 teakhouten stoelen en een tafeltje maken mijn terras tuintje compleet! Vanaf de bestelling tot de bezorging alles perfect en op tijd! Juist nu met de Corana crisis heerlijk buiten zitten!

Goede service en vriendelijk geholpen per telefoon

Goede service en vriendelijk geholpen per telefoon

Mooie tweezitter met tafeltje

In 1 woord:Geweldig!

In een woord Prima!!!!!

Prima via de site besteld mooie overzichtelijke site.en goede communicatie tussen besteller en bezorger.!!!!!

Fijne deckchairs

Deckchairs zitten en liggen perfect, en supersnelle levering!

Net zoals andere keren helemaal goed

Ik kan gewoon niks bedenken dat verbeterd moet worden.

Goede kwaliteit en nette service

Kees Smit heeft artikelen van goede kwaliteit. De service is zeer netjes. We kregen per mail een montage filmpje waardoor we thuis de tuinbank makkelijk in elkaar konden zetten.

Prima product, zeer goede communicatie en snelle levering, zeer tevreden!

Voor de tweede keer iets besteld bij Kees Smit tuinmeubelen. Producten voldoen prima aan de verwachtingen en de levering is zeer netjes en correct. De communicatie over het te leveren product is ook duidelijk en meer dan voldoende. Ook snel! Ik ga zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Mooie producten en snelle bezorging

Mijn bestelde producten waren de volgende dag al geleverd. Jammer dat het krukje door stoten tegen een hoek van de verpakking een kleine beschadiging had opgelopen. Wat extra bescherming op de hoeken kan dit voorkomen.

Heel erg goed

Goede service, goede kwaliteit en goede bezorging.

De geleverde producten zijn van perfecte kwaliteit.

Zijn afgeleverd en had deze zo in elkaar komende tijd gaan we er zeker van genieten, zeker door corona tijd.

mooie tuinmeubelen

Goede en plezierige ontvangst en uitleg!

Mooi product en snelle levering.

mooi product

snelle levering. prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Super mooi bankje. erg blij mee

Fantastische set en service

Vol spanning wachtte ik op mijn tuinset. De set werd zelfs voor de afgesproken tijd geleverd en was uitstekend verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. En fijne kussens! Dat wordt genieten!

Goed, snel en keurig verpakt.

De buitenbox die wij via internet besteld hebben werd ondanks de corona crisis zeer snel geleverd. De box was geheel conform onze verwachtingen en bijzonder goed verpakt. Wat ook zeer op prijs werd gesteld was een apart instructie filmpje voor het in elkaar zetten, wat apart en nog voor de aflevering doorgestuurd was. Heel nuttig.

Comentarios sobre el Kiyoh