Alles werd netjes bezorgd.

Top geregeld van internet aankoop tot bezorging

Via internet bij keessmit website terecht gekomen. Scherp geprijsd, snelle en nette levering

Goede prijs/kwaliteit en service

We zijn veel winkels afgeweest op zoek naar een nieuwe loungeset. Dit bleek nog erg lastig, veel zaten niet lekker (dunne, harde kussens) of waren slechte kwaliteit. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben we nu een gevonden die wel aan onze wensen voldoet! Goede kwaliteit, zit heerlijk en normale prijs. Binnen 3 dagen werd de set geleverd op een eigen uitgekozen tijdstip. Super!

Kwaliteit..uitstekende service.!

Kwaliteit..uitstekende service,!

Mooi product

Mooie tuintafel, goed geprijsd en netjes bezorgd. Helaas wel een uur te laat maar dat ligt niet een keessmit.

Super snelle levering en heerlijke zitcomfort

Snelle levering en keurige mail met tijdindicatie. Alles netjes in de tuin gezet.

Ondanks de 1,5 meter maatregel prettig geholpen

Ondanks de vele wijzigingen van mijn kant, wel bezorgen, niet bezorgen ophalen bij het afhaal centrum. Foute levering ivm verkeerd kaartje aan artikel, heel netjes behandeld en alle tijd genomen om het correct af te handelen. Ik ben om voor mij alleen nog Kees Smit tuinmeubelen voor een goede prijs.

Heel goed!

Zeer duidelijk allemaal, een chat gehad of de tuinstoelen onder de tafel pasten, goed thuisbezorgd, miste 2 schroefjes maar die weren direct nagezonden!

Goede ervaring

Mooi bedrijf en goede service

mooie parasol gekocht!!

ruime keuze in een prachtige winkel in amesrsfoort hebben wij een mooie tuinparasol kunnen vinden, we zijn er blij mee !

Snelle reactie en levering!

Even contact of een tafel uit een set ook los geleverd kon worden, offerte snel ontvangen en de tafel dezelfde week in huis! Scherpe prijs, mooi product!

Goede, snelle levering. Heel tevreden!

Snelle levering,prima lounge kussens staan perfect,weer n nieuwe look met mooie kussens

Ik werd super vriendelijk geholpen.

Mijn vragen over de tuinset werden goed beantwoord. Er werd zich de tijd genomen. Het was een telefonische bestelling. De mail met de order was er snel. Daarnaast ook heel snel mail van de bezorgers. Ik ben een tevreden klant.

Super service!

Wat een super services in de winkel in deze rare tijd. Niks was te gek om te kijken, proberen en te vragen. Alles werd uitgebreid verteld en uitgelegd en laten zien.

Keurig, netjes optijd geleverd

Netjes, optijd, geleverd . Wij genieten er meteen van, met dit mooie weer 🌞 ‘n heerlijk bank om op te zitten!

Goed advies en vriendelijk personeel

Als prima ervaren, eerst op ons gemak rond kunnen kijken en toen we wilden advies gevraagd. Goede uitleg over materiaal Goede service

Ruime keuze & mooi producten!!!

Ruime keuze in producten en kwalitatief top! Erg tevreden

Kwalitatief goede producten, snelle levering.Top!

Al vaker producten gekocht, stoelen, parasol, tafeltje en dienblad Heel erg tevreden over de kwaliteit en over het bedrijf

Mijn balkon terras is een super lounge plek dankzij mijn Kees Smit Rough houten tuin set

Keurig volgens afspraak geleverd en ben er erg blij mee!!

Perfect verzorgd!

Netjes op tijd, en goed verpakt geleverd! Dank.

Prima, levering altijd op tijd en altijd meteen mails terug bij eventuele vragen.

Goed bereikbaar, altijd snel antwoord op vragen. Goede bezorging. Prima ervaringen met Kees Smit, zowel vorig jaar als dit jaar weer:)

Tuinmeubel was eenvoudig in elkaar te zetten met de videoinstructie

Door eerst de videoinstructie te bekijken en daarna te monteren was het een 'eitje' om de tuinmeubelen te monteren

Prima om je je online te oriënteren op de tuinmeubelen. Goed werkend bestel systeem en perfecte thuisbezorging i.s.m. Brinks

Comentarios sobre el Kiyoh