Vakantie gevoel

Wij hebben een prachtige set besteld bij Kees Smit. De tafel is prachtig. Mooier nog dan op de foto's. Robuust en een mooie greywash look maken hem voor ons helemaal af. De bestelling werd keurig op tijd en zorgvuldig verpakt geleverd. De instructies voor het in elkaar zetten waren duidelijk en makkelijk. Mooie stevige poten en zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. Onze tuin heeft dankzij deze tuinmeubelen nu een echt vakantie gevoel!

Uitmuntend

De ontvangst en service is in Amersfoort heel goed. Niets was te veel en op alle vragen kregen we antwoord. Bestelling geplaatst op dinsdag en vrijdag op mijn verzoek bezorgd. Op woensdag nog een bestelling gedaan maar deze kon niet meer toegevoegd worden aan de bestaande bestelling maar dit was geen probleem bestelling werd alsnog zonder verzendkosten opgestuurd met Post no. Heelveel waardering hiervoor en wij zullen KeesSmit van harte aan kunnen bevelen.

Producten prima, aflevering minder

De producten zijn prima, echter moest het eea zelf gemonteerd worden, wat niet gemeld was en de afvoer van verpakkingsmateriaal moest ook zelf verzorgd worden wat bij een totale set erg veel is (meerdere container papier). Daarnaast waren van 1 stoel de poten afgesleten en van de bank was de montage set niet compleet. Alles is opgelost maar het heeft wel een dag of 4 extra geduurd.

Van digitaal bestellen op een duidelijke website tot uitlevering door een prima transportbedrijf, zeer tevreden. De stoelen zijn precies zoals de op de website en zijn prachtig.

Toppers!!

goede informatie van klantenservice. prima levering en de mailtjes over uitpakken en onderhoud zijn hartstikke goed. De bedrijven die dit soort service geven zijn op een hand te tellen!! Ga zo door.

Snel geleverd en goede service

Via de prima, overzichtelijke website hebben we voor de tweede maal tuinmeubels aangeschaft. Duidelijke afhandeling via de planning. Helaas een klein probleem op de geleverde stoelen. Dit werd snel en professioneel opgelost.

Snelle levering. Uitstekende klantenservice.

In een van de twee bestelde stoelen zat een doorlopende barst bij draaipunt. De stoel werd snel omgeruild. Top!

zeer tevreden

waren zeer goed ondanks het corona virus zeer goed geholpen en geslaagd

Alle is snel, goed en volgens afspraak afgehandeld !!

Alle is snel, goed en volgens afspraak afgehandeld !!

goede service

Jammer dat jullie geen tijdvak kunnen aangeven, lagen nog in bed. Maar alles ziet er prima uit en een hele aardige en behulpzame bezorger.

Mooie meubelen!

Mooie tuinmeubelen gekocht. Er waren een aantal beschadigingen/defecten maar deze zijn goed opgelost. De beschadigde goederen zijn netjes omgeruild.

houden zich goed aan de afspraak, goede service. Als je belt moet je wel lang wachten, maar je wordt aardig te woord gestaan!

Mooie meubels, perfecte service

Alles is gegaan zoals beloofd. Een tip: ik had graag de melding gekregen dat de stoelen bij de tafel ik koos, niet onder de tafel kunnen worden geschoven. Ik had dan kunnen overwegen om een andere keus te maken. Groet Ria

Snelle levering. Makkelijke site voor bestellen.

Zo besteld, zo betaald, zo geleverd! Ik ben zeer tevreden.

Uitstekende service

Er is in de bestelling iets misgegaan met de kleur van de stoelen. De is zeer goed opgelost vandaar de uitstekende service.

Er goed

snelle en deskundige reactie op mijn vraag en zeer snelle levering

Ik twijfelde over een bank en werd deskundig en snel geholpen. Mijn bank werd snel geleverd. De communicatie is echt top.

Deskundig en ter zake

De collectie is groot en dat helpt bij het verkennen van wat je wil. Op een gegeven moment zie je iets wat je bevalt. in samenwerking met de medewerker van Kees Smit kwamen we snel tot overeenstemming met een deskundig advies. Nu kijken of het product in de praktijk ook bevalt.

Zelfs in deze roerige Corona tijden toch een snelle keurige levering!

Ook op een vraag via de chat werd snel gereageerd. Bedankt! De stoel hebben we ontvangen en die bevalt prima, net als die van vorig jaar.

Goede service, prima product en mooie prijzen

Prettig, snel en zeer goede kwaliteit

schommelbank is degelijk en makkelijk om in elkaar te zetten!

de bank is mooi en stevig, de bouwtekening mag wat groter

Perfecte kwaliteit en snelle service 👍

Product op website matcht goed met realiteit. Kwalitatief goed product met juiste bevestigingsmiddelen. Ook de bezorgservice was fijn, met ruimte om zelf afspraak te maken.

Kwalitatief goede materialen, snelle levering!!!!!👍🏻

Heel tevreden, al vaker besteld bij Kees Smit Tuinmeubelen. Duidelijke foto’s op de site en ook de de afmetingen worden goed aangegeven. Kom zeker terug.

Super service, duidelijke lever afspraak en goede communicatie

Overzichtelijke site, de bestelling wordt door een zeer fijne firma geleverd en met hele duidelijke afspraken via een vooraf in te vullen datumprikker. Zeer fijne ervaring.

TOPservice!

nette website, duidelijk, nette prijs, snelle levering. al vaker besteld en zeer tevreden

Comentarios sobre el Kiyoh